^Deadly_Sin^ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ολα τα δυνατα λαπτοπ αν τα πιεσεις κανουν θορυβο, δεν υπαρχει λυση. Το θεμα ειναι ο θορυβος να εχει αποτελεσμα, δηλαδη να μην ανεβαζει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες. Αν παιζεις bf3 σε full αναλυση με settings οσο αντεχει το laptop τοτε.... Το συγκεκριμενο παντως με την 9cell μπαταρια πρεπει να ειναι καλη φαση γιατι η μπαταρια ανασηκωνει το πισω μερος και ετσι κυκλοφορει πιο καλα ο αερας. Σαν το κολπακι με τα καπακια/βιβλια στο πισω μερος
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 πηρα τελικα αυτο...Link ελπιζω να μην εκανα πατατιά... Καλοριζικο! Ελπιζω να σε ικανοποιησει,γιατι εμενα θα βριζεις πρωτο! Υπαρχει ενα θεματακι,ομως που δε το διευκρινησαμε! Η 3D εκδοση δεν ερχεται με το optimus της Nvidia,για προσβαση στην ενσωματομενη gpu της intel!Μονο η μη 3D εχει αυτη τη δυνατοτητα.Ετσι θυσιαζεις την αυτονομια για το 3D!
s_a_s_u_k_e Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά πέρασε αρκετός καιρός απο τότε που έκανα την αγόρα του dell και λέω τις εντυπώσεις μου 1)είναι ενα πάρα πολύ δυνατό laptop και οτι και να τρέξω πάει αέρα(photoshop,autocad,games) 2)Η οθόνη είναι απλά τέλεια όπως και τα χρώματα 3)γενικά ειναι ενα laptop που θα ικανοποιήσει τους πάντες Τα αρνητικά τώρα...(α ρε ektor το ματιασες το καημενο) 1)όντως κάνει θόρυβο πραγμα που δεν με πείραξε και πολύ ΑΛΛΑ,,,, 2)η οθόνη μου είχε ενα καμένο pixel(γκαντέμης) και πηρα μετα απο 1 μήνα το κατάστημα περίπου(γιατι τοτε εμφανιστηκε) και μου είπαν να πάρω τη dell...πηρα την dell μου είπαν καινούριο δεν σου δίνουμε(πρέπει να εχει τουλάχιστον 5) αλλα θα σου αλλάξουμε την οθόνη την επόμενη μερα...ηρθε το παλικάρι μου το ξεκοιλιασε όλο (laptop 1 μηνα) και αφου ολα τελειωσαν παρατηρησα οτι μου ειχε γδάρει λιγο την επιφανεια στα πλάγια(no comment)... οπότε αν εξαιρέσουμε την γκαντεμία μου ειναι ενα καλό laptop το οποίο ναι μεν κάνει λίγο θόρυβο αλλα δεν είναι και τόσο τρομερό το θέμα με το θόρυβο)
AccountSaver Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 μπορείς να μας πείς και για πιο μοντέλο μιλάς γιατί δε δείχνει πλέον τα λινκ ποιο είναι ? Να γνωρίζουν τα μέλη
s_a_s_u_k_e Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Καλημέρα. Είναι αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/439270/Dell-Studio-XPS-17-L702X-3D-i7-2670QM-16GB-750GB.html?from=recommendation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα