Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι! 9 αλλα δεν ειχα καλες θερμοκρασιες γμτ! Θα βαλω νερο να τον παω στα 12Ghz με 6vcore

Δωστη σε εμενα και βαλε την δικια μ! :P

Θα τρώει μπουκάλι από τον επεξεργαστή σου γιατί την έχω 3050/4500 (χ5). Πήγαινε τον πρώτα στα 12 και μετά.

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έφυγα εγώ και το ποιοτικό μου χιούμορ και κάνατε την Καρμεν να κάνει unsubscribe. Αυτοί είστε κύριοι. Ντροπή και αίσχος.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ...Η KARMEN ΕΚΑΝΕ UNSUBSCRIBE ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Jimie... Αργότερα θα έχουμε και δηλώσεις, αναμείνατε στο κανάλι μας παρακαλώ και μετά τις διαφημίσεις οι ΤΡΟΜΕΡΕΣ δηλώσεις

Πάω να φτιάξω ένα καφέ και επιστρέφω overclocked

Δημοσ.

Θα τρώει μπουκάλι από τον επεξεργαστή σου γιατί την έχω 3050/4500 (χ5). Πήγαινε τον πρώτα στα 12 και μετά.

Τωρα που το λες Ναι. Μαλλον θα τον παω στα 14ghz να ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ...Η KARMEN ΕΚΑΝΕ UNSUBSCRIBE ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Jimie... Αργότερα θα έχουμε και δηλώσεις, αναμείνατε στο κανάλι μας παρακαλώ και μετά τις διαφημίσεις οι ΤΡΟΜΕΡΕΣ δηλώσεις

http://www.youtube.com/watch?v=zfh7SE_XGZU

http://www.youtube.com/watch?v=UAvmqj-G5mg&feature=related

Δημοσ.

Έχω να σου δώσω κι ένα τροφοδοτικο HEC 350 να τα κάνεις crossfire (τα τροφοδοτικά). Και ο τζίμης θα το χρειαστεί για να πάει στα 6.

Μπα δεν γνωριζω πως. Αν μου πει ο τζιμακος πως θα το κανω

Δημοσ.

3GHz καφέ και 3GHz ζάχαρη, καλό χτύπημα και 3GHz παγάκια έχουμε ένα φραπέ στα 9GHz συνολικά...

Και δίνω και Αγγλικά σήμερα στις 12

Δημοσ.

Καφέ στις 2 το πρωί γιατί έκανες?

Γιατί δεν πρόκειτε να κοιμηθώ απόψε και αύριο στις 12 δίνω Αγγλικά...

Δημοσ.

up-old_boy_2_lg.jpg

Γιατί εμένα μου δείχνει " Δημοσιευμένη Εικόνα " ;;;

Τώρα οκ

Και προσθέστε και το γεγονός οτι έχει Warrior King στο Star...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...