arianos16 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εχω socket στο mobo am3+ και cpu am3.. Τη ψυκτρα πρεπει να παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απο θεσσαλονικη εισαι ε.χμμμ.ποσα λεφτα θελεις να δωσεις και ποιος ο λογος που την θελεις?για θορυβο η για overclocking?και ποιον επεξεργαστη εχεις ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απο θεσσαλονικη εισαι ε.χμμμ.ποσα λεφτα θελεις να δωσεις και ποιος ο λογος που την θελεις?για θορυβο η για overclocking?και ποιον επεξεργαστη εχεις ακριβως? ναι σαλονικα .. λεφτα δεν ξερω οτι ειναι καλυτερο σε αυτο που θελω.. εχω τον 960 και θελω να τον πειραξω λιγακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι full ελαστικό το budget σου - πάρε το τερατάκι σε καλή τιμή, και το κρατάς σίγουρα και για το επόμενο setup σου. Μία και καλή, που λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι full ελαστικό το budget σου - πάρε το τερατάκι σε καλή τιμή, και το κρατάς σίγουρα και για το επόμενο setup σου. Μία και καλή, που λένε... πολλα φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτι τέτοιο, τότε -> http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1757 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτι τέτοιο, τότε -> http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1757 κομπλε φαινεται ... και γω για αυτην σκεφτομουν και αλλες 2-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα