aris 90 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας καλως σας βρηκα εχω μια καμερα jvc everio gz-mg132E ο σκληρος δισκος ειναι γεματος σημερα το πρωι την ανοιξα και την εκλεισα και ειδα βιντεο τωρα το μεσιμερι που την ανοιξα μου βγαζει το μνμ ''need to format hard disk drive. do you want format?all data will be erased. και εχει δυο επιλογεσ execute και cancel τι να κανω; παντως δεν θελω σε καμια περιπτωση να χασω τα αρχεια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 και εχει δυο επιλογεσ execute και cancel τι να κανω; παντως δεν θελω σε καμια περιπτωση να χασω τα αρχεια μου Τότε σε καμιά περίπτωση μην κάνεις format(execute) Σύνδεσε τον στον Η/Υ και επανέφερε το διαμέρισμα με το testdisk δες εδώ για λεπτομέρειες. http://theelf.iwoly.com/itknowledge/TestDisk.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 90 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τότε σε καμιά περίπτωση μην κάνεις format(execute) Σύνδεσε τον στον Η/Υ και επανέφερε το διαμέρισμα με το testdisk δες εδώ για λεπτομέρειες. http://theelf.iwoly.com/itknowledge/TestDisk.html ευχαριστω ρε φιλε .θα το δοκιμασο αργοτερα γιατι τωρα εχω μια δουλεια .ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω ρε φιλε .θα το δοκιμασο αργοτερα γιατι τωρα εχω μια δουλεια .ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει; Δεν μπορώ να ξέρω τι πρόβλημα έχει ο δίσκος,αν έχει χαλάσει κάτι από μέσα του σίγουρα δεν θα πιάσει(ούτε αυτό ούτε τίποτα άλλο),αν είναι το «κλασσικό» πρόβλημα ότι χάνετε το διαμέρισμα λόγου βάλε βγάλε,τότε θα πιάσει 100% αν δεν κάνεις κάποιο λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 90 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 να σε ρωτησω αν ξερεισ εκει που λεει τι τυπο σκληρο εχουμε μηπως ξερεις τι διαλεγω για βιντεοκαμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 90 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ξερω οτι σας εχω σπασει τα νευρα αλλα δεν πρεπει να χασω τα βιντεο με το test disc δεν καταφερα τιποτα κολλαω σε ενα βημα .παντως βαζω την καμερα στο usb και μου λεει οτι πρεπει να διαμορφωθει τι να κανω αν καποισ ξερει κατι ασ μου απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 να σε ρωτησω αν ξερεισ εκει που λεει τι τυπο σκληρο εχουμε μηπως ξερεις τι διαλεγω για βιντεοκαμερα; Αν τον βλέπει(έβλεπε) από τα windows σαν απλό NTFS ή FAT32 τότε επιλέγεις INTEL/pc partition δίσκο. Αν θες με τον δύσκολο τρόπο μπορείς με πρόγραμμα ανάκτησης π.χ. active@file recovery(είναι με λεφτά) να ψάξεις τα αρχεία σου,σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι άδειο χώρο σε άλλο δίσκο όσο είναι σε σύνολο τα βίντεο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 90 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον αποφασισα να πατισω execute στην καμερα και μου πεταει το μνμ hdd error χαλασε ο σκληροσ τι εγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 90 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εφτιαξα την καμερα αυτο που εκανα ηταν να βγαλω το σκληρο και να τον ξαναβαλω εκανα φορματ και πηρα να βιντεο μου πισω με το προγραμα EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6 και ειναι ολα οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 90 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον εχω ενα αλλο προβλημα ενταξει δεν με πειραζει πολυ αλλα....οταν περιστρεφω την οθονη δεν κανουν και τα γραμματα περιστροφη.μπορει να εφυγε τιποτα απο μεσα γιατι την ανοιξα η ειναι καμια ρυθμιση ξερει κανεισ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα