Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 έπρεπε να έχουν και achievements earned στο Dropbox, σαν το WoW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει και patched application που σου δινει +3 gb σε ότι έχεις, και προσπαθούν να φτιάξουν και αλλο που θα σε παει στα 50 gb, αλλα μονο για 1 χρονο οπότε νομίζω δεν αξίζει. Εχω κανει το +3 παντως. Ειμαι καπου στα 28gb.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά εμένα με αυτό το κόλπο με το ανέβασμα γιατί μου έδωσε μόνο 2GB??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Υπάρχει και patched application που σου δινει +3 gb σε ότι έχεις, και προσπαθούν να φτιάξουν και αλλο που θα σε παει στα 50 gb, αλλα μονο για 1 χρονο οπότε νομίζω δεν αξίζει. Εχω κανει το +3 παντως. Ειμαι καπου στα 28gb.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Για πες παραπάνω λεπτομέρεις για το +3gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gussgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Για πες παραπάνω λεπτομέρεις για το +3gb... Ειναι μια "ειδικη" εκδοση για android. Σου δινει σαν promo 3gb για 1 χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Άλλα 2 γίγα. Δε το δοκίμασα ακόμη όμως... http://www.instantfundas.com/2012/03/get-2gb-additional-space-on-dropbox.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Άλλα 2 γίγα. Δε το δοκίμασα ακόμη όμως... http://www.instantfu...on-dropbox.html Δουλευει κανονικα. Θελει λιγη τυχη με το IMEI, αλλα δουλευει. Thank you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Άλλα 2 γίγα. Δε το δοκίμασα ακόμη όμως... http://www.instantfundas.com/2012/03/get-2gb-additional-space-on-dropbox.html Δε δουλεύει το λινκ σ' αυτό Κάποιος που κατέβασε τον generator να τον δώσει κ σε μας αν γίνεται.. For the IMEI in the box next to it, go to this page: http://dl.dropbox.com/u/3471788/imei.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και εγώ κόλλησα στο imei Μου Βγάζει Restricted Content This file is no longer available. For additional information contact Dropbox Support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Γίνεται να βάλω το κανονικό imei του gs2 μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν διαβασετε τα comments υπαρχει link στο box με τον generator. Προσωπικα δεν τον χρησιμοποιησα. Γίνεται να βάλω το κανονικό imei του gs2 μου; Δωσε feedback εαν το κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν διαβασετε τα comments υπαρχει link στο box με τον generator. Προσωπικα δεν τον χρησιμοποιησα. link υπάρχει αλλά το αρχείο έχουν κατεβάσει μάλλον... εσύ δουλειά πως έκανες; Δωσε feedback εαν το κανεις μπα, δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 link υπάρχει αλλά το αρχείο έχουν κατεβάσει μάλλον... εσύ δουλειά πως έκανες; 3560020408XXXX Παιξε με τα 4 τελευταια ψηφια. Πρεπει να εσωσα το generator σε καποιο pc. Να το upload αν οντως το χω ή θα παλεψεις με το παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 3560020408XXXX Παιξε με τα 4 τελευταια ψηφια. Πρεπει να εσωσα το generator σε καποιο pc. Να το upload αν οντως το χω ή θα παλεψεις με το παραπανω? Με τα 2 τελευταία προσπάθησα μερικές φορές αλλά τζίφος... πάω να δοκιμάσω και μερικά αλλάζοντας τα 4 τελευταία. edit: ΟΚ, μετά από αρκετές δοκιμές έγινε. Θενξ γιου ολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Τι γίνεται ρε παιδιά; Τέλος; Το λίνκ με πάει στη σελίδα http://www.samsung.com/br/#notebooks-display-home Μάλλον τέλειωσαν οι 100.000 κωδικοί. Την πάτησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα