Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κουκούλα φοράω γιατί ψοφάω απο το κρύο άμα δείς φοράω και σκούφο, άρα ναι σημαίνει προστασία απο το κρυοπάγημα στον εγκέφαλο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν το κόψει θα έχει αύξηση επιδόσεων αντίστοιχη ενός light o/c. Εγώ που είμαι σε όλα μου στοκ συνεχίζω να φουμέρνω.
Vaggos02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κουκούλα φοράω γιατί ψοφάω απο το κρύο άμα δείς φοράω και σκούφο, άρα ναι σημαίνει προστασία απο το κρυοπάγημα στον εγκέφαλο Ζήτα τα λεφτά σου πίσω, δεν δούλεψε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εκτός από pc-ακιας είναι και γκανγκστα! μαδαφακα με μπαστούνι και χρυσή καδένα είναι. YO.
Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ΡΕΕΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΩ 13 βαθμούς ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...
Doc1355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ΡΕΕΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΩ 13 βαθμούς ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ... Βγάλτο διατρέχεις σοβαρότατο κινδυνο!
driftingcris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ΡΕΕΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΩ 13 βαθμούς ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ... Ειναι που ελεγες για αζωτο..
Vaggos02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα μη βάλεις τίποτα περίεργο και κορδωθεί το εργαλείο. Σουβλάκι θα το κάνει το άμοιρο το λάπτοπ. Βγάλτο διατρέχεις σοβαρότατο κινδυνο! Καλό του κάνει, ας σκοτώσει και μερικά Jamie-άκια, θα φτάσει 12 δις ο πληθυσμός της γης άμα ζήσουν όλα
Doc1355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο να βγάλω ;;; Το λάπτοπ πάνω απο το εργαλείο!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι την θέλεις την υδρόψυξη ρε συ τότε? Παγωμένο θα έιναι το μηχάνημα. Α και αντί να δίνεις λεφτά σε pc πάρε καμιά σόμπα γιατί το κρύο είναι αντικουκου παράγοντας. Και μάντεψε: Καμιά δεν θα σε θέλει επειδή ξεκλείδωσες τον 960t. Άλλα μετράνε...
Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι που ελεγες για αζωτο.. Μόνο κατα το stressing της cpu το χρησιμοποιώ... Το λάπτοπ πάνω απο το εργαλείο! Το ξέρω δεν θα έχω οικογένεια... Τι την θέλεις την υδρόψυξη ρε συ τότε? Παγωμένο θα έιναι το μηχάνημα. Α και αντί να δίνεις λεφτά σε pc πάρε καμιά σόμπα γιατί το κρύο είναι αντικουκου παράγοντας. Και μάντεψε: Καμιά δεν θα σε θέλει επειδή ξεκλείδωσες τον 960t. Άλλα μετράνε... Έχω air condition αλλά είναι ακριβό το ρεύμα... Και επίσης ποτέ δεν χρησιμοποιώ το μηχάνημα σπίτι μου πάντα σπίτι τους ποτέ δεν δίνω σε αυτές 3 πράγματα 1) Επίθετο 2) Τηλέφωνο 3) Διεύθηνση
Doc1355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το ξέρω δεν θα έχω οικογένεια... Θα έχει επιπλοκές το magnum να πούμε!
driftingcris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Να σου πω βαλε μανιασιο CPU Cooler και τρεχα ενα Prime 95 να ζεσταθει το κοκαλακι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις