KlepChania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του insomnia και καλώς σας βρήκα.. Άνοιξα αυτό το θέμα γιατι χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια σε μια εργασία που έχω να κάνω πάνω στην C. Για ευνόητους λόγους όμως δεν μπορώ να ανεβάσω την εργασία μου στο διαδίκτυο. Θα μπορούσε κάποιος που ξέρει αυτή την γλώσσα προγραμματισμού να μου στείλει ένα πμ για να με βοηθήσει όσο μπορεί ? Ευχαριστώ προκαταβολικά
Star_Light Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του insomnia και καλώς σας βρήκα.. Άνοιξα αυτό το θέμα γιατι χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια σε μια εργασία που έχω να κάνω πάνω στην C. Για ευνόητους λόγους όμως δεν μπορώ να ανεβάσω την εργασία μου στο διαδίκτυο. Θα μπορούσε κάποιος που ξέρει αυτή την γλώσσα προγραμματισμού να μου στείλει ένα πμ για να με βοηθήσει όσο μπορεί ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Ή θα την ανεβάσεις εδω για να την λυσουμε ολοι μαζι και να οφεληθουν και άλλοι απο αυτο ή θα πληρωσεις καποιον να στην κανει private. Διαλεγεις και παιρνεις φιλε μου.
KlepChania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Η επιλογή του κάποιος να το κάνει απλά για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του δεν παίζει ε ? Αν μετά απο αυτό υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ενα πμ
Star_Light Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Η επιλογή του κάποιος να το κάνει απλά για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του δεν παίζει ε ? Αν μετά απο αυτό υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ενα πμ Για να μην δέχεσαι να δημοσιοποιήσεις την εργασία σου που κατα 99.9% θα ειναι εργασια ή προβλημα και αλλων ατομων και μεσω εσου θα βοηθηθουν και ολοι αυτοι... μαλλον δεν υπάρχει αυτη η επιλογη απο εσενα εξαρχης .
KlepChania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα φίλε να δουν άλλη την λύση και να την πάρουν επίσης το πρόβλημα μου είναι να μαθευτεί η πηγή της εργασίας
Star_Light Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα φίλε να δουν άλλη την λύση και να την πάρουν επίσης το πρόβλημα μου είναι να μαθευτεί η πηγή της εργασίας Δεν ξερεις καθολου απο C? Να ξεκινουσες να εγραφες κωδικα και να ρωτουσες μετα που σκαλωνεις... δεν ειπαμε να παραθεσεις το λινκ με την εκφωνηση απο το πανεπιστημιο σου
KlepChania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα δεν είναι στην C , έχω πρόβλημα με την λογική της λύσης
nrkmaiden Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 πες την εκφωνηση τουλαχιστον και θα σε βοηθησουμε στη λογικη λυση.Παντως για ετοιμες λυσεις μη περιμενεις και πολλα πραγματα.Κανενας δε θα κατσει να σου λυσει οληκληρη ασκηση.
KlepChania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν περιμένω λύση ρε παιδιά αν είναι δυνατόν να συζητήσω με κάποιον που μπορεί να βοηθήσει είπα
Star_Light Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν περιμένω λύση ρε παιδιά αν είναι δυνατόν να συζητήσω με κάποιον που μπορεί να βοηθήσει είπα ελπιζω να μην εισαι παρεξηγιαρης αλλα οφειλω να σου πω πως αυτη τη στιγμη πουλας τρελα. Και δεν το λεω ουτε επιθετικα ουτε κακοπροαιρετα αλλα το κανεις χωρις να το χεις καταλαβει. Λοιπον για να σε βοηθησουμε πρεπει να μας βοηθησεις και εσυ πρωτα. Καταρχην αυτο που πας να κανεις δεν βοηθαει εσενα τον ιδιο πρωτα. Ποσοι θα ερθουν πμ και ποσοι θα μαθουν πρωτα την εκφωνηση απο εκει για να σου πουν μετα "ξερεις απλα δεν μπορω να βοηθησω δεν την ξερω κτλπ..." τοση ωρα θα χες τελειωσει!!!!! πες την εκφωνηση τουλαχιστον και θα σε βοηθησουμε στη λογικη λυση.Παντως για ετοιμες λυσεις μη περιμενεις και πολλα πραγματα.Κανενας δε θα κατσει να σου λυσει οληκληρη ασκηση. γιατι το λες αυτο? δεν εισαι φιλανθρωπος προς τον συνανθρωπο???
KlepChania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μωρε παρεξηγιάρης δεν είμαι αλλά σας εξήγησα εξ αρχής ότι δεν μπορώ να ανεβάσω κανένα κομμάτι της άσκησης , από εκει και πέρα όποιος μου στείλει πμ πολύ απλά θα δει την ασκήση θα με ρωτήσει που κολάω , θα του απαντήσω και απο εκει και πέρα αν θέλει θα μου δώσει 2-3 συμβουλές ή θα μου πει ξέρεις φιλαράκο δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Τώρα αν βλέπετε κάτι λάθος στην λογική μου το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην με βοηθήσετε και όχι να συνεχίσουμε μια ανούσια συζήτηση. Φιλικα
Star_Light Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Οχι φιλε μου!!!! Δεν ειναι ανουσια γιατι αν τελικα δεν γινει η δουλεια σου μεσω πμ (το οποιο πραγματικα απευχομαι) τοτε θα καταλαβεις οτι εχει λαθος η λογικη σου και θα ξαναγυρισεις να διαβασεις και να σκεφτεις καλυτερα αυτα που σου γραφουμε εδω. Ακομη δεν γνωριζεις αν η λογικη σου ειναι λαθος ή οχι και για αυτο δεν μας εχεις παρει και στα σοβαρα!!!Τελοςπαντων καλη τυχη -.-
georgemarios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Όταν με το καλό πάρεις το κολάι με τη γλώσσα και μετά ερχεσαι εδώ για να βοηθήσεις άλλους, τότε θα διαπιστώσεις πόσο ανούσιο είναι να βοηθάς άλλους μέσω ιδιωτικής κουβέντας. Αναιρεί όλη την έννοια του φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα