proalless Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 δες ένα how to μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε να είναι προβληματικά dvd δοκίμασε και με άλλη μάρκα http://www.insomnia.gr/topic/215516-burn-dmg-file/ http://lifehacker.com/251758/mac-tip--how-to-burn-an-iso-or-dmg-file-to-disc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Από Usb δεν μπορείς να bootaρεις να το κάνεις restore να τελειώνεις ? Μπορείς να βάλεις και την Lion GM σε clean install και μετά να το αγοράσεις από το AppStore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 το snow leopard για να παω απο leopard σε snow leopard... μου λεει να το τρεξω στο disc utility και να κανω BURN Σε ενα άδειο DVD Ε το βαζω παω να το κανω BURN Και το πεταει... Νομίζω ότι δεν μπορείς να το κάνεις, δεν το επιτρέπουν κλειδώματα, διατάξεις ασφαλείας της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 το εκανα μεσω USB 15GB ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ να παω και lion με την ιδια διαδικασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Για να μην το αγοράσεις ? ναι φίλε μου μπορείς αλλά αφού είσαι Snow εγώ σου προτείνω να ακολουθήσεις την σωστή διαδικασία μέσω AppStore να έχεις και το recovery partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ρε c θελω να παω lion αλλα δεν εχω πιστοτικη καρτα για αγορα κτλ κτλ... δν εχω ιδεα... βασικα εαν το κατεβασω απο torrent και δεν το αγορασω παιζει κανα προβλημα? δηλαδη δεν θα μπορω να κανω update η κατι αλλο? ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων τι ειναι αυτο το recovery που λες? :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μπορεί να στο αγοράσει ένας φίλος σου και να στο γράψει σε DvD. Αφού έχεις Mac επιβάλλεται να είσαι σε όλα σου οκ όπως και το recovery,το οποίο είναι μια εικόνα του λειτουργικού σου σε ένα κρυφό διαμέρισμα του δίσκου, ώστε αν σου συμβεί κάτι το επαναεγκαταστεις χωρίς να χρειάζεσαι τίποτα άλλο.UpDate μπορείς να κάνεις σε κάθε περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα