Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε να σου πω κόλπο να μοντάρεις την antec στην τσουτσούνα σου. Θα ανεβάσει θερμοκρασίες.

ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κολπάκια με υδρόψυξη πρώτη φορά ακούω :confused: Και όχι δέν πήγα απο αυτήν στα πισί αυτή όμως μου κόστισε τις γνώσεις τόσων χρόνων στα πισί και ο λόγος που ρωτάω αυτά που ρωτάω αχαχααχα. Στα πισί είμαι εδώ και 7 χρόνια τώρα απλά δέν ήμουν του χάρντγουερ απο την αρχή...

Και για κλειδωμένους πυρήνες πρώτη φορά ακούγες αλλά να που γίνεται τελικά. Θα σου πω εγώ μία μέδοθο με την υδρόψυξη, θα σου δώσει και ο Βάγγος τη δικιά του και μετά θα ανοίξεις ένα τόπικ να μας πεις με μια την έκανες πιο τουρμπο.

Πές μου οτι μιλάμε και σοβαρά τώρα ;;; Πάντως ειλικρινά λυπάμαι και συγγνώμη αν σε έθιξα με οποιονδήποτε τρόπο.

Άμα μου λες ότι λέω μαλακίες με θίγεις και να ξέρεις ότι γενικά είμαι πολύ ευαίσθητος. Σε συγχωρώ πάντως.

Δημοσ.

Άμα μου λες ότι λέω μαλακίες με θίγεις και να ξέρεις ότι γενικά είμαι πολύ ευαίσθητος. Σε συγχωρώ πάντως.

Aχου το μωρέ!

Δημοσ.

Ρε Δεινόσαυρε πόσο χρονό είσαι εσυ ; Και παρεπιμπτόντος σκέφτομαι και κανα o/c στο εργαλείο για μεγαλύτερες " συχνότητες " και ενα upgrade σε hdd για να θυμάμαι περισσότερα ονόματα :P

Δημοσ.

Κάττσε πρώτα να μάθει τα κόλπα μην κάψει καμιά φλάντζα και μετά βλέπουμε. Κατευθείαν την h100 και συ! Μόλις συνηθήσει την antec μπροστά θα βάλει την h100 για πίσω...

Ρε Δεινόσαυρε πόσο χρονό είσαι εσυ ;

Αρκετά μεγάλος για να σε συμβουλεύω εύστοχα και να σε καθοδηγώ στα δύσκολα μονοπάτια της γυναικείας ψυχής και αρκετά μικρός για να σκύβω και να κατανοώ τα προβλήματά σου σαν να ήτανε δικά μου.

Δημοσ.

Βλέπω λές βαριές κουβέντες. Ελπίζω να έχεις την wisdom να τις υποστηρίξεις. Επίσης, ( ΑΚΥΡΟ ) οι Insomniacs δεν βρίσκονται σε ένα meeting κάπου στην Αθήνα ;

Δημοσ.

Ε ; Βλέπω σάυτό το φόρουμ κανείς δεν απαντάει σ'αυτό που πρέπει ε; Τί να πώ, βρήκα το 1ο Ελληνικό φόρουμ που είναι υπερ-πλήρες...:mrgreen:

ΕΛΕΟΣ --> Κύκλους ;;;;;;; ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ;;;

Και Βάγγο τί εννοείς για τους καφέδες ;

Δημοσ.

Ήθελα να δω και big bang εγώ!

Sheldon και μλκίες...

Ινσομνια σε λέω!

Big Bang FTW και γ_μώ τις σειρές ! ! ! Το έχεις έτοιμο ;

Τελικά ξεκλειδώνουν οι 3-πύρηνοι ; ( Πετάμε και καμια μαλακία να είμαστε στο θέμα :lol: )

Δημοσ.

Και γω για sherlock ήμουνα αλλά πάει για αργότερα.

Jimmie πριν κάνεις οτιδήποτε πρέπει να απλώσεις λίγο απ αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/Arctic-Thermal-Paste-Silver-5-12Gr-ARCTIC512US.htm πάνω στο εργαλείο. Κάνει καλή δουλειά. Μην κοιτάς την τιμή, αξίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...