SeXyMaGaS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδεία μπενω πρώτη φορά εδώ πέρα ...θέλω να με βοηθήσετε να βάλω στο στικκ 1gb που έχω xp ..εxώ προσπαθηση πολλές φορές αλλά δεν εποιασε μπορεί κανείς να με βοήθησεi ?
maik42 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 θελεις να κανεις φορματ απο το usb; ή θελεις να αποθηκευσης στο usb τα xp; γινε λιγο πιο σαφης γιατι δεν μπορω να σε καταλαβω!!!
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν θες πάντως να εγκαταστήσεις WinXP σε usb συσκευή, δε γίνεται. Τουλάχιστον χωρίς πολύ παίδεμα.
SeXyMaGaS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 οχι απλως εχω κατεβασμενα τα αρχεια και θελω να τα βαλω στο usb ωστε να μπορω να κανω φορματ απο το stick σε οποιο λαπτοπ θελω.
SeXyMaGaS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 κατι ακομα εχω τα αρχεια αλλα ειναι σε ισο και κανω τα command και μετα θελη να βρω τα αρχεια τι να κανω για αυτο?
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το χω τσεκάρει αλλά δες κι αυτό. Παίζει να ναι πιο απλό.
SeXyMaGaS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω βρικα τιν λιση ευχαριστο παιδεια θα μπενω εδω καθε μερα και συγνωμη για τa ορθογραφικα λαθη μου!
SeXyMaGaS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καμια αλλη βοιθεια αν μπορειτε γτ οι λιση ιτανε ακυροι ¨(
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καμια αλλη βοιθεια αν μπορειτε γτ οι λιση ιτανε ακυροι ¨( είπαμε να μην γίνουμε υπερβολικoί με την ορθογραφία αλλά και το τελευταίο σου post δεν διαβάζεται. μόλις έκανα την πρώτη μου κατάχρηση εξουσίας ως mod...
kostaks3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καμια αλλη βοιθεια αν μπορειτε γτ οι λιση ιτανε ακυροι ¨( Ανοιγεις το iso και βαζεις τα αρχεια στο usb με drag n drop ή οπως αλλιως θες.Εχω κανει εγκατασταση απο usb και ειχα κανει αυτο το πραμα μετα το cmd
p3nny58 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 είπαμε να μην γίνουμε υπερβολικoί με την ορθογραφία αλλά και το τελευταίο σου post δεν διαβάζεται. μόλις έκανα την πρώτη μου κατάχρηση εξουσίας ως mod... με προλαβες, ειπα να το πω αλλα θα με πειτε κακιά!!! μα δεν ξερει τα στοιχειωδη , εβγαλα τα ματια μου να διαβασω τι λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα