evetsou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια!!!! Επειδη ειμαι μεγαλη φαν των ντοκιμαντερ αλλα δεν βρισκω καπου στο ιντερνετ μια μεγαλη ποικιλια, μηπως γνωριζει κανενας που μπορω να βρω αρκετα και να μου δωσει τα φωτα του ??? Ευχαριστω!!!
taroutatsou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω είναι προτάσεις για καλά ντοκυμαντέρ αν ενδιαφέρεσαι...
evetsou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω είναι προτάσεις για καλά ντοκυμαντέρ αν ενδιαφέρεσαι... φυσικα και να μου πεις!
Bspus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Να σου πει καποιος εδω που και πως θα τα βρεις δωρεαν ειναι αντιθετο με τους κανονες του forum. Αν ξερεις πως περιπου να τα βρεις, μπορει να σε ενδιαφερει η πληροφορια οτι το BBC εχει βγαλει πολλες σειρες ντοκυμαντερ, και βαζοντας το στο ψαξιμο ισως κατι βρεις. Για το history channel το ιδιο επισης.
acid18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και National Geographic, μερικά καλά είναι: Big, Bigger, Biggest Extreme Engineering Megastructures Ultimate Factories Inventions thata changed the world με τον Jeremy Clarckson
twiner Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 το youtube είναι γεμάτο. Όρεξη να χεις να βλέπεις.
evetsou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 το youtube είναι γεμάτο. ναι ειδα οτι εχει μερικα αλλα δεν ειναι ολοκληρα τα περισσοτερα, κατι αντιστοιχο που να μπορω να δω online υπαρχει?
taroutatsou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ορίστε ένα πλέγμα με επιλογές που βρήκα κάπου. Έχει μερικά πολύ καλά!
twiner Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 το link που σου έδωσα, τα έχει ολόκληρα. π.χ. το life in a day επίσης μπορεί να σ'ενδιαφέρουν και οι ομιλίες στο TED.
firewalker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια!!!! Επειδη ειμαι μεγαλη φαν των ντοκιμαντερ αλλα δεν βρισκω καπου στο ιντερνετ μια μεγαλη ποικιλια, μηπως γνωριζει κανενας που μπορω να βρω αρκετα και να μου δωσει τα φωτα του ??? Ευχαριστω!!! http://topdocumentaryfilms.com/
V for Vagelis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 επίσης http://documentaryheaven.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα