Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουκούλα φοράω γιατί ψοφάω απο το κρύο άμα δείς φοράω και σκούφο, άρα ναι σημαίνει προστασία απο το κρυοπάγημα στον εγκέφαλο

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κουκούλα φοράω γιατί ψοφάω απο το κρύο άμα δείς φοράω και σκούφο, άρα ναι σημαίνει προστασία απο το κρυοπάγημα στον εγκέφαλο

Ζήτα τα λεφτά σου πίσω, δεν δούλεψε.

Δημοσ.

ΡΕΕΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΩ 13 βαθμούς ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...

Δημοσ.

ΡΕΕΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΩ 13 βαθμούς ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...

Βγάλτο διατρέχεις σοβαρότατο κινδυνο!

Δημοσ.

Ειναι που ελεγες για αζωτο..

Δημοσ.

Κοίτα μη βάλεις τίποτα περίεργο και κορδωθεί το εργαλείο. Σουβλάκι θα το κάνει το άμοιρο το λάπτοπ.

Βγάλτο διατρέχεις σοβαρότατο κινδυνο!

Καλό του κάνει, ας σκοτώσει και μερικά Jamie-άκια, θα φτάσει 12 δις ο πληθυσμός της γης άμα ζήσουν όλα

Δημοσ.

Τι την θέλεις την υδρόψυξη ρε συ τότε? Παγωμένο θα έιναι το μηχάνημα.

Α και αντί να δίνεις λεφτά σε pc πάρε καμιά σόμπα γιατί το κρύο είναι αντικουκου παράγοντας. Και μάντεψε: Καμιά δεν θα σε θέλει επειδή ξεκλείδωσες τον 960t. Άλλα μετράνε...

Δημοσ.

Ειναι που ελεγες για αζωτο..

Μόνο κατα το stressing της cpu το χρησιμοποιώ...

Το λάπτοπ πάνω απο το εργαλείο!

Το ξέρω δεν θα έχω οικογένεια...

Τι την θέλεις την υδρόψυξη ρε συ τότε? Παγωμένο θα έιναι το μηχάνημα.

Α και αντί να δίνεις λεφτά σε pc πάρε καμιά σόμπα γιατί το κρύο είναι αντικουκου παράγοντας. Και μάντεψε: Καμιά δεν θα σε θέλει επειδή ξεκλείδωσες τον 960t. Άλλα μετράνε...

Έχω air condition αλλά είναι ακριβό το ρεύμα...

Και επίσης ποτέ δεν χρησιμοποιώ το μηχάνημα σπίτι μου πάντα σπίτι τους ποτέ δεν δίνω σε αυτές 3 πράγματα

1) Επίθετο

2) Τηλέφωνο

3) Διεύθηνση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...