skey Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, οταν ανοιγει μου δειχνει την οθονη σαν να ειναι χαλασμενα τα γραφικα. Δηλαδη δειχει 4 οθονες μαζι την μια κατω απο την αλλη. Παντου και στο Boot Menu. Εκανα ενα φορματ, περασα τα 7 και οταν ετρεξα το Daz Loader μου εδειχνε κανονικα την οθονη. Περασα κατι driver, μου ζητησε επανεκκινηση και οταν εκανα επανεκκινηση αρχισε παλι τα ιδια. Μονο που κολλησε απο το driver πιθανως και δεν ξεκινουσε. Εκανα παλι φορματ και παλι τα ιδια ηταν μεχρι που περασα το Daz Loader παλι. Υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει προβλημα με τα γραφικα; Αν ναι τι αλλο θα μπορουσε να ειναι; Λετε να θελει καμια αναβαθμιση τα BIOS; Αν ναι πως κανω αναβαθμιση τα BIOS;
driftingcris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι προβλημα καρτας γραφικων οπως ειπες
dimipall1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ μεγάλη πιθανότητα πρόβλημα κάρτας γραφικών.Έχω ακριβός το ίδιο λαπτοπ με το ίδιο πρόβλημα.Με μια αναζήτηση στο forum θα βρεις ανάλογο topic και με μια αναζήτηση στο internet θα δεις ότι σχεδόν όλα προβληματικά τα μοντελα της σειράς dv με καρτες γραφικων Nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα