Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά τί μανία έχει αυτή η AMD να κλειδώνει πυρήνες σε επεξεργαστές ( 2-πύρηνος --> 4-πύρηνος, 4-πύρηνος --> 6-πύρηνος, 3-πύρηνος --> 4-πύρηνος ) ;;;;; Ειλικρινά δεν το καταλαναίνω Και κάτι άλλο η Intel έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ;;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τους κλειδώνει από βίτσιο ρε συ! Τους κλειδώνει επειδή με βάση τα κριτήρια που θέτει με τα τεστ της είναι ελαττωματικοί.
karmen1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τους κλειδώνει από βίτσιο ρε συ! Τους κλειδώνει επειδή με βάση τα κριτήρια που θέτει με τα τεστ της είναι ελαττωματικοί. ή δεν πρόλαβε την παραγωγή και κλείδωσε εξαπύρηνους Ρε παιδιά τί μανία έχει αυτή η AMD να κλειδώνει πυρήνες σε επεξεργαστές ( 2-πύρηνος --> 4-πύρηνος, 4-πύρηνος --> 6-πύρηνος, 3-πύρηνος --> 4-πύρηνος ) ;;;;; Ειλικρινά δεν το καταλαναίνω Και κάτι άλλο η Intel έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ;;; Θα αρχίσω να πιστεύω ότι τρολάρεις
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν - λοιπόν α) Τί εννοείς ελλατωματικοί Δεινόσαυρε ; β) Τί εννοείς δεν πρόλαβε την παραγωγή karmen ; γ) Τί σημαίνει τρολλάρω ;
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν - λοιπόν α) Τί εννοείς ελλατωματικοί Δεινόσαυρε ; β) Τί εννοείς δεν πρόλαβε την παραγωγή karmen ; γ) Τί σημαίνει τρολλάρω ; α)Ελλατωματικοι σημαινει οτι ενας τετραπυρηνος δεν βγηκε σωστο το τσιπακι του και απο το να τον πεταξει του κλειδωσε τον πυρηνα που ηταν ελλατωματικος και τον εκανε τριπυρηνο η διπυρηνο. Μπορει να ηταν σωστος ο πυρηνας αλλα να χρειαζοταν πολυ ρευμα η να ανεβαζε πολλες θερμοκρασιες. β)Υπηρχε μεγαλη ζητηση για διπυρηνους και δεν προλαβαινε να τους φτιαξει οποτε κλειδωσε καποιους τριπυρηνους και τους πουλησε σαν διπυρηνους. γ)τρολλαρεις δηλαδη ρωτας και απαντας αυτονοητα απλα για να ανεβουν τα posts σου. Να κανω τωρα και εγω 2 ερωτησεις. α)ποσο χρονων εισαι και... β)το google το χρησιμοποιεις καθολου?
Vaggos02 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Η όλη ιστορία των πόστ τού ΤΣ μου θυμίζει φάση ΑΜΑΝ "Γιατί μπαμπά;"
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 α) 18 χρονών και 8 μηνών β) Μ'έχει απογοητεύσει επαννηλημένα και προτιμώ τους φοβερούς Insomniacs με τις άπειρες γνώσεις τους χαχαχα Και όχι δεν τρολάρω απλά θέλω να μαθαίνω συνέχεια καινούρια πράγματα, τόσα χρόνια ήξερα τα απολύτος απαραίτητα και αποφάσισα να αρχίσω να μαθαίνω επιτέλους. Τελικά θα μου πείτε αν η Ιντελ έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο ;;; Η όλη ιστορία των πόστ τού ΤΣ μου θυμίζει φάση ΑΜΑΝ "Γιατί μπαμπά;" χαχαχαχαχαχαχχαχα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά θα μου πείτε αν η Ιντελ έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο ;;; Όχι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι υπέρ της intel η κατά της amd. Ούτε σημαίνει ότι η amd κοροϊδεύει κανέναν. Για 4πυρηνους τους πουλάει, δεν εγγυάται ξεκλείδωμα.
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δέν είπα τίποτα τέτοιο, ίσα-ίσα που μας συμφέρει κιόλας εμάς αυτό που κάνει η AMD Τώρα ας πούμε ένα 960Τ ποιός 6-πύρηνος είναι ;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Google is your friend.... http://en.wikipedia.org/wiki/AMD_Phenom_II_X6_1605T
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Google is your friend.... http://en.wikipedia....nom_II_X6_1605T Σου είπα πλέον το μισώ το Γοογλε, με έχει προδώσει γι'αυτό μην λές οτι είναι φίλος μου...Σκ_τά φίλος off-topic
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αν έβαζες στο google "960t insomnia" θα έβλεπες καμιά 50αρια (και λίγα λέω) θέματα όπου αναλύονται τα πάντα εξονυχιστικά.
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλά τώρα... Άλλο είναι το θέμα εδώ: Θα συνεχίσει το ίδιο σύστημα η AMD ή σταμάτησε στους AM3 επεξεργαστές ;;;
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα προσβλήθηκα Γιατί το έκανες αυτό ;; Είπαμε είμαι μικρός - χαζός - άμαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις