bluesattack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 θελω μια vga με hdmi για htpc χρηση .Eπειδη πανω κατω εχουν οι περισσοτερες , και επειδη δεν θελω να πεσω στο τομεα gaming πιο κατω απο αυτο που μου δινει η υπαρχουσα ρωτω : Ποια συγχρονη καρτα πρωτα σε nvidia , μετα σε amd ειναι τουλαχιστον ισαξια αν οχι ελαφρως καλυτερη (ουτε στο κοστος θελω να ανεβω πολυ ) με μια 9600 gt ?
bluesattack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ποσα δινεις? Δεν εβαλα budget γιατι μπορει να παρω καινουργια μπορει και μεταχειρισμενη.Για αυτο κριτηριο ειναι η συγκριση της με την 9600 gt (σε 19'' οθονη παιζω)
ThanosWF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχει σημασια,το θεμα ειναι ποσα διαθετεις για να σου προτεινουμε κατι =) Μην πηγαινεις ποτε με το μυαλο να παρεις κατι αναλογο με την 9600 απλα με hdmi.Υπαρχουν πολλες λυσεις και σε καινουργιες και σε μεταχειρισμενες αναλογα με το budget.
bluesattack Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχει σημασια,το θεμα ειναι ποσα διαθετεις για να σου προτεινουμε κατι =) Μην πηγαινεις ποτε με το μυαλο να παρεις κατι αναλογο με την 9600 απλα με hdmi.Υπαρχουν πολλες λυσεις και σε καινουργιες και σε μεταχειρισμενες αναλογα με το budget. Eπανερχομαι .Ξεχνοντας το πρωτο ποστ , θελω να ξερω αν και ποια αναβαθμιση θα μπορουσα να κανω μεχρι τα 70 -100 Ε για 19'' 1280 Χ 1024 αναλυση.(Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο παιχνιδι κατα νου , δεν μας νοιαζει , επισης δεν εχω σκοπο να αλλαξω οθονη).Eπισης αν γενικως αξιζει σε αυτες τις ιντσες
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Με αυτήν θα είσαι μια χαρά σε τέτοια ανάλυση. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm
Cosbuster Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Με αυτήν θα είσαι μια χαρά σε τέτοια ανάλυση. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm Η καλύτερη πρόταση. Μεγάλη διαφορά από την 9600, στην ανάλυση που είσαι θα πετάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα