Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Για προηγμενες "ιντερνετικα" χωρες στο επιπεδο συνδεσεων, ειναι καλο το HD. Για εδω... εχουμε δρομο ακομη!

για 720p το 1mbit upload φτάνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Win 7 και παταω ελγχος αναβαθμισεων αλλα δεν γινεται τπτ!

Κανεις αλλος;

αναγκαστικά μέχρι στιγμής "χειροκίνητα" από το site...

Δημοσ.

για 720p το 1mbit upload φτάνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

είναι σίγουρο; να χαρούμε; γτ με 1mbit που εχει ολη η Ελλαδα και με SD η θολουρα και το γλουγλου στον ηχο παει συννεφο

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι σίγουρο; να χαρούμε; γτ με 1mbit που εχει ολη η Ελλαδα και με SD η θολουρα και το γλουγλου στον ηχο παει συννεφο

δεν άκουσα παράπονα τις προάλες που testαρα την logitech c525 μέσω skype, εξάλλου και στο site του skype λέει ότι χρειάζεται 1mbit για 720p...

Δημοσ.

δεν άκουσα παράπονα τις προάλες που testαρα την logitech c525 μέσω skype, εξάλλου και στο site του skype λέει ότι χρειάζεται 1mbit για 720p...

χχχμμμμ ........... μιαμ

• Super Moderators
Δημοσ.

χχχμμμμ ........... μιαμ

απλά μην περιμένεις να κάνεις κάτι άλλο ταυτόχρονα, το 720p τραβάει αρκετά από το 1mbit uploag αλλά είναι αρκετά για ομαλή κίνηση και ήχο...

Δημοσ.

αναβαθμιση δεν μου εκανε ουτε εμενα και πατησα το λινκ..

2mb upload??

:confused:

εγω θελω απλα να βελτιωσουν και λιγο την ποιοτητα του ηχου.. και τωρα πια με ενδιαφερει περισσοτερο η εφαρμογη τους για android παρα για win..

Δημοσ.

το καλύτερο είναι το κουτάκι που σου βγάζει για έλεγχο της κλήσης όταν το παράθυρο του skype δεν είναι ορατό. ίδιο με αυτό που έβγαζε όταν έκανες share screen.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα βγη λετε και για κινητα σε HD?

για να ξεζουμίζει σε χρόνο dt τα mb του 3G?

Δημοσ.

τι δουλεια εχει το windows update με το skype;Απο εδω το κατεβαζεις

δεν νομίζω να εννοεί το windows update brah! για win7 ότι έχει μάλλον .Αλλά μέσα από την εφαρμογή του skype..Που ούτε και εμένα λειτουργεί! :-(και έκανα unistall και πάλι install την νέα! για 64bit ΠΟΤΕ θα βγει;

Δημοσ.

Πήγα να συνδέσω τον φάτσαμπουκ λογαριασμό μου στο skype και η π@π@ρι@ μόνο που δεν μου ζητάει να της δώσω το πλήρη έλεγχο το pc.....ρε ουστ.

Δημοσ.

Τι περιεργο, εχω προβλημα με το skype...

Εχει περασει μια εβδομαδα και το skype δεν θελει να με παει στην 5.8 απο μονο του. Ουτε οταν παταω εγω με το χερι να ελεγξει για αναβαθμησεις.

Σημερα πηρα την κατασταση στα χερια μου, το εβγαλα, κατεβασα τον offline installer και το ξαναβαλα. Ελα ομως που δεν θελει να αναβαθμηστει απο την 5,5!

Μεχρι και παραθυρακι μου εβγαλε αμεσως μετα την εγκατασταση οτι υπαρχει νεα εκδοση, κατεβασε κατι για... 2 δευτερα, εκλεισε, ξανανοιξε και ακομα στην 5,5 ειναι!

Καμια ιδεα?

Τον offline installer τον κατεβαζω γιατι χρειαζεται να κανω εγκατασταση σε 2+ pc καθε φορα, γιατι αν περιμενω απο τον κανονικο installer να κατεβασει και να ξανακατεβασει τα δικα του απο το ιντερνετ, καηκα.

Σχετικα με το λινουξοskype. Αν αναλυσω την ελεεινη κατασταση του skype στο λινουξ (πως ειναι φτιαμενο και πως θα επρεπε να ειανι φτιαγμενο) θα καταλαβετε πως και το οτι υπαρχει ειναι αθλος για την εταιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...