Προς το περιεχόμενο

Επιτυχημένη επίθεση στο site του υπουργείου δικαιοσύνης

Pantelwolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

fact: αυριο να γινουν εκλογες θα εχουμε τα ιδια χαλια.

θελω να τελειωσει την τετραετια η κυβερνηση,να ξεφτυλιστουμε κι αλλο.γιατι ο μεσος πανυβλακας ελληνας μονο οταν του παιρνουν λεφτα νιωθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς, όσο έχουμε ακόμα κάτι να χάσουμε δεν πρόκειται ούτε να βγούμε στους δρόμους, ούτε να ξεσηκωθούμε, κλπ κλπ...

Όταν όμως δε θα έχουμε ούτε αυτοκίνητα, ούτε ρούχα, ούτε να φάμε... Τότε θα αρχίσει η επανάσταση, αλλά θα είναι αργά...

Το TAXIS πέφτει μόνο του δεν χρειάζεται σπρώξιμο, κάποιους μήνες όταν λήγουν οι προθεσμίες για υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ και το υπουργείο δίνει παρατάσεις στις ημερομηνίες υποβολής.

Πήγαν για «Anonymous» και καταλήγουν «Eponymous»!

Ούπς τι είναι αυτό, η επίθεση έγινε από Ελλάδα μέσο proxy server

Και τώρα θα εμφανιστεί μια ότιναιναι εταιρία που θα αναλάβει με κανένα εκατομμύριο ευρώ για να ξαναφτιάξει το site του υπουργείου,Ελλάδα είσαι :-(

Το TAXIS πέφτει μόνο του δεν χρειάζεται σπρώξιμο, κάποιους μήνες όταν λήγουν οι προθεσμίες για υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ και το υπουργείο δίνει παρατάσεις στις ημερομηνίες υποβολής.

Πήγαν για «Anonymous» και καταλήγουν «Eponymous»!

Ούπς τι είναι αυτό, η επίθεση έγινε από Ελλάδα μέσο proxy server

Νταξει τα παιδια εκαναν μια προσπαθεια που μπορει να μην τους βγει στο τελος σε καλο.

Μπραβο τους παντως,που εκαναν κατι τετοιο γιατι θελει κοτσια να ξερεις οτι μπορει να σε πιασουν

Δεν μπορεις να ξερεις τι εχει κανει και κανει ο καθενας ξεχωριστα.Και οπως μπορει ο καθενας συνεισφερει

"εσυ ο ιδιος που σου αρεσει να τα χωνεις,πρωτα απολα σκεψου τι εχεις κανει εσυ και κανε και μια αυτοκριτικη "

Αυτή την απάντηση σου δίνω και εγώ!

Σημασία έχει τι κάνουμε στο σύνολο! Ο ένας και οι εκατό το μόνο που κάνουν είναι μια τρύπα στο νερό!

Θα μου πεις και εκκατομύρια κόσμος να ήταν το ίδιο θα γινόταν!

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι έκανες? ΟΚ, είσαι μπροστά!

Εμένα μου πέρασε από το μυαλό η περίπτωση του 18χρονου τότε, από τον Άγιο Δημήτριο.

ΑΝ στρέφουν ομοϊδεάτες και κοινών δυνατοτήτων άτομα ενάντια της ίδιας συνομοταξίας, δεν είναι απιθανό να βρεθούν.

Ένεκα το ποινικό της υπόθεσης, ενδέχεται για να είναι καθαροί και να μη φυλακιστούν να υποχρεούνται να το κάνουν και να βοηθάνε τις αρχές και λοιπές υπηρεσίες.

Σα να είναι μέλος της αντιτρομοκρατικής / τρομοκράτης.

Αλλά τη δόξα να τη χ%σw το € μετράει. Για τα λεφτά πλέον ξεχνάμε πολλά!

όπως και έχει μπράβο για την οιασδήποτε φύσεως αντίσταση και ενέργεια των παιδιών και από το διαδικτυακό χώρο.

"εσυ ο ιδιος που σου αρεσει να τα χωνεις,πρωτα απολα σκεψου τι εχεις κανει εσυ και κανε και μια αυτοκριτικη "

Αυτή την απάντηση σου δίνω και εγώ!

Σημασία έχει τι κάνουμε στο σύνολο! Ο ένας και οι εκατό το μόνο που κάνουν είναι μια τρύπα στο νερό!

Θα μου πεις και εκκατομύρια κόσμος να ήταν το ίδιο θα γινόταν!

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι έκανες? ΟΚ, είσαι μπροστά!

Δεν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου, απλά θα σε συμβούλευα να μην γίνεσαι επιθετικός προς άλλα άτομα του forum.

Φιλικά.

Μπράβο σε όλους. Έπρεπε να κοπεί ο μισθός για να ξυπνήσουμε; Όσο διπλασιαζόντουσαν οι μισθοί μέσα στο 2000-2008 όλα ήταν καλα, υπήρχε δικαιοσύνη και οι νεκροί του Δίστομου αναπαύονταν εν ειρήνη ε;

Σε καιρούς ευημερίας ποιος νοιάζεται; Όταν τελειώσει το πάρτι όλοι κοιτάνε τον λογαριασμό rolleyes.gif. Στο θέμα μας τώρα, φαίνεται πως οι Ανώνυμοι το έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα..

Γίνομαι επιθετικός? Δε νομίζω να έβρισα κανέναν.

Απλά λέω τη άποψη μου.

Και για να καταλάβω εσύ τι πρόβλημα έχεις? Δε νομίζω να απευθύνθηκα σε εσένα και στο κάτω κάτω δε με νοιάζει κιόλας αν θα συμφωνήσεις ή όχι με αυτά που λέω.

Κράτησε τις φιλικές συμβουλές για άλλους.

Να ειστε σιγουροι οτι θα ακολουθησουν και αλλες σελιδες οπως ειχα αναφερει σε αρθρο μου προ μηνος και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα για τους δοσιλογους πολιτικους που οχι μονο ξεπουλουν αλλα μας αψαιρουν πρωτοβουλιες αυτοπροστασιας...

+100. αλλά λάβε υπ'όψη σου πως ακόμα και να βρεθεί αυτός ο μπροστάρης , ο καπετάνιος, το μόνο που θα συμβεί θα είναι είτε να αγνοηθεί είτε να χλευαστεί.Τουλάχιστον αυτό έχω δεί έωσ τώρα να γίνεται. θα ήταν ευχάριστο να βλέπαμε και μία πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση.

Πιστεύω οτι το μεγαλύτερο λάθος μας είναι οτι δεν διαβάζουμε και δεν μαθαίνουμε απο την ιστορία μας.

Με μια σύντομη αναδρομή στην πρόσφατη ιστορία θα δούμε οτι όσοι έχουν κάνει κάτι καλό για την Ελλάδα και τους Έλληνες στις δύσκολες ώρες, έχουν καταλήξει στη φυλακή ή/και νεκροί. Αυτοί είναι που τότε τους διώκαμε ως υποκριτές και τους φυλακίζαμε, ενώ τώρα τους έχουμε ως εθνικούς ήρωες (μετα θάνατον δικαίωση).

Επίσης η ιστορία έχει γράψει οτι αυτοί που αναλαμβάνουν τα ινία της χώρας στις μεγάλες δυσκολίες (ή μάλλον όταν αυτές ουσιαστικά είναι παρελθόν) είναι οι (αυτο)εξόριστοι ή/και οι εκ των μεγάλων δυνάμεων διορισμένοι οι οποίοι, όταν ο λαός περνούσε τα δύσκολα και μάχονταν για τα δικαιώματά του, είχαν την "άτυχία" να βρίσκονται έγκλιστοι σε κάποιες φθηνιάρικες και άνευ πολλών πολυτελειών επαύλεις, μακριά απο τα πάτρια εδάφη (συνήθως στο φτωχό Παρίσι και το ξεπεσμένο Λονδίνο) απο όπου αδημονούσαν να ακούσουν το κάλεσμα του Ελληνικού λαού για να σπεύσουν να τον σώσουν (και να γίνουν δεκτοί και αποδεκτοί ως ήρωες ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν κάνει τίποτα, παρά μόνο προφύλασαν το κούφιο τους τομάρι απο τις κακουχίες)...

Ποιός, λοιπόν, γνωστικός και έστω και ελάχιστα μορφωμένος άνθρωπος θα διακινδυνεύσει την σωματική του ακεραιότητα, ελευθερία και ακόμα και την ίδια του τη ζωή ώστε να στεφθεί ήρωας ένας απο αυτούς που αυτή τη στιγμή τρώει χαβιάρι στις Βρυξέλλες, με έξοδα του άπορου Ελληνικού λαού;

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά εμείς δεν μαθαίνουμε και δεν παραδειγματιζόμαστε απο αυτήν...

Πιστεύω ακράδαντα οτι η ίδια ιστορία θα επαναληφθεί και στην περίοδο που διανύουμε και βιώνουμε τώρα...

*** Ζητώ συγγνώμη για τον οίστρο και το μένος. Ακόμα και αν προσέβαλα κάποιον με τις απόψεις μου, διαβεβαιώνω οτι δεν ήταν στις προθέσεις μου.

ακόμα down είναι το υποργείο δικαιοσύνης.θα κρατήσει καιρό απο τι φαίνεται γιατί δε θα χουν κανένα να το ξανα ανεβάσει .χοχοχο

edit: λάθος μου ,απλως έκανε 1-2 λεπτα να ανοιξει

χωρις να εχω διαβασει τα τοσα και τοσα που γραφονται εδω και αλλου ,ενα μονο θα πω.

Λαος υπαρχει,ηγετες και αρχηγοι που θα τους παροτρινουν και θα τους κατευθυνουν δεν υπαρχουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...