nickvas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον παιδες τα φωτα σας γιατι εχω καιρο να ασχοληθω.εχω ενα χ βοχ φλασαρισμενο...επαιζα παιχνιδια μεχρι και wαve 3.για τα πιο μετα παιχνιδια εβαζα ενα cd πριν βαλω το παιχνιδι και παλι επαιζε.τωρα όμως οχι...τωρα αλλαξα τις ρυθμισεις στο imgburn το εκανα update, τα ιδιο και στο abgx και ολα καλα μεχρι εδω.εγραψα ενα παιχνιδι σωστα...αλλα δεν το παιζει...λεει οτι θελει update...και εδω κολλαω γιατι δεν θελω παλι να το στελνω για φλασαρισμα...υπάρχει τρόπος? Νομιζω το update οτι γινετε απο το usb...ισχύει?και εαν ισχύει που θα βρω το update και πως θα το κανω?και εαν το κανω θα χρειαστω παλι να flasharw το χβοχ ή οχι?και δεν εχω καταλαβει αυτα τα λτ 2.0 και λτ 3.0 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 περνάς stock fw κάνεις το dashboard update me ena usb το κατεβάζεις απο το site ths M$ (14699 νομίζω) περνάς το τελευταίο lt +3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 περνάς stock fw κάνεις το dashboard update me ena usb το κατεβάζεις απο το site ths M$ (14699 νομίζω) περνάς το τελευταίο lt +3.0 πωs περναω stock fw και πως lt 3.0?...εννοεις οτι χρειαζεται να το φλασαρω απο την αρχή?να το ανοιξω και ετσι?...εγω θέλω να παιζω τα καινουργια games αυτο μονο...και θελω να γλυτωσω το φλασαρισμα...γιατι εγω δεν ξερω να κανω οποτε θα το δώσω αλλου να μου το κανουν!δεν υπαρχει αλλος τρόπος? δεν γινετε με καποιο activate iso??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν γλιτωνεις το φλασαρισμα. Τα νεα παιχνιδια παιζουν με το lt 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν γλιτωνεις το φλασαρισμα. Τα νεα παιχνιδια παιζουν με το lt 3. με κανενα activate iso dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petritis31 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ασχετο απο lt2 χωρiς νεο φλασαρισμα γινεται να περασει lt3 με usb στικακη?η χριαζετε νεο φλασαρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εχεις περασει κανενα cfw με στικακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εχεις περασει κανενα cfw με στικακι? cfw? ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα... ρωταω εαν υπαρχει τροπος να παιζω τα καινουργια games με activate iso σε dvd ή απο κανα usb...i τελος παντων εαν υπαρχει αλλος τροπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 cfw? ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα... ρωταω εαν υπαρχει τροπος να παιζω τα καινουργια games με activate iso σε dvd ή απο κανα usb...i τελος παντων εαν υπαρχει αλλος τροπος... xbox360key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 cfw? ρε παιδια γιατι μου χαλατε το θεμα... ρωταω εαν υπαρχει τροπος να παιζω τα καινουργια games με activate iso σε dvd ή απο κανα usb...i τελος παντων εαν υπαρχει αλλος τροπος... δώσε 15-20 ευρώ να στο φλασάρουν και τελειώνει η υπόθεση. και οποσδήποτε να σου δώσουν τα κλειδιά σου σε ένα στικάκι να τα έχεισ σωσμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 αν σε ενδιαφερι φερτο να στο φλασαρω σε LT3.0 να εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα