washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ...δε θα με αναγνώριζες αν θυμόμουν ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις όλων των δίσκων που βλέπω. Ξέρεις πώς θα 'χα γίνει...;
mchls Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ...δε θα με αναγνώριζες αν θυμόμουν ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις όλων των δίσκων που βλέπω. Ξέρεις πώς θα 'χα γίνει...; Στειλε φωτο!
parsifal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 τωρα αυτο τως εγινε παλι μηπος ταχει παιξει τελιος και δινει αλα αντι αλων ενδεiξεις; http://www.insomnia.gr/topic/323049-hdd-monitor-program/page__view__findpost__p__3008177
mchls Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ειπα και εγω, για να αργει το photoshop θα πηρε φωτια! Τελος, του Off-Topic!
mainboardER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 http://www.insomnia....ost__p__3008177 ααα οποτε το ποσοστο υγειας που δινει το hds δεν παρουσιαζει αυτη καθ αυτη την τωρινη κατασταση του δισκου βαση των weak και bad sectors που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στον δισκο αλλα ουσιαστικα παρατηρωντας την διακυμανση του σκληρου εως τωρα δινει μια προβλεψη για την πιθανη σταθεροτητα του δισκου Δεν κατάλαβα το περί ενδείξεων, ούτε και τί απεικονίζουν οι φώτος.βασικα μου φανηκε περιεργη η τοσο μεγαλη αυξηση του ποσοστου υγειας του δισκου χωρεις να παρεμβω με καποιο τροπω (ξανατρεχοντας καποιο reinitialization πχ), αυτο που μου παρεθεσε ο parsifal δηλαδη Περί προγραμμάτων : σε μένα έχει 4 επιλογές. Η μία αυτή που πόσταρες (Νο2 στη σειρά των επιλογών), η άλλη αυτή που πόσταρα (4η), η πρώτη είναι για Read Test, και υπάρχει και μία 3η (WRITE+READ+ξανάμανα WRITE, αν θυμάμαι καλά. Ή το ανάποδο). οποτε κατι τρεχει με το δικο μου hds και μαλλον αυτο που ετρεξα δεν ειταν reinitialization.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα