oldnew Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Απορία: το "πανεπιστημιακό" email πρέπει να μπεί σε νέο λογαριασμό ή γίνεται να αντικαταστήσει mail υφιστάμενου; Sent from my iPhone using Insomnia Κρατας το λογαριασμό με το παλαιο email που ηδη έχεις. Απλα εισάγεις το πανεπιστημιακό για να αποδείξεις πως είσαι "φοιτητής " και έχεις 2πλασια bonus.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Η δουλειά έγινε νύχτα! Ευχαριστώ τους φίλους για τις οδηγίες και φυσικά το maricopa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν προσθεσα 4 fake email (+2giga) μέσω virtual box , winxp, αλλα είναι λίγο μπέρδεμα. Ποτε το προσθετει και ποτε όχι.. (Αλλάζω όνομά στο εικονικό winxp, reboot, αλλαγή ip κάθε φορα κ.λ) Δεδομένου ότι θέλω να προσθέσω αλλα 28!! email, για να φτασω το +16giga , θα κατεβάσω το unbudu image να τελειώνει η ιστορία μιας και είναι ποιο ευκολο.. Οποίος ψαχνει τη μέθοδο: http://tippopotamus.blogspot.com/2010/01/how-to-get-525gb-on-dropbox-with-free.html Edit.. Ok μόλις προσθεσα το 1ο email απο το ubuntu image.. Μια χαρά δουλεύει το σύστημά .. Edit2.. Ok, αυτό ειναι κόλπο τελικά, όχι το αρχικό που δινει +5 Σε καμία ωριτσα προσθεσα 20 email, +10 giga Ειμαι ηδη στα 18 giga, απο 2 στην αρχή. Και μου μένουν να προσθέσω αλλα 12 email ακόμα, για ακόμα +6 giga.. (Και δεν εχω τελειώσει με το upload φωτογραφιών ) Το κόλπο για να μη παιδευεστε ειναι να κρατήσεις εικόνα του unbudu image, αφού κατεβασεις την εφαρμογή dropbox, στη φαση της εγκατάστασής που βαζεις τα στοιχειά του λογαριασμου dropbox. Κάθε φορα ξαναξεκινας αυτό το image απο το virtualbox (5-6 δευτερόλεπτα θελει) και είσαι πανω στη φαση που βαζεις τα στοιχειά. Έτσι τελειώνεις μπαμ μπαμ.. Με ιδία ip κάθε φορα. Δημιουργία fake email, και λογαριασμού dropbox με μπρος-πισω στο firefox, και σχεδόν ιδία στοιχειά (έτοιμα σχεδόν )... Απορώ πως δεν το εχει κόψει αυτό το σύστημά ακόμα το dropbox. Δεν προσπαθώ καν να κρύψω τι κάνω.. Ταυτόχρονα αποκτώ άλλους 32 λογαριασμούς με 2.250MB ο καθένας, που έχουν ολοι το ιδιο password και βλέπω τα ονόματά τους στη λιστα με τα affiliates, με συν χωρητικοτητα 72Gb (χωρίς τον κανονικο). Αν θέλω τους χρησιμοποιω και ολους αυτούς ειδικά στο κινητό. Edit3, πηρα και τα +16 giga Αισιως εφτασα τα 22 giga.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2012 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gussgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 @oldnew Σε δουλειες μας εβαλες...! Μιση ωριτσα δουλεια και "Your quota was increased to 23.88GB! 1 min ago" Thanks, αρκει να μην μας πιασουν και φαμε κανενα ban.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 @oldnew Σε δουλειες μας εβαλες...! Μιση ωριτσα δουλεια και "Your quota was increased to 23.88GB! 1 min ago"Thanks' date=' αρκει να μην μας πιασουν και φαμε κανενα ban.. [/quote'] Χεχε.. Αν ειναι να φαει κάποιος ban, θα ειμαι ο πρώτος.. Εχω 32 αριθμημένα email 1.2...32, trashmail.. , ολα με ιδιο pass. Ποσο ποιο προφανές να το κάνω ότι εφαρμόζω κόλπο; Αν ήταν, θα ειχα φαει ηδη ban. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει. Το πολυ πολυ να το κόψουν κάποια στιγμή. Οποίος πρόλαβε, το έκανε .. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 oldnew thanks για τα tips! Εχω παει 16Gb και συνεχιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steven100 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να αυξήσω το χώρο του dropbox με τις φωτο! Είτε δοκιμάζω με sd card είτε με usb και έχοντας μετονομάσει το φάκελο που έχω τις φωτο σε DCIM όταν πατάω στο autoplay "import photos to dropbox" και τσεκάρω το always δεν αντιδρά... Win Xp έχω...ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrtc7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια εχω ενα μικρο προβλημα με το πανεπιστημιακο email. Μπορει καποιος να μου δωσει αναλυτικες οδηγιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ είσαι Η δουλειά έγινε νύχτα! Ευχαριστώ τους φίλους για τις οδηγίες και φυσικά το maricopa! Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ που έχω 2gb άμα κάνω και αυτό με τις φώτο και φτάσω τα 6.5-7 και βάλω και e-mail από το πανεπιστήμιο στα πόσα gb θα πάει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ που έχω 2gb άμα κάνω και αυτό με τις φώτο και φτάσω τα 6.5-7 και βάλω και e-mail από το πανεπιστήμιο στα πόσα gb θα πάει??? Θα παραμεινει ως εχει. Το mail του πανεπιστημιου μπορεις να το χρησιμοποιησεις για τα referrals, οπου αντι για τα 250 mb/ referral, θα παρεις 500mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Θα παραμεινει ως εχει. Το mail του πανεπιστημιου μπορεις να το χρησιμοποιησεις για τα referrals, οπου αντι για τα 250 mb/ referral, θα παρεις 500mb. Α μάλιστα.Κατάλαβα... Θα το ψάξω λίγο με τα referrals και θα επανέλθω Το max που μπορώ να φτάσω πόσο περίπου είναι???(Με referrals από το πανεπιστήμιο και δεδομένου ότι θα έχω ήδη 7gb) Edit : Πολύ ωραίο το blog σου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Α μάλιστα.Κατάλαβα... Θα το ψάξω λίγο με τα referrals και θα επανέλθω Το max που μπορώ να φτάσω πόσο περίπου είναι???(Με referrals από το πανεπιστήμιο και δεδομένου ότι θα έχω ήδη 7gb) Edit : Πολύ ωραίο το blog σου!!!! Να σαι καλα Γυρω στα ~23GB μπορεις να φτασεις. Κανε ενα κοπο να διαβασεις και το υπολοιπο thread, θα βρεις κ αλλους 1-2 τροπους για να παρεις κ εξτρα ΜΒs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Να σαι καλα Γυρω στα ~23GB μπορεις να φτασεις. Κανε ενα κοπο να διαβασεις και το υπολοιπο thread, θα βρεις κ αλλους 1-2 τροπους για να παρεις κ εξτρα ΜΒs. Ναι το έχω διαβάσει ολόκληρο και από αύριο θα αρχίσω να μαζεύω GB's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 24.9GB το πήγα... Το τερμάτισα... Παραπάνω το free δεν νομίζω να πηγαίνει! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα