Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τότε να σου πω κόλπο να μοντάρεις την antec στην τσουτσούνα σου. Θα ανεβάσει θερμοκρασίες. ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Vaggos02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μ΄αρέσεις. Κι ας μη ξέρεις απο hardware είσαι hardcore!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κολπάκια με υδρόψυξη πρώτη φορά ακούω Και όχι δέν πήγα απο αυτήν στα πισί αυτή όμως μου κόστισε τις γνώσεις τόσων χρόνων στα πισί και ο λόγος που ρωτάω αυτά που ρωτάω αχαχααχα. Στα πισί είμαι εδώ και 7 χρόνια τώρα απλά δέν ήμουν του χάρντγουερ απο την αρχή... Και για κλειδωμένους πυρήνες πρώτη φορά ακούγες αλλά να που γίνεται τελικά. Θα σου πω εγώ μία μέδοθο με την υδρόψυξη, θα σου δώσει και ο Βάγγος τη δικιά του και μετά θα ανοίξεις ένα τόπικ να μας πεις με μια την έκανες πιο τουρμπο. Πές μου οτι μιλάμε και σοβαρά τώρα ;;; Πάντως ειλικρινά λυπάμαι και συγγνώμη αν σε έθιξα με οποιονδήποτε τρόπο. Άμα μου λες ότι λέω μαλακίες με θίγεις και να ξέρεις ότι γενικά είμαι πολύ ευαίσθητος. Σε συγχωρώ πάντως.
Doc1355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Άμα μου λες ότι λέω μαλακίες με θίγεις και να ξέρεις ότι γενικά είμαι πολύ ευαίσθητος. Σε συγχωρώ πάντως. Aχου το μωρέ!
Vaggos02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Συνονόματε, σου έδωσα +1 για τη μεγαλοψυχία σου. Λες να του δώσω την Η100 για ρεκτιφιέ;
Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ρε Δεινόσαυρε πόσο χρονό είσαι εσυ ; Και παρεπιμπτόντος σκέφτομαι και κανα o/c στο εργαλείο για μεγαλύτερες " συχνότητες " και ενα upgrade σε hdd για να θυμάμαι περισσότερα ονόματα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάττσε πρώτα να μάθει τα κόλπα μην κάψει καμιά φλάντζα και μετά βλέπουμε. Κατευθείαν την h100 και συ! Μόλις συνηθήσει την antec μπροστά θα βάλει την h100 για πίσω... Ρε Δεινόσαυρε πόσο χρονό είσαι εσυ ; Αρκετά μεγάλος για να σε συμβουλεύω εύστοχα και να σε καθοδηγώ στα δύσκολα μονοπάτια της γυναικείας ψυχής και αρκετά μικρός για να σκύβω και να κατανοώ τα προβλήματά σου σαν να ήτανε δικά μου.
Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπω λές βαριές κουβέντες. Ελπίζω να έχεις την wisdom να τις υποστηρίξεις. Επίσης, ( ΑΚΥΡΟ ) οι Insomniacs δεν βρίσκονται σε ένα meeting κάπου στην Αθήνα ;
Vaggos02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Σαυρατζή είσαι ο ήρωας μου ρε φίλε! Σκοπεύεις να ρίξεις τίποτα στους καφέδες Jimie;
Doc1355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Σκοπεύεις να ρίξεις τίποτα στους καφέδες Jimie; http://www.youtube.com/watch?v=p6AAC1sif9c
Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ε ; Βλέπω σάυτό το φόρουμ κανείς δεν απαντάει σ'αυτό που πρέπει ε; Τί να πώ, βρήκα το 1ο Ελληνικό φόρουμ που είναι υπερ-πλήρες... ΕΛΕΟΣ --> Κύκλους ;;;;;;; ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ;;; Και Βάγγο τί εννοείς για τους καφέδες ;
Vaggos02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ήθελα να δω και big bang εγώ! Sheldon και μλκίες... Ινσομνια σε λέω!
Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ήθελα να δω και big bang εγώ! Sheldon και μλκίες... Ινσομνια σε λέω! Big Bang FTW και γ_μώ τις σειρές ! ! ! Το έχεις έτοιμο ; Τελικά ξεκλειδώνουν οι 3-πύρηνοι ; ( Πετάμε και καμια μαλακία να είμαστε στο θέμα )
Doc1355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Big Bang FTW και γ_μώ τις σειρές ! ! ! Το έχεις έτοιμο ; Μισό να το ζεστάνουμε!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και γω για sherlock ήμουνα αλλά πάει για αργότερα. Jimmie πριν κάνεις οτιδήποτε πρέπει να απλώσεις λίγο απ αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/Arctic-Thermal-Paste-Silver-5-12Gr-ARCTIC512US.htm πάνω στο εργαλείο. Κάνει καλή δουλειά. Μην κοιτάς την τιμή, αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις