Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια σημερα ειχα την φαινη ιδεα να κανω των εξωτερικο σκληρο εσωτερικο ο δισκος ειναι 1tb ανοιξα τη θηκη ξεβιδοσα της βιδες και τον κουμποσα στο pc εκει τον διαβασε αλλα δεν φαινοταν πουτηενα!!! ειανι σαν μη εκχωριμενο!!!!

ανοιξα τη διαχειρηση πηγα "διαχειριση δισκων" και εκει οτι λεει δεν εχει εκχωρηθει μετα το ξαναεβαλα στην εξωτερικη θηκη και μου βγαζει το ιδιο!!!

ααα μη ξεχασω οταν το εβαλα στο pc μου εβγαλε κατι για δισκος0 και πατησα οκ και μετα οταν το ξαναεβαλα σε θηκη μου εβγαλε δισκο1 και δυο επιλογες απο κατω πατησα οκ στην πρωτη!!!

ξερει κανεις αν μπορω να λειτουργεισω το δισκο χωρις να χασω τα δεδομενα?????

post-196058-0-13025100-1328263039_thumb.png

Δημοσ.

καλημερα φιλε μ το καταβασα αυτο που μου ειπες το ανοιξα καιμου εβγαλε αυτοδεν κατισα τπτ απλα διαβασε τους σκληρους!!!

Μου ειχε τυχει κατι αναλογα που δεν τον αναγνωριζε καπου ειχα πατισει μια επιλογει και του εδωσα ενα γραμμα πχ G: και ηταν κομπλε αλαλ αυτη εινια διαφορετικη περιπτοση απ οτι φαινετε μου λεει μονο δημιουργεια!!

post-196058-0-44422700-1328264257_thumb.png

Δημοσ.

Ωραια τωρα με δεξι κλκι οπως λεει ο @_BASSstarlet_

θα επιλεξης εκει που λεει καπου driver label και εκει θα του διαλεξεις γραμμα πουχου Q: και μετα θα πατησεις επανω Apply

οχι το μονο που μου λεει ειναι create!!!

ανεβαζω και φοτο μηπως βοηθαει ποιο πολυ!!!

Αχα μηπως το λεει δεξια δεξια σε μαι μπαρα με κατι επιλογες ;

Δημοσ.

Αφού δεν πιάνει αυτό με το γράμμα μονάδας,έχει χάσει τα διαμερίσματα του(ή έστω το ένα) πρέπει να τα επαναφέρεις με το testdisk, δες εδώ.

http://theelf.iwoly.com/itknowledge/TestDisk.html

τελικα το testdisk ηταν καταπληκτικο ξαναεμφανιστικε το παρτιτιοσιον με οτι ειχε μεσα αυτο!!!! τελεια πολυ χαιρομαι ευτυχος βρηκα της ταινιες και της φοτογραφειες που εχω απ το γυμνασειο!!!

σας ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση βοηθεια!!!

Δημοσ.

τελικα το testdisk ηταν καταπληκτικο ξαναεμφανιστικε το παρτιτιοσιον με οτι ειχε μεσα αυτο!!!! τελεια πολυ χαιρομαι ευτυχος βρηκα της ταινιες και της φοτογραφειες που εχω απ το γυμνασειο!!!

σας ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση βοηθεια!!!

Φίλε,τέτοια βίντεο κράτα τα 2-3 φορές και σε άλλους δίσκους και σε dvd γιατί άτιμα είναι,δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σου μείνει στο χέρι ένας δίσκος(κούφια η ώρα ^_^ ).

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

TheElf χρειάζομαι τι βοήθεια σου. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο παραπάνω. Στο tesdisk τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να κάνω το σκληρό να ανοίξει ξανά?

Δημοσ.

TheElf χρειάζομαι τι βοήθεια σου. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο παραπάνω. Στο tesdisk τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να κάνω το σκληρό να ανοίξει ξανά?

http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-r281

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...