xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αγόρασα σήμερα αυτό εδώ το headset genius HS-G500V http://www.geniusnet...ctNode=145&mp=1 τα συνδέω κανονικά,πράσινο-κόκκινο-usb,τροφοδοσία για το bass control..Ανάβει το λαμπάκι όταν γυρνάω στο vibration που γράφει,περνάει θόρυβος από τα φίλτρα..Μικρόφωνο-ακουστικά λειτουργούν κανονικά. Βάζω μουσικά,βάζω παιχνίδια..με μπάσο,πουθενά η δόνηση!Μόνο το μπάσο ακούγετε,δεν δονείτε τίποτα ..τί να κάνω;Το έχει κανείς από εσάς;
ThanosWF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ξερουμε απο τι συχνοτητα και κατω ενεργοποιειται η δονηση? Μπορει να μην εχεις φτασει σε συχνοτικο ευρος κατω απο 50hz ας πουμε και να μην ενεργοποιειται,μια σκεψη..
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ξερουμε απο τι συχνοτητα και κατω ενεργοποιειται η δονηση? Μπορει να μην εχεις φτασει σε συχνοτικο ευρος κατω απο 50hz ας πουμε και να μην ενεργοποιειται,μια σκεψη.. specifications: - frequency response: 20Hz ~ 20KHz - impedance: 32ohm - sensitivity: 105dB +/- 4dB at 1Khz - distortion: <3% @ 1KHz for 1mW - cable length: 2m όπως και στο κουτί του,δεν έχει άλλες πληροφορίες.. -- τα έχω και παίζουν σε 24bits 192000hz http://www.genius-eu...7&ID=30&ID3=620
ThanosWF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 specifications: - frequency response: 20Hz ~ 20KHz - impedance: 32ohm - sensitivity: 105dB +/- 4dB at 1Khz - distortion: <3% @ 1KHz for 1mW - cable length: 2m όπως και στο κουτί του,δεν έχει άλλες πληροφορίες.. -- τα έχω και παίζουν σε 24bits 192000hz http://www.genius-eu...7&ID=30&ID3=620 Δεν βοηθανε αυτα,καταρχας δεν υπαρχει λογος να τα τρεχεις σε 192khz γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει τιποτα να ακουσεις με συχνοτητα δειγματοληψειας 192khz σε παιχνιδια και μουσικη,εκτος και αν πας για εξειδικευμενες καταστασεις dvd audio super audio cd κτλπ. Οσο για την δονηση δοκιμασες κανενα clip με κανεναν τονο 20hz απο Youtube μηπως και δουλεψει η δονηση? Εντωμεταξυ τα ακουστικα τα βλεπει ως καρτα ηχου το pc?Η εσυ απλα περνεις ηχο απο το jack το πρασινο?Υπαρχει πιθανοτητα να μην χρειαζεται καν να χρησιμοποιησεις το jack και να εχεις ηχο μονο απο usb αν τα αναγνωριζει ως interface.Απο εκει και περα δεν ξερω αν εχει τιποτα drivers που πρεπει να βαλεις..
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν βοηθανε αυτα,καταρχας δεν υπαρχει λογος να τα τρεχεις σε 192khz γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει τιποτα να ακουσεις με συχνοτητα δειγματοληψειας 192khz σε παιχνιδια και μουσικη,εκτος και αν πας για εξειδικευμενες καταστασεις dvd audio super audio cd κτλπ. Οσο για την δονηση δοκιμασες κανενα clip με κανεναν τονο 20hz απο Youtube μηπως και δουλεψει η δονηση? Εντωμεταξυ τα ακουστικα τα βλεπει ως καρτα ηχου το pc?Η εσυ απλα περνεις ηχο απο το jack το πρασινο?Υπαρχει πιθανοτητα να μην χρειαζεται καν να χρησιμοποιησεις το jack και να εχεις ηχο μονο απο usb αν τα αναγνωριζει ως interface.Απο εκει και περα δεν ξερω αν εχει τιποτα drivers που πρεπει να βαλεις.. ok,το έβαλα στα 48000..Μπήκα,έπαιξα κάποια bass/subwoofer testers ,τίποτα δόνηση..Το μπάσο όμως το άκουγες.Όχι.΄Όχι ο ήχος περνάει μόνο μέσα από το jack,το usb είναι μόνο για να τροφοδοτείται η δόνηση.'Όταν πατάω να ανάψει,γίνεται πράσινο το λαμπάκι που έχει..Και ακούγετε πολύς θόρυβος,αφού πέφτουν τα φίλτρα και περνάει ο θόρυβος..Δεν θέλει drivers.. Δεν έχω βρει κανέναν στο νετ να έχει πρόβλημα,μόνο έναν τυπά που δεν έπαιρνε καν ρεύμα το μαραφέτι. :(
ThanosWF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ok,το έβαλα στα 48000..Μπήκα,έπαιξα κάποια bass/subwoofer testers ,τίποτα δόνηση..Το μπάσο όμως το άκουγες.Όχι.΄Όχι ο ήχος περνάει μόνο μέσα από το jack,το usb είναι μόνο για να τροφοδοτείται η δόνηση.'Όταν πατάω να ανάψει,γίνεται πράσινο το λαμπάκι που έχει..Και ακούγετε πολύς θόρυβος,αφού πέφτουν τα φίλτρα και περνάει ο θόρυβος..Δεν θέλει drivers.. Δεν έχω βρει κανέναν στο νετ να έχει πρόβλημα,μόνο έναν τυπά που δεν έπαιρνε καν ρεύμα το μαραφέτι. :( Αυτο που λες με τα φιλτρα δεν εχω καταλαβει,τι ειδους θορυβο ακους? hiss? Και για τι φιλτρα μιλας?Εχει κανενα ενσωματομενο high pass φιλτρο το headset? Οπως και να χει δεν θα επρεπε να ακους θορυβο..
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που λες με τα φιλτρα δεν εχω καταλαβει,τι ειδους θορυβο ακους? hiss? Και για τι φιλτρα μιλας?Εχει κανενα ενσωματομενο high pass φιλτρο το headset? Οπως και να χει δεν θα επρεπε να ακους θορυβο.. είναι λες και ακούω τον υπολογιστή από μέσα ..Δεν το ακούω όταν κάνω off το vibration και καλά!
ThanosWF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 είναι λες και ακούω τον υπολογιστή από μέσα ..Δεν το ακούω όταν κάνω off το vibration και καλά! Ρε συ μηπως αυτο που κανει ειναι να ενεργοποιει απλα το μικροφωνο και να ακους την επιστροφη του μικροφωνου στα ακουστικα? Δεν πρεπει να γινεται αυτο.. Αν δεν βρεις ακρη πηγαινε τα πισω.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μπα όχι..Το κουμπί ανοίγει το vibration.. Ακόμα άκρη δεν έχω βρει.Περιμένω έναν φίλο μου άγγλο που τα έχει και αυτός να μου απαντήσει..Αλλιώς δρόμο για πίσω!
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Έχω κάνει ότι τεστ συχνότητας έχω βρει..δεν νοιώθει τίποτα η δόνηση.. Σε κάποια φάση σε ένα τραγούδι,κάτι πήγε να κάνει,το έβαλα στο ίδιο δευτερόλεπτο..τίποτα.Μάλλον είναι χαλασμένα.. το έχω στο HD την έξοδο στα 48khz..Όσου βρήκα στο νετ,είναι στα σλαβικά ή κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω.Θα τα παω σε άλλον υπολογιστή να τα δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα