macabre_sunsets Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Logitech diNovo Mini™ - Blemished Box Με δωρεάν μεταφορικά, νομίζω πως είναι μια καλή τιμούλα.
baskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Θα το τσιμπαγα με 39 ευρω(32 λιρες) μιας και εχω μια επιπλέον εκπτωσουλα απο τη Logitech...Αλλά το θέμα είναι τι να το κάνω;.. Καποιος που το εχει να μας πει αν βολευει? Ισως βολευε για οταν βλεπω ταινια στον καναπε,καθως με το ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι πάντα παταω κατα λαθος κουμπάκια και ειναι λιγο ταλαιπωρία Πιστευω βεβαια οτι απο τη στιγμη που εχω ασυρματο σετάκι (καλο της logitech) Μαλλον ειναι πεταμενα λεφτά ...
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 και εχω μια επιπλέον εκπτωσουλα απο τη Logitech... Δεν ισχύει και η προσφορά και η έκπτωση. Ένα από τα δύο...
baskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρα μου την περνάει και η τελική τιμή ειναι 31.85....
agrimi78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν περνάει το στάνταρ κουπονι 20% για registering προιοντων. Μάλλον έχεις άλλου τύπου κουπόνι.Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε το vat με εταιρικο ΑΦΜ. Απλα γράψτε EL μπροστά απο τον αριθμό ΑΦΜ.
baskon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν περνάει το στάνταρ κουπονι 20% για registering προιοντων. Μάλλον έχεις άλλου τύπου κουπόνι.Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε το vat με εταιρικο ΑΦΜ. Απλα γράψτε EL μπροστά απο τον αριθμό ΑΦΜ. Επειδη ειχαν κανει καποιο λαθος στην αποστολη μιας αντικαταστασης εχω 35% loyalty discount Κουπονι. Και το περνάει παντού.. Και αυτο το κολπάκι με το El ειναι πολύ καλό..Θα το δοκιμασω,μολις εξαργυρωσω το κουπονάκι μου σε κάποιο προιον..
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καποιος που το εχει να μας πει αν βολευει? Αν σκεφτείς πως είναι πληκτρολόγιο/ποντίκι σε μια συσκευή, βολεύει μια χαρά. Στην αρχή θέλει λίγο συνήθεια βέβαια, αλλά μετά τα δάχτυλα πάνε μόνα τους. Για χειρισμό/έλεγχο ενός HTPC είναι ότι πρέπει.
caasi70 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καποιος που το εχει να μας πει αν βολευει? Το χρησιμοποιώ σε ένα μικρό HTPC (viewsonic vot132) που έχω ως media player κάτω από την TV χωρίς προβλήματα. Είναι τέλειο για πληκτρολόγηση, αλλά κουραστικό το πολύ μικρό trackpad του: δε μπορείς να σημαδέψεις εύκολα.
christar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καπως ετσι το χρησιμοποιω και εγω. Μολις το συνηθισεις ειναι super! Για ξαπλα στον καναπε ειναι κορυφαιο! Εχει και λειτουργια για media center.
k_dinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Στις 55 λιρες το εχει για 4 ωρες ακομα το amazon http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=350613011
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Στις 55 λιρες το εχει για 4 ωρες ακομα το amazon http://www.amazon.co...&node=350613011 αυτο θα ελεγα τωρα! στο lightening deals και ο χρονος κυλλαει αντιστροφα παντως στο 1ο λινκ του τοπικ μου το δειχνει 65,99 λιρες
k_dinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το πρώτο λινκ ειναι απο το site της logitech, τωρα η προσφορά ειναι από το amazon οπως σωστα ειπες
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το πρώτο λινκ ειναι απο το site της logitech' date=' τωρα η προσφορά ειναι από το amazon οπως σωστα ειπες[/quote'] Νόμιζα πως το χει στο σιτε της logitech καθως το λινκ παραθέτει το σιτε της και στον τίτλο του θέματος λεει @logitech Επίσης λεει 49 λίρες και οχι οσο είναι η προσφορά του αμαζον (54.99) Sent from my Galaxy Note
k_dinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Nαι, λεει επίσης: Δημοσίευση 03 Φεβρουάριος 2012 Γι αυτό και στο μήνυμά μου αναφέρω και την τιμή αλλά και το amazon. Λαθος μου, ισως επρεπε να ανοιξω νέο θεμα
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Nαι, λεει επίσης: Δημοσίευση 03 Φεβρουάριος 2012 Γι αυτό και στο μήνυμά μου αναφέρω και την τιμή αλλά και το amazon. Λαθος μου, ισως επρεπε να ανοιξω νέο θεμα και εγω ημουν ετοιμος να ανοιξω νεα θεμα για το αμαζον αλλα ειδα αυτο οποτε... παντως αν οντως ειναι στα 49 pounds καπου στο site της logitech δεν το βρισκω. ειδικα αν συνδυαζεται με το κουπονι και παει στα ~31 pounds τοτε αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα