Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Εχω ενα προβλημα αρκετο καιρο τωρα.Δεν μπορω να διαβασω τα spoiler tags, με κανενα browser του Ιντερνετ.

Ξερει κανεις ποιο ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

drivers για καρτα γραφικων,shockwave players,flash players και τετοια τα εχεις ολα εγκατεστημενα;Και plugins για flash player και τετοια στον browser;

Δημοσ.

@^: Τι σχέση έχουν οι drivers και το flash με το spoiler tag; :)

Δοκίμασες με IE, FF, Chrome χωρίς πρόσθετα και πουθενά δεν εμφανίζει κάτι στο παρακάτω;

test

Αμφιβάλω αν επηρεάζουν αλλά δοκίμασε να κλείσεις προσωρινά τυχόν antivirus/firewall που χεις ενεργοποιημένα.

Δημοσ.

Δοκίμασες με IE, FF, Chrome χωρίς πρόσθετα και πουθενά δεν εμφανίζει κάτι στο παρακάτω;

test

Αμφιβάλω αν επηρεάζουν αλλά δοκίμασε να κλείσεις προσωρινά τυχόν antivirus/firewall που χεις ενεργοποιημένα.

Α σορρυ.Νομιζα ελεγε tags και εικονες.

Χαζομαρα μου.

Δημοσ.

test

Μου το βγαζει κανονικα και παταω εκει που λεει show αλλα δεν ανοιγει για να διαβασω το spoioler. Και antivirus δεν εχω αυτη τη στιγμη για να το επηρεαζει!

Δημοσ.

Σημερα καταφερα να διαβασω το spoiler αυτης της σελιδας: http://www.insomnia.gr/topic/424497-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B5-2/page__st__920

Αλλα τα υπολοιπα δεν μπορω ακομα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

εμενα μόνο με τον ΙΕ δε τα ανοιγει!

Πρεπει να απενεργοποιησεις το compatibility view αν εχεις ΙΕ ;)

Δημοσ.

Πρεπει να απενεργοποιησεις το compatibility view αν εχεις ΙΕ ;)

δεν τον χρησιμοποιώ πλεον,μπαινω απο Firefox!thanks παντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...