Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω ένα θέμα με μια Connect3D 4890, αυτή με τα 2 fans

http://www.skroutzmarket.gr/images/0021/0052/4890.jpg

Σήμερα ξαφνικά έκανε λίγο θόρυβο το 1 fan και σταμάτησε, ενώ το άλλο δουλεύει κανονικά.

Η κάρτα είναι ακόμα εντός εγγύησης. Το καλύπτει η εγγύηση όμως, ή να δοκιμάσω να το λαδώσω/αλλάξω?

Και επιπλέον το κατάστημα αγοράς (πλαίσιο) είναι σε άλλη πόλη, μπορώ να την πάω σε άλλο υποκατάστημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά την πήγα στο service και δεν έχουν ίδια για αντικατάσταση και μου δίνουν πίστωση. Αξίζει καινούρια 560ti στα 209ε η κάποια μτχ 6950 2gb στα 200 αν βρω να δώσω το πιστωτικό. Γιατί δεν έχουν καν 6950 στο πλαίσιο. Σε καινούρια μόνο 560 ti η 6870.

Δημοσ.

Βασικά σκέφτομαι πιο πολύ την 560ti την evga λόγω της εγγύησης που λέει ότι δίνει lifetime. Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αν την αγοράσεις από Ελλάδα.

Δημοσ.

90e. Τόσο ήταν και η απόδειξη αγοράς. Βασικά η κάρτα δουλεύει μια χαρά απλά το ένα φαν χάλασε. Αλλά ευκαιρία να φύγει γιατί καίει πολύ, κάνει φασαρία και τελειώνει και η εγγύηση.

Δημοσ.

Αφου σου πιστωσαν το ποσο που την αγορασες παλι καλα.εκτος και εαν καταλαβα εγω κατι λαθος.

ΑΛλα το θεμα ειναι οτι με αυτα τα λεφτα περνεις καιουργια την 6770 που ισως να χανει λιγο σε επιδοσεις σε directx9.

4870~5770~6770

Δημοσ.

Βασικά εγώ 80 την πήρα μτχ:P η απόδειξη ήταν 90, οπότε δεν χάνω κάτι. Απλά αν δεν χαλούσε δεν είχα σκοπό να την αλλάξω ακόμα. Τώρα μάλλον για την 560ti το ψήνω μιας και δεν έχουν καν την 6950.

Αξίζει μτχ 6950 στα ίδια λεφτά ή να πάω για καινούρια 560ti? μικρές οι διαφορές ξέρω.

Δημοσ.

Εαν εννοεις αυτην,ναι ειναι καλη επιλογη στην web τιμη.

Εαν μιλας για 200 euros μεταχειρισμενη 6950 που δεν ξεκλειωνει αλλα εχει καλο συστημα ψυξης, και επισης ειναι βαρια βαρια 2 μηνων,ναι εγω θα το σκεφτομουν.

Δημοσ.

Οκ την πήρα τελικά στην τιμή web. Αν και στην αρχή αυτή που μου έδινε είχε ανοικτή συσκευασία και μετά από επιμονή μου έψαξε στο ράφι και βρήκε μια σφραγισμένη... τι να πω..

A και η έκδοση είναι η KR οπότε μόνο 3 χρόνια εγγύηση:P

Τώρα με drivers τι γίνεται. Κάνω απλά uninstall της amd και περνάω την nvidia, ή θέλει πάλι safemode και καθάρισμα με το προγραμματάκι του atiman αν θυμάμαι καλά?

Δημοσ.

Οκ την πήρα τελικά στην τιμή web. Αν και στην αρχή αυτή που μου έδινε είχε ανοικτή συσκευασία και μετά από επιμονή μου έψαξε στο ράφι και βρήκε μια σφραγισμένη... τι να πω..

A και η έκδοση είναι η KR οπότε μόνο 3 χρόνια εγγύηση:P

Τώρα με drivers τι γίνεται. Κάνω απλά uninstall της amd και περνάω την nvidia, ή θέλει πάλι safemode και καθάρισμα με το προγραμματάκι του atiman αν θυμάμαι καλά?

ναι μέσω atiman για να μη μαμηθεί το σύμπαν.. :P

Δημοσ.

Έβαλα τελικά την 560ti αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά. Πχ στο Skyrim σε 1680 ανάλυση πιάνει 40 fps πάνω κάτω σε high settings. Και ultra να βάλω με όλα τέρμα πάλι είναι στα ίδια fps με το high. Και στο Resident Evil 5 το benchmark είναι στα 55 fps είτε βάλω 0x AA είτε 8x AA, ενώ έπρεπε να πιάνει 100+ (χωρίς vsync δοκίμασα προφανώς).

Βασικά μάλλον για bottleneck το κόβω. CPU έχω έναν Q8200 stock στα 2.33. Περίμενα bottleneck, αλλά τόσο πολύ?

Δημοσ.

Δεν τραβάνε πολύ οι Q8xxx σε OC λόγω multiplier. Χαρούμενος θα είμαι αν πάει στα 2.8. Θα δοκιμάσω να τον ανεβάσω αυτές τις μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...