Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ karmen ! ! ! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ; Τί τόσο χαζό ρώτησα :huh: <_<

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έβαζες στο google "960t insomnia" θα έβλεπες καμιά 50αρια (και λίγα λέω) θέματα όπου αναλύονται τα πάντα εξονυχιστικά.

πολλάς ζητάς κι εσύ... :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορώ να σου κάνω μια κάπως πιο προσωπική ερώτηση?

ωχ δε μας τα έλεγες αυτά Δεινοσαυράκιιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol: :devil:

Δημοσ.

Είναι σα να ρωτάς "Θα συνεχίσει η AMD να βγάζει επεξεργαστές με περισσότερους πυρήνες απ όσους ζητάει ο αγοραστής με αποτέλεσμα να κλειδώνει τους παραπανίσιους;".

Δημοσ.

Δεινόσαυρος ρώτα.

Βάγγος ακριβώς αυτό ρωτάω, κακό είναι να θέλω κάποιες " χαζές " πληροφορίες ; Μικρός είμαι και περιέργια θα έχω... <_<

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Χαζές ακούγονται όταν η απάντηση είναι αυτονόητη. If you know what i mean, που έλεγε και μια ψυχή!

Δημοσ.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 21 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ( ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ) Και μία " φίλη " που κάνουμε " παρέα " όχι δεν ασχολείται. Γιατί ;

Δημοσ.

Μάλιστα. Friends with benefits λοιπόν. Απλά ρωτάω για να διευκρινίσω αν της εκφράζεις αυτές τις απορίες σου και τι απαντήσεις σου δίνει.

ΥΓ. Επιπρόσθετα θα πρότεινα να κάνετε ακόμα πιο "στενή παρέα" και θα δεις πώς θα λυθούν πολλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...