kostask91 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα. επειδη μου τελειωσε η παστα που ειχα μια arctic silver 5 , και πρεπει να παρω αλλη μπορειτε να μου προτεινεται καμια για τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων και στην ιδια τιμη αλλα και καμια φθηνοτερη αν γινεται , αλλα πανω απο ολα ποιοτικη
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απο που εισαι και απο που μπορεις να αγορασεις?
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για την Prolimatech Nano PK-1... Αλλά είναι λίγη, μπορείς βέβαια να πάρεις 2 με 3€.
kostask91 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απο που εισαι και απο που μπορεις να αγορασεις? θεσσαλονικη. αρα πλαισιο , visionstudio κτλ κτλ Φίλε μου έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για την Prolimatech Nano PK-1... Αλλά είναι λίγη, μπορείς βέβαια να πάρεις 2 με 3€. για ποσες χρησεις ειναι? αμα ειναι να παρω παλι αυτη που εχω
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για μια χρηση (μπορει και παραπανω) Prolimatech Thermal Paste PK-1 Nano 1G ισως η καλυτερη. Για χρηση και σε cpu και σε vga Arctic Θερμοαγώγιμη Πάστα Ceramique (2.7g) Για λιγες παραπανω χρησεις με λιγα παραπανω λεφτα,αυτην που ειχες που ειναι αρκετα εως πολυ καλη Arctic Silver 5 Thermal Paste 3.5gr
Vaggos02 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για gpu προτείνω ceramique λόγω του συνδυασμού πατάτα-free & αρκετά μεγάλη ποσότητα (αν πάρεις τα 22gr με 8€). Αλλιώς PK-1
kostask91 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για μια χρηση (μπορει και παραπανω) Prolimatech Thermal Paste PK-1 Nano 1G ισως η καλυτερη. Για χρηση και σε cpu και σε vga Arctic Θερμοαγώγιμη Πάστα Ceramique (2.7g) Για λιγες παραπανω χρησεις με λιγα παραπανω λεφτα,αυτην που ειχες που ειναι αρκετα εως πολυ καλη Arctic Silver 5 Thermal Paste 3.5gr λογικα θα παω στη δευτερη λογω της καρτας γιατι εχω ζεστη καρτα και ειναι κοντα στο σωμα θερμανσης προσωρινα και "καιγεται" και κατι ακομα. εχω μια παστα που την ειχε μαζι με την ψυκτρα του επεξεργαστη, μια corsair. αυτη λεει η παει για πεταμα ??
Thanos1972 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλα ηταν τοτε που την ειχε το πλαισιο τα 22gr με 8 euros.τωρα αντε βρες την απο ελληνικο μαγαζι. Περιεργο που δεν εχουν φερει ακομα την ceramique 2 που ειναι στα ιδια επιπεδα,ισως λιγο καλυτερη. Τεσπα,μια Pk-1 για μια χρηση και τελειωσες.ετσι και αλλωις στην τιμη που ειναι παρε 2-3 και βαλτες στο ψυγειο να τις εχεις.
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 H PK-1 κάνει για vga ρε παιδιά ; Ή να πάρω και μια ceramique ;
Vaggos02 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1942 Μόλις μου τελειώσει το 22άρι θα δοκιμάσω μία φορά την pk-1 (ίσως και πριν τελειώσω το 22άρι δε ξέρω) και μετά θα πάρω αυτή. Μπορεί να έχει βγεί και 3 μέχρι τότε αλλά δε πειράζει!
Navu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Χρησιμοποιώ χρόνια ΑS5 παντού χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εσχάτως έχω δοκιμάσει και Αrctic Cooling MX3 αλλά και MX4 (πολύ πιο εύχρηστη από την ΜΧ3), αλλά και την ΡΚ-1. Περί διαφορών στις επιδόσεις, θα σας γελάσω ζήτημα να έχει 1-1,5 βαθμό η καλύτερη από τη χειρότερη. Βασικά, όλες οι σύγχρονες είναι μια χαρά. Για αρκαίες επιδόσεις ψάξου για liquid metal λύσεις...
Jimie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 H PK-1 κάνει για vga ρε παιδιά ; Ή να πάρω και μια ceramique ; Κάποιος να απαντήσει ρε παιδιά παρακαλώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα