linuslost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα προβλημα αρκετο καιρο τωρα.Δεν μπορω να διαβασω τα spoiler tags, με κανενα browser του Ιντερνετ. Ξερει κανεις ποιο ειναι το προβλημα?
kostaks3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 drivers για καρτα γραφικων,shockwave players,flash players και τετοια τα εχεις ολα εγκατεστημενα;Και plugins για flash player και τετοια στον browser;
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 @^: Τι σχέση έχουν οι drivers και το flash με το spoiler tag; Δοκίμασες με IE, FF, Chrome χωρίς πρόσθετα και πουθενά δεν εμφανίζει κάτι στο παρακάτω; test Αμφιβάλω αν επηρεάζουν αλλά δοκίμασε να κλείσεις προσωρινά τυχόν antivirus/firewall που χεις ενεργοποιημένα.
kostaks3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 @^: Τι σχέση έχουν οι drivers και το flash με το spoiler tag; Δοκίμασες με IE, FF, Chrome χωρίς πρόσθετα και πουθενά δεν εμφανίζει κάτι στο παρακάτω; test Αμφιβάλω αν επηρεάζουν αλλά δοκίμασε να κλείσεις προσωρινά τυχόν antivirus/firewall που χεις ενεργοποιημένα. Α σορρυ.Νομιζα ελεγε tags και εικονες. Χαζομαρα μου.
linuslost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 @^: Τι σχέση έχουν οι drivers και το flash με το spoiler tag; Δοκίμασες με IE, FF, Chrome χωρίς πρόσθετα και πουθενά δεν εμφανίζει κάτι στο παρακάτω; test Αμφιβάλω αν επηρεάζουν αλλά δοκίμασε να κλείσεις προσωρινά τυχόν antivirus/firewall που χεις ενεργοποιημένα. Μου το βγαζει κανονικα και παταω εκει που λεει show αλλα δεν ανοιγει για να διαβασω το spoioler. Και antivirus δεν εχω αυτη τη στιγμη για να το επηρεαζει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ανεξαρτήτως browser?
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει καμιά πιθανότητα να χεις απενεργοποιήσει τη javascript σε όλους τους browsers;
linuslost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι,ανεξαρτητως browser....Και πως τα ενεργοποιω τα javascript?
linuslost Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σημερα καταφερα να διαβασω το spoiler αυτης της σελιδας: http://www.insomnia.gr/topic/424497-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B5-2/page__st__920 Αλλα τα υπολοιπα δεν μπορω ακομα!
Impious Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 στο τελος του URL βαλε αυτο και πατα enter >&action=purge
linuslost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Και παλι τιποτα...Εξακολουθω να μην τα διαβαζω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εμενα μόνο με τον ΙΕ δε τα ανοιγει! Πρεπει να απενεργοποιησεις το compatibility view αν εχεις ΙΕ
eu@ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πρεπει να απενεργοποιησεις το compatibility view αν εχεις ΙΕ δεν τον χρησιμοποιώ πλεον,μπαινω απο Firefox!thanks παντως!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε εγω, για πλακα τον ανοιξα τωρα λιγο Τιποτις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα