Προς το περιεχόμενο

Lenovo Thinkpad EDG2 i3-380M 399 € ,Fujitsu AH530 i3-370M 399 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ThinkPad σε αυτά τα λεφτά απλά ΣΠΕΡΝΕΙ !

δηλαδη απο τα δυο λες το thinkpad? ενδιαφέρομαι για αγορα αμεσα.. το εχεις δουλέψει?

Δημοσ.

Για τα συγκεκριμενα specs δεν ξερω να πω αλλα........

thinkpad με fujitsu δεν συγκρινονται καν οταν εχουν αναλογα χαρακτηριστικα.

thinkpad με χιλια !!!!!!!

Δημοσ.

Αναμεσα απο τα δυο ασυζητητι το λενοβο, ειναι η καλη σειρα, αλλα απο την μια ειναι παλιος επεξεραγαστης (βεβαια για αυτα τα λεφτα σουπερ) απο την αλλη κατι τετοια βγαινουν συνεχεια σε προσφορα. Νομιζω παλιοτερα το ειχε το mediamarkt στα 369, αν ειχε την οποιαδηποτε καρτα γραφικων θα ηταν η μαστ προταση, αλλα δυστηχως εχει ενσωματωμενη.

Δημοσ.

H 6530 ειναι μια αξιοπρεπης καρτα, το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει καρτα... Οποτε απο τα δυο νικαει το Λενοβο σε ποιοτητα κατασκευης, ανθεκτηκοτητας, καλυτερου επεξεργαστη. Το Φουτζι κερδιζει σε 2 γκιγκα ραμ και καλυτερο μοντελο ενσωματωμενης καρτας. Μιας και ραμ βαζεις ευκολα σε ραμ αλλα και οτι η διαφορα στην ενσωματωμενη ειναι πολυ μικρη, κερδιζει ανετα το Λενοβο.

Δημοσ.

H 6530 ειναι μια αξιοπρεπης καρτα, το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει καρτα... Οποτε απο τα δυο νικαει το Λενοβο σε ποιοτητα κατασκευης, ανθεκτηκοτητας, καλυτερου επεξεργαστη. Το Φουτζι κερδιζει σε 2 γκιγκα ραμ και καλυτερο μοντελο ενσωματωμενης καρτας. Μιας και ραμ βαζεις ευκολα σε ραμ αλλα και οτι η διαφορα στην ενσωματωμενη ειναι πολυ μικρη, κερδιζει ανετα το Λενοβο.

έτσι όπως τα λες..με 16,40ευρω πας στα 4gb http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-1451=1 αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ξαναβάλεις τα windows σε 64bit για να τα βλέπει και τα 4. (και με 2gb σφαίρα πάει)

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο...Κάπου χάνει το ένα κάπου κερδίζει το άλλο.Θα συμφωνήσω ότι τα Lenovo είναι super σαν ποιότητα αλλά το design (προσωπική γνώμη) είναι καμιά 10αριά χρονάκια πίσω.

Εγώ πάντως πήρα το Fujitsu... :mrgreen:

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο...Κάπου χάνει το ένα κάπου κερδίζει το άλλο.Θα συμφωνήσω ότι τα Lenovo είναι super σαν ποιότητα αλλά το design (προσωπική γνώμη) είναι καμιά 10αριά χρονάκια πίσω.

Εγώ πάντως πήρα το Fujitsu... :mrgreen:

Όταν μία εταιρία σέβεται τον εαυτό της, πρώτα κοιτάει το μέσα και φυσικά το after sales service της και μετά το έξω .

Σίγουρα η Fujitsu έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ σε σχέση με αυτό που ήταν πρό του 2008 (όταν υπήρχε η συνεργασία δηλαδή με τη Siemens). Παρόλα αυτά, έχει ακόμα θεματάκια σε θέματα εσωτερικού design (engineering) και σε θέμα ποιότητας κατασκευής των εξωτερικών υλικών (βλέπε αυτό το shiny glossy ελεεινό πλαστικό που θυμίζει παιχνίδι από το jumbo).

Στο δια ταύτα τώρα, εγώ προσωπικά προτιμώ το μηχάνημά μου minimal έξω και τέζα στα μέσα και στο after sales support του, αλλά αυτός είμαι εγώ, άλλος μπορεί να σκέφτεται διαφορετικά.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη προσφορά, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μοντέλα είναι πολύ καλά. Αν ρωτούσατε τη γνώμη μου ποιό από τα 2 θα έπαιρνα για μένα, η απάντηση είναι κανένα. Τα θεωρώ και τα 2 entry level μοντέλα με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Επειδή το laptop tο θεωρώ εργαλείο δουλειάς για μένα και όχι εργαλείο διασκέδασης, θα προτιμούσα να πάρω ένα Thinkpad πολύ καλύτερων προδιαγραφών (που ήδη έχω), ή ένα DELL πολύ καλύτερων προδιαγραφών (που ήδη έχω). Κυρίως λόγω αξιοπιστίας, καλού engineering και καλού after sales support.

Αν ήθελα μηχάνημα entairtainment, εκεί θα είχα να επιλέξω ανάλογα το μοντέλο σε DELL ή Fujitsu.

(Toshiba και HP είναι BLACKLISTED προ καιρού και τις έχω σε χειρότερη μοίρα κι από την ΑCER που έχει βελτιωθέι αλματωδώς από το 2008 και μετά).

Δημοσ.

Σωστό σε βρίσκω....ΗΡ έχω και επίσης 4 ACER χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όλα τα ACER όπως είπες είναι 2008 μοντέλα και μετά που σίγουρα βελτιώθηκε πάρα πολύ :mrgreen:

Δημοσ.

γιατι παπαδοπουλε στη μαυρη λιστα η Toshiba,προσφατα εστειλα λαπτοπ με χαλασμενη καλωδιοταινια οθονης απο δικο μου λαθος και μου το επισκευασαν δωρεαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...