Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Περίμενα πολύ καιρό το Nexus S αλλά απ΄ότι φαίνεται κανένα κατάστημα δεν το φέρνει πια. (To ebw υποστηρίζει ότι ίσως έρθει...)

Χρειάζομαι ένα κινητό που να κάνει σίγουρα βιντεο κλήσεις μέσω skype. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο; Τιμή εώς 250, το πολύ 300Ε.

Θα ήταν προτιμότερο επίσης να ξεφύγω από SE και Motorola που άν και πολύ αξιόλογα κινητά έχουν πολύ υψηλό SAR.

Δημοσ.

ναι θα παρει galaxy s και nexus s ενω με τα ιδια χρηματα περιπου περνει διπυρηνο... Αν τα βρει πουθενα μιας και τα εχουν σταματησει

Δημοσ.

ναι θα παρει galaxy s και nexus s ενω με τα ιδια χρηματα περιπου περνει διπυρηνο... Αν τα βρει πουθενα μιας και τα εχουν σταματησει

To oποιο διπυρηνο καλο χρυσο (και διπυρηνο) ΑΛΛΑ απο αυτονομια δεν...Kαι απο SAR δεν...Και απο οθονη δεν...

Γουστα ειναι αυτα, αλλα σε εναν που χρειαζεται κινητο για βιντεοκλησεις δεν βλεπω το λογο να ψαξει για διπυρηνο με το οποιο η μονη διαφορα που θα καταλαβει (στη χρηση που το προοριζει) ειναι οτι θα θελει να το φορτιζει συχνοτερα και θα εχει κατωτερη οθονη (ειπαμε, βιντεοκλησεις).

Αν εχει παραπανω απαιτησεις, κακως δεν διευκρινησε ωστε να κρινουμε αν τελικα αξιζει να θυσιασει αυτονομια και οθονη για 2 πυρηνες.

Δημοσ.

Λοιπόν. Αγόρασα το Galaxy S plus. Κάποιο παιδία από το myphone μου πρότεινε νωρίτερα κάποιο τρόπο να ξεπεράσω το πρόβλημα με το skype βάζοντας την έκδοση 2.1.0.46. Θα σας ενημερώσω όταν το δοκιμάσω.

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

αν και ειδη αγορασες κινητο εγω θα σου πρωτεινα το sony ericsson neo v ειναι και φθηνο 200Ε και πολυ καλο και αποτι ξερω κανει βιντεοκλησεις μεσω skype!εγω το αγορασα πριν 2 μερες και μου φαινετε πολυ καλο βιντεοκλησει ομως δεν εχω κανει ουτε με ενδιαφερει!μια προταση σου ειπα!βαιβαια υπαρχουνε και αλλα κινητα πιο αξιολογα αλλα ανεβαινουνε τα λεφτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...