s_a_s_u_k_e Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε ολους... ειμαι σε μια πολυ δυσκολη φαση αυτη τη στιγμη γιατι αυριο ειναι να παω να αγορασω καινουριο laptop και ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα και απο τη μια λεω το ενα απο την αλλη λεω το αλλο...μπορειτε σας παρακαλω να βοηθησετε γιατι πραγματικα σας μιλαω δε ξερω τι να επιλεξω... βασικα για να μην πολυλογω ειναι 2 πανομοιοτυπα laptops απλα η μοναδικη τους διαφορα ειναι η εξής. το ενα εχει καρτα γραφικων ati radeon hd 6770M (2gb) και 8 gb ram και το αλλο εχει ati radeon 7690M XT(2gb και αυτη) και 6gb ram. ειναι και τα 2 με 4πυρηνο i7 στα 2.2Ghz,2t hdd,blu ray writer και ειναι και τα 2 17'. για πειτε γνώμες γιατι εγω πραγματικα προσπαθουσα να καταλαβω διαφορες αλλα δεν..τι ειναι καλυτερο απο τα 2 με βαση τις διαφορες τους? βασικα το θελω για την δουλεια μου γιατι ασχολουμαι με photoshop,autocad κτλ αλλα να ας πουμε μπορει να θελω να παιξω και κανενα παιχνιδι(αν και το μονο που με καιει ειναι το diablo 3 αλλα ενταξει μιλαω γενικα...φανταζομαι κιολας οτι αυτο που θα εχει καλυτερη αποδοση στα games θα εχει και καλυτερη αποδοση στα σχεδιαστικα προγραμματα σωστα?) υγ:για την τιμη μη ρωτησετε μιας και μιλαμε για διαφορα τιμης 50ε...(1250ε το 1ο που ανεφερα και 1300ε το 2ο) Σας ευχαριστω...
*Kezar* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ati radeon 7690M XT(2gb και αυτη) και 6gb ram. ειναι το HP Link ? παντως εγω αυτο τσιμπησα και απο μερα σε μερα θα το παρω στα χερια μου.. η 7690μ XT ειναι πολυ καλυτερη απο την 6770m κατα την γνωμη μου
s_a_s_u_k_e Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 το ένα ειναι το HP Pavilion DV7-6c06 ev και το αλλο ειναι το HP Pavilion dv7-6b13ev
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι δε κοιτας και αυτο,νωμιζω ειναι καλυτερη περιπτωση απο τα HP! Dell Studio XPS L702x Ειναι και fullhd και οχι 1600x900,οπως τα HP!
s_a_s_u_k_e Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 φιλε ektor7 ειδα αυτο σε dell (Dell XPS 17 (L702X)) και η αληθεια ειναι οτι τα χαρακτηριστικα του μου αρεσαν πιο πολυ απο τα 2 hp αλλα καπου διαβασα οτι η καρτα γραφικων που κουβαλαει δεν ειναι καλυτερη απο αυτη που εχουν τα 2 πανω...δε ξερω ειμαι σε απογνωση
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 φιλε ektor7 ειδα αυτο σε dell (Dell XPS 17 (L702X)) και η αληθεια ειναι οτι τα χαρακτηριστικα του μου αρεσαν πιο πολυ απο τα 2 hp αλλα καπου διαβασα οτι η καρτα γραφικων που κουβαλαει δεν ειναι καλυτερη απο αυτη που εχουν τα 2 πανω...δε ξερω ειμαι σε απογνωση Η Gt555m ειναι στα μετρα της 6770(7690TX ειναι ισοδυναμη με την 6770m) και να σκεφτεις οτι η πλειοψιφια των παιχνιδιων ειναι γραμμενα στα μετρα των nvidia gpu!Μετα εχεις και το cuda της nv που σου δινει κ καλυτερες επιδοσεις στο autocad! Και τελος,θες να τρεχεις photoshop κ θα επιλεξεις οθονη με αναλυση 1600χ900 κ οχι FullHD(1920x1080)?! Και αφου τελειωσαμε με τα specs,παμε στο θεμα εγγυησης!Dell(2χρονια)vs HP(1χρονο)! Η gt 555m&η 6770(=7690TX) ΠΑΝΕ χερι χερι,σε αποδοση.Μια περναει λιγο η 6770 και μια η 555,αλλα ουσιαστικα ειναι ισοδυναμες!Η 7690m(=6750m) ειναι λιγο πιο αδυναμη απο τις αλλες 3,αλλα οχι τρελλες διαφορες!
s_a_s_u_k_e Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 βασικα τα συγκεκριμενα laptop της hp εχουν 3 χρονια και οχι 1. απο την αλλη η nvidia ειναι 3gb ενω η ati ειναι 2gb...δε ξερω...σε 5-6 ωρες θα παω να παρω και ακομα δεν εχω αποφασισει...τη μια λεω το ενα την αλλη λεω το αλλο...
ektor7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 βασικα τα συγκεκριμενα laptop της hp εχουν 3 χρονια και οχι 1. απο την αλλη η nvidia ειναι 3gb ενω η ati ειναι 2gb...δε ξερω...σε 5-6 ωρες θα παω να παρω και ακομα δεν εχω αποφασισει...τη μια λεω το ενα την αλλη λεω το αλλο... Oι μνημες των gpu δε παιζουν και τοσο ρολο για την αποδοση τους!Απο 1gb και ανω,το ιδιο σου κανει!Οι δυο καρτες(555&6770) ειναι καλα δοκιμασμενες σε benchmarks κ παιχνιδια,και οι δυνατοτητες τους ειναι οι ιδιες!Η 7690ΤX ειναι ουσιαστικα μια 6770 σε επιδοσεις! Αυτο που πρεπει να κανεις,ειναι να δεις κ τα 2 απο κοντα(multirama&plaisio)και να κοιταξεις κυριος την οθονη κ ιδιετερα τις γωνιες θεασης!Και μετα αν δεν εχουν μεγαλη διαφορα,περνεις αυτο που σου αρεσει εμφανησιακα!Αλλα σε photoshop,η αναλυση της οθονης μετρα αρκετα σαν προτερημα!
s_a_s_u_k_e Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 πηρα τελικα αυτο...Link ελπιζω να μην εκανα πατατιά...
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 πηρα τελικα αυτο...Link ελπιζω να μην εκανα πατατιά... Κι εγω μεχρι πολυ προσφατα ενδιαφερομουν για το συγκεκριμενο. Θα το ευχαριστηθεις, πιστεψε με Εχει και 3d οθονη (αν και νομιζω οτι δεν περιλαμβανει τα γυαλια στη συσκευασια) και επεκτασιμη μνημη ως 16gb το οποιο μετραει.
SugarAddicted Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καλορίζικο! Αναμένουμε εντυπώσεις, οθόνη, κατασκευή και θόρυβο αν έχεις την καλοσύνη.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καλορίζικο! Αναμένουμε εντυπώσεις, οθόνη, κατασκευή και θόρυβο αν έχεις την καλοσύνη. Iσως αυτο το review να σου φανει χρησιμο http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook-i7-2630QM-GT-555M.51949.0.html
SugarAddicted Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Iσως αυτο το review να σου φανει χρησιμο http://www.notebookc...5M.51949.0.html Το review το έχω διαβάσει γι' αυτό και ρωτάω για τον θόρυβο. Αν και όλα τα laptop με το συγκεκριμένο hardware πρέπει να είναι φυσιολογικό να κάνουν λίγο φασαρία παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα