zizu10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλά να περάσεις φίλε και να μας πεις και εντυπώσεις από την φωτογραφική Υ.Γ. Η sx220 και η sx230 έχουν τα ίδια specs και παρουσιάστηκαν την ίδια ημέρα, επομένως μάλλον μόνο τα χρώματα είναι η διαφορά τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 H SX230 είναι η SX220 με GPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 H SX230 είναι η SX220 με GPS. Ουπς αυτό δεν το είχα προσέξει...Αν και δεν το λες και μεγάλη διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ουπς αυτό δεν το είχα προσέξει...Αν και δεν το λες και μεγάλη διαφορά Αν και έχω την SX230, θα συμφωνήσω οτι δεν είναι και κάτι το σημαντικό. Τη συγκεκριμένη λειτουργία, την έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές. Συνήθως το έχω απενεργοποιημένο.. Σίγουρα όμως για κάποιον, είναι χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 τελικά παιδιά η φωτογραφική δεν υπάρχει... ειναι πάρα πάρα πολύ καλή... δεν το μετάνιωσα δευτερόλεπτο που την πήρα!! SX230 λέμε.. !! φωτογραφίες πολύ καλής ποιότητας και τραβάει και μια χαρά βιντεο... εδώ ένα παράδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 τελικά παιδιά η φωτογραφική δεν υπάρχει... ειναι πάρα πάρα πολύ καλή... δεν το μετάνιωσα δευτερόλεπτο που την πήρα!! SX230 λέμε.. !! φωτογραφίες πολύ καλής ποιότητας και τραβάει και μια χαρά βιντεο... Χθες την παρέλαβα κι εγώ (Canon PowerShot SX230 HS μπλε) και θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες !! Λίγο που έπαιξα μαζί της μου άρεσε πολύ. Το μόνο κακό οτι δεν έχει ελληνικό manual(ούτε καν αγγλικό) και ως ψιλοάσχετος ζορίζομαι λίγο να την μάθω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Είμαι και εγώ ανάμεσα στις SX230HS και HX9V. Αυτό που δε μου αρέσει στην 230 είναι το φλας που πετάγεται κάθε φορά που ανοίγει η μηχανή, ο ευρυγώνιος φακός που είναι 28mm, η LCD 16:9 και το μέγεθος των αρχείων video. Αντίθετα η Sony έχει καλύτερο ευρυγώνιο 24mm, αλλά κάποιες φωτογραφίες της που έχω δει μου φαίνονται πως έχουν πολύ θόρυβο ενώ σε κάποιες άλλες τα χρώματα μου φαίνονται σαν παστελ. Έχω διαβάσει κριτικές και όσοι την εκθειάζουν άλλοι τόσοι την θάβουν για τις φωτογραφίες της. Μόνο στο video συμφωνούν όλοι πως είναι κορυφαίο. Κάποια άλλη εναλλακτική υπάρχει; Οι panasonic tz20 και nikon coolpix 9100 μου φαίνεται πως υστερούν στις φωτογραφίες σε σχέση με την Canon και τη Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 νομίζω οτι η Canon ειναι μονόδρομος, ειδικά αν υπολογίσουμε και την τιμή της ... το flash το συνηθίζεις μέσα σε μια μέρα οπότε μην το βλέπεις σαν μειονέκτημα. έχει πολύ καλή αμεσότητα στις φωτογραφίες και πάρα παρα πολλές ρυθμίσεις. δυστυχώς η HX9V έχει προβληματικό firmware και έχει πολύ μεγάλο compression στις φωτογραφίες, γιαυτό βγαίνουν χάλια, ενω απτην άλλη το video είναι πολύ καλό. έχουν κάνει άπειρα παράπονα αλλα η Sony δεν φαίνεται να δίνει σημασία. και εγώ γιαυτον τον λόγο πήρα την SX230. επίσης στα θετικά είναι οτι το AUTO της Sony ειναι καλύτερο απο αυτό της Canon, λόγω του οτι την πήρα για το ταξίδι και δεν είχα χρόνο να την ψάξω, έβγαλα φωτογραφίες μόνο με τις ρυθμίσεις στο AUTO. με καλό φωτισμό τα πάει καλά, όταν δυσκολεύει ο φωτισμός το AUTO το ξεχνάς, βγάζει τελείως χάλια φωτογραφίες. επίσης αν και το φοβόμουν το video της Canon, δεν με απογοήτευσε. δυστυχώς όμως της τρώει γρήγορα την μπαταρία. αν σε ενδιαφέρει τοσο πολύ το video πάρε την HX9V αν όχι την SX230 όπωσδήποτε. επίσης υπολόγιζε οτι τραβάει σε 50p οπότε νομίζω πώς θα θέλει κάποια προσαρμογή αν θέλεις να το ανεβάσεις youtube π.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Έριξα μια ματιά για firmware update για την HX9V και όντως μόνο παράπονα βρήκα. Σίγουρα οι φωτογραφίες της SX230 είναι καλύτερες από τα συγκριτικά που έχω δει. Μιας και κυκλοφόρησε μόλις η SX240 και η SX260 θα περιμένω λίγο να δω μερικές φωτογραφίες και από αυτές. Έχουν διορθώσει το θέμα με το φλας, την LCD οθόνη την κάναν πάλι 4:3 ενώ και ο φακός είναι πιο ευρυγώνιος στα 25mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WiseGuy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 ενδιαφέρον τα εργαλεία που έχετε αναφέρει παίδες... εγώ πάλι ψήνομαι για την Ixus220 HS, μιας και έχει πέσει στα 143 € στο γερμανικό Amazon... την είδα αυτές τις μέρες και από κοντά σε κατάστημα, έχει και πολύ slim και ωραίο κόψιμο. και ότι αφορά στην ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο έχει αρκετές καλές κριτικές γενικά... όχι τόσο καλή είναι η ανάλυση της lcd οθόνης (πολύ καλύτερη στην 230 HS). εδώ έχει ένα ενδιαφέρον βίντεο για την 220 HS: Canon Ixus 220 HS Digital Camera Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 στα μουλτιραμα την ειχαν 109 κουτατη.για αυτην την τιμη ,ειναι καλη. σε ποιό καταστημα φίλε 109;γιατι δεν το βρισκω στην σελιδα! ρε παιδια,βρήκα τυην 300hs 150 ευρό απο multirama τι γινετε;; να πατρω την 300hs εναντι της 220hs Που κανει 165?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 αγαπητοι φιλοι, θα πεταξω συντομα αμερικη και θελω να παρω νεα ψηφιακη. Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στις Ixus 240 HS Ixus 510 HS Ειδα τις τιμες σε σχεση με εδω που ειμαι (ΜΕ) και ελλαδα και ΗΒ. ΜΕ το που παω στο website της κανον στην αμερικη το Brand Ixus δεν φαινεται πουθενα! Μονο τα μοντελα Poweshot μπορω να βρω. Υποψιαζομαι πως απλα αλλαζουν τις ονομασιες. Ισχυει?? Αν ναι ποια ειναι τα αντιστοιχα των δυο παραπανω?? Αν οχι ποια προτεινετε απο τις ¨αμερικανικες¨ ?? Ευχαριστω ΠιΕς. Δινω μεχρι 300 Εουρο και ακουω και προτασεις απο αλλες εταιρειες ΕΚΤΟΣ σονυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα