marios_geo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και μιας και μπλεξαμε και γενιες,οταν η γενια σου επαιρνε 1.500 και 2.000 και εμπαιναν σε δουλειες με ρουσφετια καλα ηταν και οσο ησασταν βολεμενοι δεν αντιδρουσατε. Εγω ομως που σε Χ χρονια θα δουλευω σαν σκυλι,δεν θα ξερω αν θα εχω την δουλεια μου την επομενη μερα και ολα αυτα για ψιχουλα τι θα πρεπει να πω; Τί διάολο, σε λάθος χώρα ζούσα τόσα χρόνια; Σταμάτησαν τα ρουσφέτια στη γενιά σου; Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, η γενιά μου απέτυχε οικτρά. Η δική σου όμως τώρα ξεκίνησε, μελλοντολογείς για κάτι που ακόμα δεν είδαμε. Αν καταφέρετε να κάνετε τη δική σας "γαλλική επανάσταση" ή έστω και "πολυτεχνείο" θα καταπιώ τη γλώσσα μου. Μέχρις στιγμής πάντως, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τί διάολο, σε λάθος χώρα ζούσα τόσα χρόνια; Σταμάτησαν τα ρουσφέτια στη γενιά σου; Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, η γενιά μου απέτυχε οικτρά. Η δική σου όμως τώρα ξεκίνησε, μελλοντολογείς για κάτι που ακόμα δεν είδαμε. Αν καταφέρετε να κάνετε τη δική σας "γαλλική επανάσταση" ή έστω και "πολυτεχνείο" θα καταπιώ τη γλώσσα μου. Μέχρις στιγμής πάντως, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Τωρα εγω προσωπικα δεν βλεπω να συνεχιζονται τα ρουσφετια τωρα εκτος καποιων εξαιρεσεων που παντα θα υπαρχουν.Εκτος και αν ειμαι τοσο "στραβος". Τα παιδια που δουλευουν για 400 και 500 ευρω δεν τα βλεπεις.20 χρονων παιδια με τοσα πτυχια που μερικα πραγματικα κανουν προσπαθειες να βρουν μια δουλεια και δεν βρισκουν τιποτα δεν τα βλεπεις;Και δεν μιλαω για τους κ*λοβαραδες που καθονται και ξυνονται και λενε δεν βρισκω δουλεια. Αλλα τελος παντων ας μην παμε κι αλλο off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος ειπε οτι θα τους βρουν? Καλα αμα τους βρουν...γραψτε μου ε? Εδω οι αμερικανοι δεν τους βρηκαν να πουμε, και θα τους βρουμε εμεις... Αρε Ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τσώρτσιλ : “Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourtembeu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τί διάολο, σε λάθος χώρα ζούσα τόσα χρόνια; Σταμάτησαν τα ρουσφέτια στη γενιά σου; Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, η γενιά μου απέτυχε οικτρά. Η δική σου όμως τώρα ξεκίνησε, μελλοντολογείς για κάτι που ακόμα δεν είδαμε. Αν καταφέρετε να κάνετε τη δική σας "γαλλική επανάσταση" ή έστω και "πολυτεχνείο" θα καταπιώ τη γλώσσα μου. Μέχρις στιγμής πάντως, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Εσυ άραξε στο ντενβερ και φάε κάνα μπεργκερ γιατί οταν θα αρχίσει, αν αρχίσει, επανάσταση στην Ελλάδα εσύ σίγουρα θα είσαι αλλού οπότε ασχολήσου με το Ντενβερ. Όσο αναφορά τους σημερινούς 30 και κάτω αν ένας στους 10 έχει δει ρουσφέτι είναι επειδή είχε μεγάλο δόντι. Οι υπόλοιποι θα πάρουμε τα 3... γουρουνάκια.... Η δικιά σου η γενιά ( που απ'ότι αντιλαμβάνομαι είναι τα 40-50 +) είναι η γενιά που διέλυσε έφαγε και κατασπάραξε όσα με κόπο κερδήθηκαν απο τους λίγους που έδωσαν πραγματικό αγώνα πριν την μεταπολίτευση. Για να μπορείς εσύ να ζεις στο Ντένβερ κατάλαβες; Το πως περνάει ένας σημερινός 20αρης 30αρης δεν νομίζω να το καταλάβεις ποτέ ιδιαίτερα εκεί που ζεις. Το ότι αυτή η κατάσταση συνεχίζεται δεν είναι πρόβλημα των 20αριδων αλλά της δικιάς σου γενιάς που συμπεριφέρεται ακόμα στα κόμματα σαν πελάτης για να βάλει το παιδί του σε καμιά εναπομείναν θέση στο δημόσιο και που έμαθε και στρατολόγησε το παιδί να συμπεριφέρεται και αυτό σαν πελάτης με αποτέλεσμα στην Ελλάδα να έχουμε πελάτες αντί για ψηφοφόρους. Τώρα λοιπόν που το μαγαζί έκλεισε οι πελάτες μαζεύτηκαν έξω από τη βουλή για να διαμαρτυρηθούν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί είχαν πληρώσει πολλά στα μαγαζιά τους και κάποιοι πήραν τα 3..... γουρουνάκια... Σταμάτα λοιπόν εσύ πρώτος να μιλάς για μια γενιά απαξιωτικά προτού δεις τι μπορεί να κάνει διότι αυτή η γενιά όσο κι αν κάθετε σαν πρόβατο είναι μια γενιά που μεγάλωσε με παιδεία και με πανεπιστήμιά στην πλειοψηφία της, οι σημερινοί λοιπόν 20-30 θα ΔΏΣΟΥΝ τη λύση και θα το δεις. Η σημερινή γενιά θα κριθεί σε 20 χρόνια, μπορεί βέβαια και λιγότερο διότι αν έρθει η στιγμή και χρειαστεί να πάρουμε τα όπλα (ποτέ δεν ξέρεις) ΕΣΥ πάλι θα λείπεις. Εκ του ασφαλούς λοιπόν ασε τις κριτικές και κριτίκαρε την δικιά σου κοινότητα και κοινωνία γενικότερα όπου ζεις και γνωρίζεις. Οι υπόλοιποι θα βρούμε τον δρόμο μας μην σε ανησυχεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το νήμα; Πόσες φορές θα γίνονται «εμφύλιοι» με αφορμή σχετικά και άσχετα θέματα; Έλεος ρε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragment_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τσώρτσιλ : “Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν !!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εσυ άραξε στο ντενβερ και φάε κάνα μπεργκερ Πόση ανοησία σε ένα post. Άλλα όσο το σκέφτομαι, το νεαρό της ηλικίας σε δικαιολογεί. Έχεις κάποια στοιχεία ότι η γενιά σου δεν ρουσφετολογεί; Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι τα stage του δημοσίου. Αγαπητέ νέε, θέλω να δω έργα και όχι λόγια. Υ.Γ. Έχεις κάποιο κόμπλεξ που δεν κατάφερες να έρθεις στο Denver? Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα; Παρεπιπτόντως, διετία δεν έκλεισα ακόμη εδώ, κάτι ξέρω από Ελλάδα. με κόπο κερδήθηκαν απο τους λίγους που έδωσαν πραγματικό αγώνα πριν την μεταπολίτευση. Πριν την μεταπολίτευση, ήταν η Χούντα. Αν έκανες τυπογραφικό λάθος εντάξει, αν όμως είσαι "αμετανόητος" επειδή κάπου-κάποιος σου είπε ότι ήταν καλά τότε, κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snip3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 βουτυρο στο ψωμι αυτες οι επιθεσεις ευκαιρια για κατασκευη καινουργιας ιστιοσελιδας ...επι "ποσο τους λειπουνε" (νομιζω υπαρχει παρομοια αναφορα,απο συμφορουμιτη περι ιστιοσελιδας) :P Απο τις πληροφοριες της τηλεορασης ... χειροποδαρα δεμενοι ειμαστε!!...οτι επιθεσεις ,οτι διαδηλωσεις ,οτι διαμαρτιριες (ακομα κ με πιτογυρα) :P το νερο ειναι στο αυλακι! αν δεν φυγουνε κ οι 300,να μπουνε ορεξατοι νεοι που αριστευσαν σε αυτον τον τομεα με αξιοκρατια...δεν βλεπω φως! (οι 300 τωρα οσα μαζεψουνε για τα εγγονια τους..εαν δεν εχουν οσα μαζεψουνε για τα "μελλοντικα" εγγονια τους) οπως και οι υπαλληλοι της βουλης το ιδιο!! υ.γ ανεφερε ο d4mage "στη σημερινή εποχή είμαστε πολύ ΒΟΔΙΑ!" επιτρεψτε μου να πω εγω ΖΩΑ!!!!!! (να υπαρχει μια ποικιλια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Περίεργο πως δεν τους σταμάτησε η τεχνολογία μας SKYNET μόνο και μόνο η μηχανογράφηση μας θα αρκούσε, τρώγωντας εναν φάκελο στο κεφάλι απο το υπόγειο storage ποτισμένο με κάμποσο νερό έπρεπε να βγεί εκτός μάχης ο κάθε επιτιθέμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karnov Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Hacking στο μυαλό των κοιμισμένων, συμβιβασμένων, φοβισμένων, εγωκεντρικών, Ελλήνων ποιός θα κάνει; Hacking συνΈλληνες, διότι έχουμε 'ιό' μέσ' το κεφάλι. Δυστυχώς. Το mind programming (ΤV, Περιοδικά, Οικογένεια, Στρατός, Καταναλωτισμός, Προπαγάνδα, Διασπορά Φόβου, Συγκάλυψη κτλ) που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες έχει πολύ δυνατό κώδικα αυτο-προστασίας. Ποιός θα τολμήσει με να κάνει hacking εκεί? Ο Ελληνικός Λαός έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Ένας, ένας μολυνθήκαμε απο αυτόν τον 'ιό'. Το "εγώ" και η "πάρτη μου" σαν βασικοί στόχοι ζωής, σε συνδυασμό με τον φόβο της αυτοσυντήρησης (που εκτοξεύτηκε στα ύψη με την κρίση) δεν ξέρω αν θα αφήσει ελπίδες γρήγορης ανάρρωσης. O ιός που μας κρατάει μικρά ανθρωπάκια, σκλάβους σε ατέρμονους κύκλους παραγωγής-κατανάλωσης θα πρέπει, με κάποιο τρόπο να εξουδετερωθεί. ΘΕΛΗΣΗ για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΛΗΣΗ για ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΘΟΣ για ΑΛΛΑΓΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theef Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Hacking στο μυαλό των κοιμισμένων, συμβιβασμένων, φοβισμένων, εγωκεντρικών, Ελλήνων ποιός θα κάνει; Hacking συνΈλληνες, διότι έχουμε 'ιό' μέσ' το κεφάλι. Δυστυχώς. Το mind programming (ΤV, Περιοδικά, Οικογένεια, Στρατός, Καταναλωτισμός, Προπαγάνδα, Διασπορά Φόβου, Συγκάλυψη κτλ) που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες έχει πολύ δυνατό κώδικα αυτο-προστασίας. Ποιός θα τολμήσει με να κάνει hacking εκεί? Ο Ελληνικός Λαός έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Ένας, ένας μολυνθήκαμε απο αυτόν τον 'ιό'. Το "εγώ" και η "πάρτη μου" σαν βασικοί στόχοι ζωής, σε συνδυασμό με τον φόβο της αυτοσυντήρησης (που εκτοξεύτηκε στα ύψη με την κρίση) δεν ξέρω αν θα αφήσει ελπίδες γρήγορης ανάρρωσης. O ιός που μας κρατάει μικρά ανθρωπάκια, σκλάβους σε ατέρμονους κύκλους παραγωγής-κατανάλωσης θα πρέπει, με κάποιο τρόπο να εξουδετερωθεί. ΘΕΛΗΣΗ για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΛΗΣΗ για ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΘΟΣ για ΑΛΛΑΓΗ +100000000000 Ωραίος λόγος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.oGatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Κράζεται τους πολιτικούς,λέτε πως αν αλλάξουν αυτοί θα σωθεί η Ελλάδα.Ναι μεν,έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην "πίτα" της αποτυχίας όμως να θυμάστε πως η Ελλάδα είναι οι πολίτες της,όχι οι πολιτικοί της. Δεν θα αλλάξει τίποτα αν αλλάξουν μόνο αυτοί!Γίνεται λοιπόν σκληροί κριτές του ίδιου σας του εαυτού και μετά προχωρήστε στους επόμενους υπαίτιους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Και μην ξεχνάμε οτι αν ο πρόεδρος της γενοπ κατεβάσει τους διακόπτες του ρεύματος για να εκβιάσει τους πολιτικούς αυτομάτως θα διαγραφεί η μνήμη 2.000.000 κομπιούτερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Λαος υπαρχει,ηγετες και αρχηγοι που θα τους παροτρινουν και θα τους κατευθυνουν δεν υπαρχουν Γίνε ο αρχηγός σου. Ξέχνα που σου παν τάχα πως χρειάζεσαι ηγέτες για να εξελιχθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις