Προς το περιεχόμενο

windows phone 7 - προβλημα με τη συνδεση πιστωτικης

bahamut zero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσπαθω να συνδεσω την καρτα μου στο zune για να μπορω να κανω αγορες και δε γινεται τιποτα... η καρτα ειναι mastercard (προπληρωμενη webuy απο την πειραιως). το windows live ID μου ειναι ελληνικο. δεν ξερω τι φταιει. μου βγαζει μηνυμα οτι βαζω λαθος τα στοιχεια της καρτας αλλα δε συμβαινει κατι τετοιο. εχει συμβει μηπως και σε καποιον αλλο??? θελω να αγορασω εφαρμογες και δεν μπορω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω (το τονίζω γιατί έχει περάσει καιρός) ότι στον δικό μου λογαριασμό την είχα συνδέσει από εδώ: http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/default.aspx

αφού πρώτα είχα κάνει login με τον λογαριασμό μου...

Νομίζω (το τονίζω γιατί έχει περάσει καιρός) ότι στον δικό μου λογαριασμό την είχα συνδέσει από εδώ: http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/default.aspx

αφού πρώτα είχα κάνει login με τον λογαριασμό μου...

Tο δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα. μου λεει οτι ο αριθμος της καρτας δεν ισχυει. αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι εχω ξανασυνδεσει webuy καρτα της πειραιως σε ενα αλλο live id account χωρις προβληματα... δεν ξερω τι εχει παθει τωρα και δε με αφηνει..

Tο δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα. μου λεει οτι ο αριθμος της καρτας δεν ισχυει. αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι εχω ξανασυνδεσει webuy καρτα της πειραιως σε ενα αλλο live id account χωρις προβληματα... δεν ξερω τι εχει παθει τωρα και δε με αφηνει..

Και η δική μου τέτοια είναι οπότε δεν πρέπει να είναι εκεί το πρόβλημα.

Το όνομα σου στην κάρτα και τον live λογαριασμό σου είναι το ίδιο και ίδια γραμμένο;

το εφτιαξα επιτελους! το προβλημα ηταν οτι δεν ειχε λεφτα μεσα η καρτα! με το που εβαλα 10 ευρω δουλεψε :-D

good to know αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...