sobi1984 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα παιδια! ειμαι κατοχοσ ενος macbook 2008 και θα ηθελα να το αναβαθμισω σε snow leopard kai μετα ακολουθως σε lion... ξερει κανεις αν αγορασω το lion αν θα κανω κατευθειαν την δουλεια μου η πρεπει να ψαξω να βρω (αν ναι που ) την αναβαθμιση σε snow leopard πρωτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 κατα 99% απο οτι ξερω πρεπει να πας σε snow για να το κατεβασεις,τωρα για το που θα το βρεις ειναι λιγο δυσκολο να εχει μεινει σε καποιο καταστημα σε ελλαδα,καλυτερα να το παρεις απο ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Θα πρέπει να πας πρώτα σε Snow Leopard, να κατεβάσεις όλα τα διαθέσιμα updates του από το Software Update και κατόπιν μπορείς πλέον να εγκαταστήσεις το Lion. Τον δίσκο μπορείς να το πάρεις και από το Amazon.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειναι βλακεία να πρεπει να αγοράσει κανεις 2 λειτουργικά ενω στην ουσια θελει μονο 1; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειναι βλακεία να πρεπει να αγοράσει κανεις 2 λειτουργικά ενω στην ουσια θελει μονο 1; Sent from my iPhone using Insomnia Κατά μια έννοια. Κατά μια άλλη, συνήθως όταν αναβαθμίζεις ένα πρόγραμμα, αναβαθμίζεις από την τελευταία του έκδοση την οποία πρέπει να έχεις αγοράσει. Άλλο η αναβάθμιση, άλλο η αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Κατά μια έννοια. Κατά μια άλλη, συνήθως όταν αναβαθμίζεις ένα πρόγραμμα, αναβαθμίζεις από την τελευταία του έκδοση την οποία πρέπει να έχεις αγοράσει. Άλλο η αναβάθμιση, άλλο η αγορά. Με clean install δε μπορεί να περάσει τα lion απευθείας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Έπεσα τυχαία στον οδηγό του Macworld, για εγκατάσταση του Lion επί του Leopard. Πάντως, προτού το επιχειρήσει κανείς συνιστάται να βεβαιωθεί πρώτα ότι έχει ένα up-to-date αλλά και ελεγμένο backup, ενώ έχει προετοιμάσει το σύστημα του για το upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 παντωσ παιδια μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με αντιπροσωπο της apple μου επεδειξε πως να προχωρησω σε update και για να ειμαι ειλικρινης ξαφνιαστικα τελειως ακουγοντας τον να μου λεει αν εχετε καποιον φιλο με snow καντε ενα αντιγραφο και περαστε το σε εσας οπως επισησ να κανετε εαν δεν βρειτε ειτε απο εξωτερικο ειτε απο ελλαδα το ιδιο +στο lion .... βεβαια στην ερωτηση μου αν θελει κατι σαν κλειδι serial number μοτ ειπε πως οχι απλα δεν θα εχω πληρη προσβαση το appstore γιατι δεν θα εχω apple id (που για την ακριβεια εχω 2 ) και ετσι κατεβασα και τα δυο λογισμικα με θετικα ratings που λεγαν οτι δουλευουν εβαλα και το apple id μου και τωρα πιστευω πως δουλευουν κανονικα (μονο ενα προβλημα εχω με υποτιτλους και ελληνικη γλωσσα sto textedit οπου και ανοιξα νεο θεμα) τωρα αν εχετε και εσεις παομοιες εμπειριεσ ενημερωστε με γιατι εμενα σαν αντιμετωπιση εταιριας μου φανηκε καπως παραξενο να πω την αληθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 παιδια εχω κατεβασει το προγραμμα παω να το καψω στο DVD DL Και μου το πεταει εξω. HELP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 παιδια εχω κατεβασει το προγραμμα παω να το καψω στο DVD DL Και μου το πεταει εξω. HELP Ποιό πρόγραμμα κατέβασες και τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις ;. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 το snow leopard για να παω απο leopard σε snow leopard... μου λεει να το τρεξω στο disc utility και να κανω BURN Σε ενα άδειο DVD Ε το βαζω παω να το κανω BURN Και το πεταει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 το snow leopard για να παω απο leopard σε snow leopard... μου λεει να το τρεξω στο disc utility και να κανω BURN Σε ενα άδειο DVD Ε το βαζω παω να το κανω BURN Και το πεταει... θέλει dvd double layer 8.5 gb δεν το χωράει για αυτό στο πετάει υποθέτω ότι του βάζεις απλό dvd 4,5 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Οχι 8.5 εχω και μου εχει καψει 4 DVD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 τι αρχείο-α είναι αυτό-α που θες να κάψεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 MAC OS X 10.6.0 snow leopard DVD.dmg εχω κατεβασει το snow leopard dmg το αρχειο (το λειτουργικο-για να παω απο 10.5.8 σε 10.6.0 )... και μου λεει να το κανω BURN ΣΕ ΕΝΑ dvd... βαζω το αδειο το dvd το 8.5 DL κανει burn το κεει λιγο και μετα το πεταει εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα