Naval Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Hello εverybody! Αυτό τον καιρό γράφω την διπλωματική μου στην οποία ουσιαστικά έχω φτιαξει μερικά μοντέλα με πλέγματα και τα έχω τρέξει με κδδικες ρευστων. Τωρα έχει έρθει η ώρα να εξηγήσω τι έχω κανει... Τα πλέγματα μου αποτελούνται από σημεία που φορτωνω στο πρόγραμμα Tecplothttp://www.tecplot.com/ και βλεπω τι έχω κάνει. Αυτό που θέλω είναι να περιγραψω με εικόνες και διαγράμματα τι έχω κανει, που σημαινει πχ ότι χρειαζεται να φαινεται ένα "τυχαιο" επιπεδο σε σημείο στο πλέγμα, να κανω κανα ποιοτικό διάγραμμα κλπ κλπ Μετα από σχετική αναζήτηση, κατάλαβα ότι χρειάζομαι ένα πρόγραμμα μεταξύ paint και autocad όπως πχ το adobe Illustrator ή το CorelDesigner (που περιέχει το coreldraw). Γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο ή έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε? Μια γρήγορη καμπύλη εκμάθησης/παραγωγής αξιοπρεπους αποτελέσματος θα εκτιμηθεί δεώντος!
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν κατάλαβα τίποτα μόνο το Μετα από σχετική αναζήτηση, κατάλαβα ότι χρειάζομαι ένα πρόγραμμα μεταξύ paint και autocad όπως πχ το adobe Illustrator ή το CorelDesigner (που περιέχει το coreldraw) Αν θέλεις να κάνεις απλά κάποια σχέδια με σχήματα κτλ τότε σου κάνουν και τα τύπου photshop προγράμματα (πχ gimp ή paint.net) Το illustrator και το corel είναι για vector, διανυσματικά γραφικά. Δεν μπορείς να βάλεις στοιχεία και νούμερα και να σου φτιάξουν κάποιο διάγραμμα ή κάτι ανάλογο. Από τα δύο αυτά όμως (αν σου κάνουν τελικά) προτείνω το corel ως ποιο φιλικό για κάποιο μη γνώστη χρήστη. Υπάρχει όμως και η δωρεάν λύση του inkscape
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα