pournaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 να φανταστω οτι στην ενταζιερα απο κατω δεν την ενισχυσες ετσι? γιατι σε atos που εχω βαλει μπηκε ενισχυση με σχεδον μηδενικο κοστος και ακομη και τωρα λειτουργει αψογα χωρις να κανει κοιλια. Στην αρχη οχι, αλλα και μετα που την ενισχυσα, το προβλημα ηταν στο οτι λογω βαρους επαιζε πολυ σε καθε λακουβιτσα, γιατι δεν εφαρμοζει τελειως στο πισω μερος της πορτας του πορτμπαγκαζ. Αποτελεσμα και τρεις και λιγο να θελει λαστιχακια γυρω γυρω, και να κανει σπαστικο θορυβο. Αποτελεσμα, πηρα ενα μικρο subακι της lanzar vibe για πισω, και και κανει δεκα φορες καλυτερη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Στην αρχη οχι, αλλα και μετα που την ενισχυσα, το προβλημα ηταν στο οτι λογω βαρους επαιζε πολυ σε καθε λακουβιτσα, γιατι δεν εφαρμοζει τελειως στο πισω μερος της πορτας του πορτμπαγκαζ. Αποτελεσμα και τρεις και λιγο να θελει λαστιχακια γυρω γυρω, και να κανει σπαστικο θορυβο. Αποτελεσμα, πηρα ενα μικρο subακι της lanzar vibe για πισω, και και κανει δεκα φορες καλυτερη δουλεια. ναι αλλα κλεινεις και πορτπαγκαζ.. στο atos που ειχα φτιαξει ακομα παιζει φυσιολογικα.. βεβαια τα οβαl δεν ειχανε μπει μεσα στην μεση..ειχανε μπει ακρη και καθετα ..με την ενισχυση απο μεταλλο και μετα απο πανω πολυεστερα τπτ δε νιωθουν ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα,επαναφερω λιγο το θεμα στην επιφανεια μιας και ειναι ακριβως οτι θελω να ρωτησω. Εχω ενα Ατος '98 και εχει μονο τα 2 ηχεια μπροστα αλλα μετα απο καιρο λογικο ειναι κιολας,εσκασαν. Τριζουν με το λιγοστο μπασο κλπ. Δεν με ενδιαφερει τιποτα τρελο,ουτε ακουω τερμα μουσικη μεσα στο αμαξι και εχω ανοιχτα παραθυρα. Θελω κατι που απλα να κανω τη δουλεια χωρις να ακουγονται ενοχλητικοι ηχοι. Τι εχει να μου προτεινετε ? 2 ηχειακια που νομιζω ειναι 10cm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 "Στήσιμο" σκηνής σε ενα αυτοκίνητο απαιτεί σοβαρό εξοπλισμό και παραμένει "ουτοπία".Ας είμαστε ρεαλιστές, όταν ο οδηγός κάθεται δίπλα στο αριστερό ηχείο με το δεξί να απέχει αρκετούς πόντους ή πρέπει να ρυθμίσει το Balance (αντε γειά) ή ιδανικά να επενδύσει σε Πηγή που ρυθμίζει στάθμη αν ηχείο (εμπρός-πίσω / αριστερά-δεξιά) και αυτό οδηγεί σε High End αποκλειστικά με το ανάλογο κόστος.Ακόμα και η γωνία ακρόασης (βλ. κλίση ηχείου σε σχέση με το αυτί) έχει λόγο στο αποτέλεσμα.Σε "λογικές" καταστάσεις, η αλλαγή και μόνο των εργοστασιακών ηχείων με οτιδήποτε κυκλοφορεί στη πιάτσα (προφανώς στην ίδια διάμετρο και βάθος) προσφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Απο εκείνο το σημείο και μετά, το θέμα "ξεφεύγει" οικονομικά και "τέλος" δεν έχει.Επίσης δεν υπάρχει "αυστηρό κριτήριο" παρά μόνο τα "αυτιά" του κατόχου, εκτός και αν έχει βρεθεί τρόπος tuning και αυτών.Το φθηνότερο after market ηχείο που κυκλοφορεί είναι κλάσεις ανώτερο απο τα εργοστασιακά "χαρτόνια" του κιλού. Οτι αντέχει η τσέπη σας είναι συνήθως αρκετό για να "διορθώσει" μερικώς τ' ακούσματά σας.Τώρα απο 10άρια δεν μπορεί να περιμένει κάποιος κάτι πέραν του βασικού μέσου και υψηλών, όσο καλά και ακριβά και αν είναι αυτά, χωρια που έως σήμερα δεν "άκουσα" 10άρι να αποδίδει καλά ακόμα και με ενισχυμένο σήμα.Τα πίσω ηχεία, πόρτες η εταζέρα, είναι μια λύση αλλά όταν υπάρχουν επιβάτες, όπως ήδη αναφέρθηκε, εχοχλούν πολύ.Κακά τα ψέμματα, όσα χρήματα και αν διαθέσει κάποιος, μόνο όταν κυκλοφορεί solo μπορεί να τα "ακούσει" και ΙΔΑΝΙΚΑ μόνο αν βρεί τρόπο να "καθήσει" στο κέντρο του αυτοκινήτου.Για τους "άπιστους" μια μέτρηση db δίπλα σε κάθε αυτί και ανα ηχείο, θα πείσει απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Knight of MersyΤο παλιό μου αμάξι ένα BMW e91 Kombi έπαιρνε 4 10άρια στις πόρτες.Είχα βάλει τα Audio System X-Ion μπρος πίσω με τουίτερ μπροστά από την andrian Audio A25.g και πίσω τα carpower dt-284s όλα σε highpassMε ένα κλειστό 30άρι Sub της Audio System και ενισχυτή alpine pdx-v9 χωρίς κανένα dsp και πραγματικά είχα πάθει πλάκα πόση ένταση,αλλά και καθαρό ήχο βγάζανε όλα τα ηχεία σαν σύνολο.Και το τονίζω χωρίς dsp και με το εργοστασιακό radio-cd.Σε λίγο θα ξεκινήσω με το τωρινό μου αμάξι που παίρνει 16,5άρια.Θα είμαι περίεργος να δω τι θα βγει,μιας και τώρα θα μπει και ένα dsp της Helix. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Knight of Mersy Το παλιό μου αμάξι ένα BMW e91 Kombi έπαιρνε 4 10άρια στις πόρτες. Είχα βάλει τα Audio System X-Ion μπρος πίσω με τουίτερ μπροστά από την andrian Audio A25.g και πίσω τα carpower dt-284s όλα σε highpass Mε ένα κλειστό 30άρι Sub της Audio System και ενισχυτή alpine pdx-v9 χωρίς κανένα dsp και πραγματικά είχα πάθει πλάκα πόση ένταση,αλλά και καθαρό ήχο βγάζανε όλα τα ηχεία σαν σύνολο. Και το τονίζω χωρίς dsp και με το εργοστασιακό radio-cd. Σε λίγο θα ξεκινήσω με το τωρινό μου αμάξι που παίρνει 16,5άρια.Θα είμαι περίεργος να δω τι θα βγει,μιας και τώρα θα μπει και ένα dsp της Helix. Προφανώς ξεπέρασες το budget του φίλου με το Atos. Απο την άλλη δεν αμφισβητώ τη κρίση σου, αλλά μάλλον τη "δουλειά" την έκανε το subwoofer, χωρίς αυτό μάλλον δεν θα έμενες ικανοποιημένος μόνο με τα 10άρια σε full range. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ναιιι σίγουρα.Τα είχα σε high,και δοκίμαζα ΄με χωρίς το sub ή σε full.Παρπαρίζανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα μου κάνει λίγο εντύπωση να πω την αλήθεια να θέλει κάποιος πολύ ένταση στον ήχο στο αυτοκίνητο! Πόσο δυνατά ακούτε δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα