cyberking Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γεια σε όλους έχω ένα gennet ρουτεράκι και έχω ρυθμίσει κάποιες στατικές διευθύνσεις στο dhcp εδώ και καιρό κάποιων δικτυακών υπολογιστών και συσκευών.τώρα έχω αφαιρέσει κάποιες από αυτές τις συσκευές αλλά οι στατικές διευθύνσεις δεν αφαιρούνται με τη διαγραφή που έχει δίπλα.το περίεργο είναι πως κάποιες αφαιρούνται και άλλες όχι.μηπως ξερει κανεις κανένα τρόπο εκτός από hard reset? ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 δοκιμασε να ξεκουμπωσεις την συσκευη απο πανω να δεις αν θα κανει διαγραφη.αλλιως ναι σε βλεπω για hard reset
cyberking Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 το δοκίμασα κι αυτό αλλά τίποτα.άλλες συσκευές είναι κουμπωμένες και άλλες όχι αλλά αυτό λειτουργεί περίεργα αφαιρεί όποιες να ναι χωρις αυτό να παίζει ρόλο
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 gennet ειναι ελληνικης κατασκευης τι περιμενεις.ριξτου κανα factory defaults.
cyberking Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγω πιστεύω είναι καλό ρουτεράκι γενικα.τελοσπάντων καμια άλλη λύση μήπως αποφύγουμε το hard reset γιατί έχω πολλές ρυθμίσεις;
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ελληνικο και καλο ρουτερακι.....γκουχου γκουχου λιγακι.τωρα καποιον αλλο τροπο δεν μπορω να σκεφτω εκτος αν εχει cli interface και το κανεις απο εκει.αλλιως αν το κανεις Hard reset και ξανακανεις τις ρυθμισεις κανε ενα save μετα σε καποιο αρχειο να την εχεις ετοιμες.επισης δεν ξερω αν εχει βγει κανα firmware που να διορθωνει τετοια προβληματα.αν και ασχετο αλλα επειδη εχω δει διαφορα κουλα.εχεις δοκιμασει και απο αλλο browser νατο κανεις μην τρωει κανα κολλημα???
cyberking Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δοκίμασα και απο explorer αλλά τίποτα πάλι.απο firmware το μονο που έχω δει ειναι ενα νεο για υποστηριξη ipv6 και γι'αυτο δεν εκανα τον κοπο να το βαλω.τις ρυθμίσεις πρεπει να τις κανω απο την αρχή γιατί αν τις επαναφέρω μετά θα έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 α.δοκιμασε το firmware.που ξερεις μετα μπροει να κανει delete. β.ναι θα τις κανεις απο την αρχη απλα πριν βαλεις static θα τις σωσεις να τις εχεις για μελλοντικη χρηση. γ.δες απο cli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα