theef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πιστεύω ότι είναι και αυτό μια αρχή, μια ένδειξη διαμαρτυρίας ρε παιδί μου αλλά και τώρα που το κάνανε διάβασα κάποια σχόλια τα οποία ήταν χλεβαστικά...και με τα θέλουμε και "μπροστάρη"...ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!! Κάνε το εσύ ρε που τον χλευάζεις...!!! Κάνε το αν έχεις τα κότσια.. Αυτοί δηλαδή δεν διακινδυνεύουν από στιγμή σε στιγμή να συλληφθούν? Αλλά ΟΚ το θέμα είναι ότι περάσανε κάποιο μύνυμα και μαθεύτηκε...είναι μια αρχή και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisGR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το να χτυπήσεις ένα site δεν ειναι το "καθημερινο" AMSTEL στουπί φωτιά ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.... Ουτε το Κρανος δικάρι πανό και πάμε. Θέλει και άλλα τερτίπια. Δεν μπορείς να πείς φίλε theef ( αν έχεις κότσια ) ούτε κάτσε μάθε. Εγώ πιστευω οτι πολύς κόσμος θα το έκανε Γενικά αν είχε τις γνώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πολλοι ευαισθητουληδες μαζεύτηκαν σε ένα topic με στόχο τη βίαια επανάσταση. Ωχου τα παιδάκια, μην τους προσβάλλεται, γιατι θα βγουν στο Σύνταγμα για... Για... Για σουβλάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι έκανες? ΟΚ, είσαι μπροστά! Εγω ξερω τι εχω κανει παρολη την μικρη ηλικια μου. Οταν καποιοι καθονταν στον καναπε τους και ελεγαν μπραβο στους αγανακτισμενους Ελληνες και αυτα που κανουμε ,εγω ετρεχα σε πορειες στον ΛΠ. Και ξερω επισης οτι τα λαθη της προηγουμενης γενιας θα τα πληρωνω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 εγω ανατριχιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εγω ξερω τι εχω κανει παρολη την μικρη ηλικια μου. Οταν καποιοι καθονταν στον καναπε τους και ελεγαν μπραβο στους αγανακτισμενους Ελληνες και αυτα που κανουμε ,εγω ετρεχα σε πορειες στον ΛΠ. Και ξερω επισης οτι τα λαθη της προηγουμενης γενιας θα τα πληρωνω εγω Το πρόβλημα σου (και της γενιάς σου) είναι ότι δεν καταλάβετε γιατι τρεχατε. Με Μουτζες, άμεσες δημοκρατίες και λοιπές παπατζες δεν λύνεται τίποτα. Ούτε μια σοβαρή ρεαλιστική πρόταση δεν βγήκε, απλα γιατι δεν καταλάβατε τίποτα. Μπορει τώρα που θα φτιάξει ο καιρός να ξανά βγείτε, μόνο μην τρεξεις και πολυ και η καυμενη γενιά σου κουραστεί πολυ. Γιατι η επόμενη γενια, θα σε κατηγορήσει με τη σειρά της σαν τους ανθρώπους που μουτζωναν (γενικά και αόριστα) τρώγοντας σουβλάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonDagger Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνώ με τον marios_geo. Πηγαίνουν σε πορείες τρώνε τα πιτόγυρα, κατεβάζουν τις μπυρούλες, χαζεύουν κανα γκομενάκι, ρίχνουν και κανα Χριστοπαναγίδι και μετά σπίτι. Αύριο πάλι! Μετά σου λέει πορεία για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα είναι πλέον αργά. Ότι και να κάνουμε τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ήταν να μη γίνει το κακό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 1)oi anonymous φαγαν fail με την ανακοινωση οτι θα ριχναν στις 5νοεμβρη το fb 2)Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες οι χάκερς έχουν κάνει λάθη και είναι θέμα χρόνου οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη... Στο μήνυμα τους οι χάκερς απειλούν με νέες ηλεκτρονικές επιθέσεις στην χώρα μας, αφού όπως λένε η επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης ήταν μόνον η αρχή... Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περισσότερα στοιχεία για το θέμα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο διευθυντής της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μάνος Σφακιανάκης.>> ας ασχοληθουν με κατι σοβαροτερο εκει περα.... 3)Απευθυνόμενοι στον Γ.Παπανδρέου οι συντάκτες της επιστολής προειδοποιούν πως "θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"...>> fail ξανα?τι ακριβως φοβουνται και δεν τα βγαζουν?στειλτε τα απο δω αν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ποια διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος μωρε???? Οι τυποι εβγαλαν στη φορα συνομιλιες του FBI δις... Τι να λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Διαβασα πως επομενο χτυπημα ειναι οι εφοριες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Οπως και να χει ο κόσμος του χάκινγκ είναι φανταστικός... Με γοητεύει η δύναμη που έχει ένας χάκερ και το τι μπορεί να κάνει μ'αυτήν!! Διαβασα πως επομενο χτυπημα ειναι οι εφοριες...... Σοβαρά το λες??? Πωπω!!! Μακάρι!! Έχω να κάνω γέλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 1)oi anonymous φαγαν fail με την ανακοινωση οτι θα ριχναν στις 5νοεμβρη το fb 2)Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες οι χάκερς έχουν κάνει λάθη και είναι θέμα χρόνου οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη... μπλα μπλα μπλα 3)Απευθυνόμενοι στον Γ.Παπανδρέου οι συντάκτες της επιστολής προειδοποιούν πως "θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"...>> fail ξανα?τι ακριβως φοβουνται και δεν τα βγαζουν?στειλτε τα απο δω αν ειναι Καλησπέρα. 1) Ψάξε λίγο περισσότερο και θα δεις ότι δεν είχαν ποτέ σκοπό (μέχρι αυτήν την στιγμή) να χτυπήσουν το facebook (ίσως εκτός από μίας μικρής ομάδας αυτών). Απ όσο θυμάμαι το είχαν πει κιόλας ότι δεν υποστηρίζουν τέτοια κίνηση. 2)Για χθεσινό χτύπημα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι anonymous να ήταν περισσότερο...eponymous που χρησιμοποίησαν το όνομα των anonymous για να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα το θέμα. Λέγοντας eponymous εννοώ την GHS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 θέλω μάσκα V for Vendetta για τις απόκριες ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε καμμιά φτηνή,στο ebay ξεπερνούν τα 10 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το μόνο καλό από αυτή την ιστορία: Θα ακούσει ο μπάρμπα-μήτσος την είδηση (με τον γελοίο και στομφώδη τρόπο που παρουσιάζεται από τα κανάλια) και θα του αποτυπωθεί στη συνείδηση, πως κάποιοι τίμιοι νεολαίοι-επαναστάτες, προσπαθούν να κάνουν ζημιά στο αρρωστημένο κατεστημένο, με όπλο το «ιντερνέτ» (τονισμός στη λήγουσα) και των «κομπιούτερς», ενώ ταυτόχρονα θα του αρθεί κάθε αμφιβολία για τον αν πρέπει να αγοράσει laptop στο εγγόνι του. Καλό μήνα και καλά μασκαραλίκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόβλημα σου (και της γενιάς σου) είναι ότι δεν καταλάβετε γιατι τρεχατε. Με Μουτζες, άμεσες δημοκρατίες και λοιπές παπατζες δεν λύνεται τίποτα. Ούτε μια σοβαρή ρεαλιστική πρόταση δεν βγήκε, απλα γιατι δεν καταλάβατε τίποτα. Μπορει τώρα που θα φτιάξει ο καιρός να ξανά βγείτε, μόνο μην τρεξεις και πολυ και η καυμενη γενιά σου κουραστεί πολυ. Γιατι η επόμενη γενια, θα σε κατηγορήσει με τη σειρά της σαν τους ανθρώπους που μουτζωναν (γενικά και αόριστα) τρώγοντας σουβλάκια. Το οτι κατεληξε πανυγηρακι το συνταγμα και το καθε συνταγμα δεν ειναι δικο μου θεμα.Ομως εβλεπες και 50αρηδες,40αρηδες,30αρηδες κ.ο.κ. να καθονται με τη μπυρα και το βρωμικο στο χερι και να σαχλαμαριζουν.Οποτε δεν μπορεις να καθεσαι και να λες για την γενια μου συγκεκριμενα. Επισης,ναι κατι ηταν και εκεινο,απο αυτους τους κυριους που καθονται στον καναπε τους και περιμενουν τους αλλους να δρασουν για αυτους. Και μιας και μπλεξαμε και γενιες,οταν η γενια σου επαιρνε 1.500 και 2.000 και εμπαιναν σε δουλειες με ρουσφετια καλα ηταν και οσο ησασταν βολεμενοι δεν αντιδρουσατε. Εγω ομως που σε Χ χρονια θα δουλευω σαν σκυλι,δεν θα ξερω αν θα εχω την δουλεια μου την επομενη μερα και ολα αυτα για ψιχουλα τι θα πρεπει να πω; Τελος οσον αφορα την προηγουμενη γενια,αλλοι φταινε περισσοτερο,αλλοι λιγοτερο αλλα οτι και να γινει εσεις θα κατηγορηθητε για αυτην κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις