Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Epic όμως!!! (είναι η μέρα εγώ τα έλεγα...)
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το πηδήξαμε το θέμα ή είναι ιδέα μου ;;; :lol: Τέλοσπάντων το θέμα είναι οτι τάχα με μία τέτοια κοπέλα ( που γνώριζε τον μυστηριώδη κόσμο των υπολογιστών ) αλλά ρε παιδιά ειλικρινά σας μιλάω ούτε κάν... ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝ Η AMD ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Thank you very much.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το πηδήξαμε το θέμα ή είναι ιδέα μου ;;; :lol: Τέλοσπάντων το θέμα είναι οτι τάχα με μία τέτοια κοπέλα ( που γνώριζε τον μυστηριώδη κόσμο των υπολογιστών ) αλλά ρε παιδιά ειλικρινά σας μιλάω ούτε κάν... ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝ Η AMD ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Thank you very much. Πρώτα θα μας απαντήσεις εσύ αν αυτό που είπες ήταν σπόντα για τις γυναίκες που ασχολούνται με υπολογιστές. Πρόσεχε, η κάρμεν καραδοκεί! Μην νομίζεις ότι έφυγε! Όταν λες "ούτε καν" δλδ ούτε λίγο στην άκρη? ΥΓ. Μπορείς να στείλεις μειλ και να τους ρωτήσεις ή ακόμα καλύτερα να πας το καλοκαίρι με τη φίλη σου εκδρομούλα στο τεξας και να τους γνωρίσεις από κοντα! Άλλη εμπειρία.
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Όχι σπόντα για τις γυναίκες και όταν λέμε ούτε κάν εννοώ περίοδος ασιτίας 2 μηνών και βάζε... ΥΓ. Μπορείς να στείλεις μειλ και να τους ρωτήσεις ή ακόμα καλύτερα να πας το καλοκαίρι με τη φίλη σου εκδρομούλα στο τεξας και να τους γνωρίσεις από κοντα! Άλλη εμπειρία. Δεν είναι κακή ιδέα Αλλά προτιμώ να πάω Σαντορίνι με την " φίλη "... Έχει εκεί κανα παράρτημα η AMD ;
Vaggos02 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πρότεινε της να πάτε στο Texas να δείτε τα γραφεία της AMD. Αν σου πει όχι πες της AMG (άιντε μωρέ γ...ου)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 και όταν λέμε ούτε κάν εννοώ περίοδος ασιτίας 2 μηνών και βάζε... Και μετά είπες και συ να το γυρίσεις στα pc. Λογικό. Τι σου κανε η κακούργα... υγ. Όταν ξαναδεις την "φίλη" πες μου να σου πω ένα κολπάκι που μπορείς να της κάνεις με την υδρόψυξη...
Doc1355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι κακή ιδέα Αλλά προτιμώ να πάω Σαντορίνι με την " φίλη "... Έχει εκεί κανα παράρτημα η AMD ; Εχει ένα στην καλντέρα!
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απλά... ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΔΕΡΕΗΤΟΡ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΚΣΙΟΝ " ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ " ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Άμα της πώ της AMG δεν πρόκειτε να πάμε πουθενά, σπίτι μας βλέπω για μέρες...
Vaggos02 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τότε να σου πω κόλπο να μοντάρεις την antec στην τσουτσούνα σου. Θα ανεβάσει θερμοκρασίες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 " ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ " Όπα, κάτσε! Εγώ δε σε έβρισα... :mad:
Jimie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και μετά είπες και συ να το γυρίσεις στα pc. Λογικό. Τι σου κανε η κακούργα... υγ. Όταν ξαναδεις την "φίλη" πες μου να σου πω ένα κολπάκι που μπορείς να της κάνεις με την υδρόψυξη... Κολπάκια με υδρόψυξη πρώτη φορά ακούω Και όχι δέν πήγα απο αυτήν στα πισί αυτή όμως μου κόστισε τις γνώσεις τόσων χρόνων στα πισί και ο λόγος που ρωτάω αυτά που ρωτάω αχαχααχα. Στα πισί είμαι εδώ και 7 χρόνια τώρα απλά δέν ήμουν του χάρντγουερ απο την αρχή... Όπα, κάτσε! Εγώ δε σε έβρισα... :mad: Πές μου οτι μιλάμε και σοβαρά τώρα ;;; Πάντως ειλικρινά λυπάμαι και συγγνώμη αν σε έθιξα με οποιονδήποτε τρόπο.
Vaggos02 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αμα είναι δυνατό το εργαλείο ζεσταίνεται, τι να κάνουμε δηλαδής; Πάντως μη το παίρνεις προσωπικά το θέμα. Και όπως έλεγε και μια (φυλακισμένη) ψυχή σε κάτι παλιοκασέτες "Βαγγέλη ψάξου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις