Haldol Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το customization το θέλω για την εμφάνιση. Όπως λες και εσύ, δεν παίζω σε επίπεδο που το μόνο που θα με ενδιαφέρει θα είναι η απόδοση. Οπότε κοιτάω να μου αρέσει το παπούτσι και σαν παπούτσι. Και για μένα τα πιο πολλά σχέδια σε αθλητικά παπούτσια είναι τραγικά. Τα Asics είναι το μόνα παπούτσια που έχω και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποδόσφαιρο, γι αυτό και παίζω με αυτά (αναγκαστικά δηλαδή).
panagos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και φυσικά το παπουτσάκι μας το κόστομ το Νικε το όμορφο το φοράμε αυστηρά μόνο εντός του γηπέδου και όχι σε σκληρές επιφάνειες (τσιμέντο - άσφαλτος). Αλλιώς πάνε οι τάπες..
Haldol Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείται αυτό. Ευτυχώς έχω εμπειρία από άλλου είδους «εξειδικευμένα» παπούτσια (ποδηλατικά) οπότε ξέρω καλά ότι το ειδικό παπούτσι είναι για ειδική χρήση. Δε θα 'βγαινα βόλτα μ' αυτά. Και μάλλον έκλεισε- αυτά θα πάρω. Είδα πιο πάνω τα φοράει και κανονικός ποδοσφαιριστής, οπότε σίγουρα δεν είναι του πεταμού. Μου αρέσουν, είναι -λογικά- καλά, όχι σε απαγορευτική τιμή (130€), οπότε δεν έμεινε κάτι. Από 'βδομάδα παίρνω σβάρνα τα μαγαζιά να τα δοκιμάσω να βρω και το νούμερό μου. Μετά παραγγέλνω από την ιστοσελίδα της Nike.
beatshooter Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 130€ για ποδοσφαιρικα εγω τα θεωρω πολλα,βεβαια αν σου περισευουν οκ.Αλλα διαφωνω πως τα πιο πολλα σχεδια ειναι που πεταματου,μπαλα πας να παιξεις δεν πας στο fab5.Eγω το καλοκαιρι αγορασα αυτα http://www.soccerpro.com/common/images/G40339_adidas_F50_adiZero_TRX_FG_Synthetic_Anodized_Purple_zm.jpg 55€. Εδω εισαι http://www.intersport.gr/el/products/3225_adidas-f10-trx-tf#c1875_a214 Με ενα 50ρακι κανεις την δουλεια σου
Haldol Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό εννοώ «χάλια»... Όλα τα αυτά τα έξαλλα χρώματα μαζί, σε γυαλιστερό τόνο κιόλας... προσωπικά μου κάνουν πιο πολύ για clubάκι στο Las Vegas παρά για παπούτσια. Δες από πάνω τι είναι του γούστου μου. Αυτό είναι που θέλω να παραγγείλω. Κι εγώ τα θεωρώ πολλά τα 130€, (χωρίς μεταφορικά κιόλας!) αλλά χαλάλι, άμα είναι κάτι που μου αρέσει.
ribo7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Να ρίξω κι΄γω τη γνώμη μου.. Κατ'αρχήν, αφού σε ενδιαφέρει και η εμφάνιση δε το βρίσκω σωστό να παίζεις με τα asics.. Τα asics τα φοράς καθώς πηγαίνεις στο γήπεδο, κρατώντας στο χέρι τα μουράτα ποδοσφαιρικά!! Και όταν ξαναφεύγεις ξαναβάζεις τα asics. Πέρ'απ'αυτό, σίγουρα σε βολεύουν τα asics? Σε 5x5 παίζεις ή σε γήπεδο? Τώρα, για την επιλογή ποδοσφαιρικού, διαχωρίζεις που θα παίζεις. Υπάρχει 3 κατηγορίες απ'όσω γνωρίζω. (Υπάρχουν ποδοσφαιρικά σάλας αλλά φαντάζομαι ότι δεν παίζεις εκεί!) Τα παρακάτω τα έχω πάρει για προπόνηση σε 5x5 (στα 50 ευρώ). Είναι με ψιλή σχάρα (Τα βρίσκεις και με customize). Adidas Adinova IV TF Υπάρχουν και με πιο ψηλή τάπα Adidas adiNOVA IV TRX FG Και μετά πας εδώ (τα λεγόμενα 6-ταπα) Adidas adiNOVA IV SG Διαλέγεις και παίρνεις. Από άποψη απόδοσης δε νομίζω να δεις διαφορά. Ακόμα και Messi - CR πιστεύω απλά φοράνε το τελευταίο μοντέλου του χορηγού τους. Απλά να σε βολεύει το παπούτσι. Πρώτα είχα ένα Puma που το θεωρούσα μακρόστενο μπροστά. π.χ. γι'αυτό απέριψα και τα mercurial για πιστεύω ούτε ένα σκάψιμο δε θα μπορούσα να κάνω. Ενώ τα adidas που πήρα είναι πιο πλατιά μπροστά. Επίσης, απέριψα τα Predator γιατί πιστεύω δε θα με βόλευαν τα κορδόνια που πάνε στο πλάι. Υ.Γ. Αρκετοί λένε ότι "όσοι ξέρουν από μπάλα παίρνουν τα κλασσικά Copa mundial, με καλό δέρμα και ποιοτικό παπούτσι" (αλλά είναι ακόμα τσιμπημένα!!)
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 εγώ με αυτά παίζω μπάσκετ, δεν ξέρω αν βολεύουν για ποδοσφαίριση:
panagos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ ξέρω πολλούς (ακόμα και επαγγελματίες) που παίζουν με τέτοια:
Haldol Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ντάξει, ξεκολλάτε. Άλλο ένα στα πόσα posts να 'ναι άκυρο, άλλο να αρχίσει το πανηγύρι. Άμα δεν έχετε να προσθέσετε κάτι μην κάνετε τον κόπο ν' απαντήσετε, please.
kuzko21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 διαφωνω τετοια εξειδίκευση υπαρχει αλλα δεν θα την καταλαβεις στο πλαστικο. η σειρα mercurial και f της nike και adidas αντιστοιχα ειναι για ταχυτητα, εκρηξη, ντριπλα ενω τα total 90 και predator ειναι για ακριβια στην πασα, σουτ κτλ προσεξτε τα παπουτσια που φοραν οι μεγαλοι παικτες και το στυλ παιχνιδιου τους C.Ronaldo mercurial Messi f50 Beckham predator Xavi predator Rooney total 90 Gerrard predator Neymar mercurial D.Silva f50 Γνωμη μου πανε παρε αυτα με τις μεγαλες ταπες(ειναι καλητερα και πιο ανθεκτικα) και οποια σειρα απο τις 4 σου αρεσει καθως ειναι η καλητερες. Τις εχω δοκιμασει και τις 4 εχουν διαφορες μεταξυ τους αλλα σε τοσο ερασιτεχνικο επιπεδο δεν θα τις καταλαβεις. Παρε κανα φαντακτερο για να εισαι μουρι οτι παιζει ας πουμε marketing trick δε σου περασε καν απο το μυαλο ξερωγω; για να τα φοραει ο απολυτος ντριμπλαδορος , αμα τα παρω και γω τα ιδια θα κανω...κορεκτ.
Thaninho Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 οτι παιζει ας πουμε marketing trick δε σου περασε καν απο το μυαλο ξερωγω; για να τα φοραει ο απολυτος ντριμπλαδορος , αμα τα παρω και γω τα ιδια θα κανω...κορεκτ. συμφωνω για το marketing trick αλλα πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο οτι αλλα φορανε οι ντριπλαδοροι&γρηγοροι και αλλα οι πασερ καπου ενα παιδι ποσταρε 6ταπα αν πας με 6ταπα σε πλαστικο δεν θα σε αφησει αυτος που το εχει γιατι θα το ξεριζωσεις το γηπεδο
ribo7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 καπου ενα παιδι ποσταρε 6ταπα αν πας με 6ταπα σε πλαστικο δεν θα σε αφησει αυτος που το εχει γιατι θα το ξεριζωσεις το γηπεδο Τα 6-ταπα τα postαρα για να δείξω ότι το κάθε παπούτσι βγαίνει με διάφορα πέλματα ανάλογα που παίζεις. Προφανώς δε κάνει για 5x5 Απλά να έχει ιδέα ο φίλος μας ανάλογα που θα τα χρησιμοποιεί, να αγοράσει τα αντίστοιχα.
vagelaras13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Γεια,απο οτι εχω καταλαβει θες κατι καλο που να σε βολεψει δεν ξερω για ποσα λεφτα θες να ξοδεψεις αλα μπορεις να παρεις με 80-120 ευρω πολυ καλα παπουτσακια...τα καλυτερα ειναι τα adidas F50 adizero,ειναι πολυ ελαφρια(145γρ)και βολευουν πολυ μετα απο δοκιμες πολλων παπουτσιων κατελυξα σε αυτα αμα ενδιαφερεσε σου στελνω και φωτογραφιες...!!!Επισης και τα nike mercurial ειναι πολυ καλα και σχετικα ελφρια εχω κατι τετοια ημιαυθεντικα και τα πουλαω στα 70-80 ευρω νουμερο 43,5 αμα ενδιαφερεσαι η εχει καποια απορια με τα παπουτσια μετα απο 8 χρονια καθημερινης χρησης ποδοσφαιρικων παπουτσιων μπορω να εχω καλη αποψη!!!
linkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Λογικα μετα απο 9 μηνες θα εχει παρει ηδη παπουτσια ψηλε...
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 είδα μια πρεζού το απόγευμα και φορούσε τα f50 adizero αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα