Προς το περιεχόμενο

APOC DECON BANNED

Guest1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ρε pyro

Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί έφαγε ο apoc και ο decon ban τι να σου πω. Ολόκληρο post με όλων των ειδών τις βρισιές έκανε ο apoc , μη μου πεις ότι δεν το είδες. Τόση ώρα το είχα αφήσει .

'Οτι ο Kwsn-men δεν έχει γίνει delete ούτε ban φυσικά ούτε αυτό το είδες βέβαια από τα posts μου και τις απαντήσεις που δώθηκαν.

Αφού και εσύ παίζεις το παιχνίδι αυτό τι να πω. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και μη γίνεστε και εσείς μέλη της "Τραγωδίας" που παρακολουθούμε από μερικά μέλη που χωρίς επιχειρήματα και με μοναδικό σκοπό την αναστάτωση, κάνουν κομπλεξικές επιθέσεις σε moderators, users.

Τα μέλη - μπουρδολόγοι της ιστορίας αυτής που μιλάγανε οι ίδιοι για επιλεχτικά ban,κλίκες,μαύρες λίστες επιδίωξαν το δικό τους ban κάνοντας posts γεμάτα βρισιές ξέροντας ότι βέβαια θα γίνουν ban.Ο άλλος παραπάνω (παλιό banned μέλος με διαφορετικό nick) ζήλεψε οπότε έγραψε ένα post γεμάτο "επιχειρήματα" και φυσικά πετυχαίνει το σκοπό του για τον οποίο μιλάγαμε παραπάνω.

Η πρόσφατη εμφάνιση χρήστη που δημιουργούσε πολλαπλούς λογαριασμούς και δημοσίευε "φωτογραφίες" φυσικά πιστεύετε ότι δεν έχει σχέση με αυτή την ιστορία ? Η απλά και αυτός "νοιάζοταν" για το μέλλον του site ?

Δεν σχολιάζω το επίπεδο όλων αυτών που κάνουν τις επιθέσεις στο site μιας και είναι ολοφάνερο. Οι άλλοι όμως δεν έχουν καμιά όρεξη να διαβάζουν flame posts από το καθένα που μετά το Wall δεν ξέρει που να διοχετεύσει την ενέργεια του.

Το ξαναλέω για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Δεν σας αρέσει το forum, μπορείτε να αποχωρήσετε. Δεν σας κρατάει κανείς εδώ. Δε μπορεί ο κάθε Moderator και εγώ να ασχολούμαστε με 5 μέλη, μπροστά στο σύνολο που για να εγγράφετε με αυτούς τους ρυθμούς καθημερινά σημαίνει ότι δε συμφωνεί με τις "απόψεις" σας. Δε περίμενα πάντως ότι η επιτυχία του site θα πείραζε κάποιους τόσο πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...