cookie Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 re pedia xrisimopio panafonet kai me modem 56k mpeno apo 42.6 eos 45.2 kbps kai sinithos me 44 alla kai me otenet pou dokimasa to idio mia fili mou apo to spiti tis mpeni me minimum 47 me idies sindeseis giati???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psychedelic Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 einai analogos thn grammh file egw me grammh 25 etwn pianw sxedwn panta 50k maximum kai 48k minimum kai o kollhtos mou me grammh 2 xronon pianei 45.6k max kai 44k minimum einai analogos thn grammh kai thn perioxh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookie Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 diladi prepei na ine palia i grammi ( emena ine kenouria) kai pia i logiki??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Μέσα στο ίδιο σπίτι, εγώ πιάνω με Otenet σχεδόν πάντα 50.6k και πολύ σπάνια 49.3k και με Panafonet έχω πιάσει και 52k, ενώ ο αδελφός μου με άλλη γραμμή πιάνει max 44k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookie Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 diladi den iparxi logiki..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Yparxei logikh... A)Poso etwn einai H grammh sou b)poso makria apto kentro tou ote eisai c)to syrma apto modem mexri thn priza posa mtr? d)an exeis thl syskeves k poses parallhla enwmenes. e)k ta modem tou provider... Over n out! A! akoma k se ti katastash einai ta kalwdia tou ote apto spiti sou mexri to kafaou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Να ρωτησω κατι αλλο ... Βλεπετε διαφορα στα downloads σας αν συνδεθειτε με 44kbit ή με 50kbits ??? Εγω απο οσο θυμαμαι δεν εβλεπα και τιποτα το ιδιαιτερο ... Οσο το PSTN ειναι αναλογικο και οι ταχυτητες τιθονται υπο αμισβητηση λογω του error correction που παιζει ολη την ωρα , δεν εχει και καμμια ουσιωδη διαφορα. Η ISDN παλι , μια και ειναι digital δεν εχει τετοιο θεμα. 64 kbit παιρνεις παντα , πανω και κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Και συμπληρωνω ... εφοσoν μια γραμμη συνδεεται τη μια με 45 και την αλλη με 50 ... παει να πει πως εχει καποιο θορυβο απο κατω και δεν ειναι oσο καλη ειναι μια που συνδεεται συνεχως με 50. Αρα , τι ειναι καλυτερο ??? στα 50 με errors ή στα 45 με λιγοτερο εως καθολου errors ? Οι εναλαγες αυτες ειναι θεμα λοιπον οπως σωστα ειπαν τα παιδια απο πανω , ποιοτητας γραμμης και θορυβου. Μην σας πολυαπασχολει αν τη μια συνδεεται με 45 και την αλλη με 50. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Δεν λεω να συνδεθειτε με 33.6 ! Εκει θα εχει διαφορα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Εγώ συνδέεομαι σχεδόν πάντα με 49,2 και ο αδελφός μου που έχει το PC του στον πάνω όροφο σχεδόν πάντα με 46.6. Αυτός ουσιαστικά με επέταση καλωδίου συνδέεται στο τηλεφωνικό δίκτυο. Μήπως όμως παίζει βασικό ρόλο και το modem;Δεν έχετε παρατηρήσει δηλ.διαφορά από modem σε modem; Προσωπικά ναί. Οσο για τη διαφορά στο surfαρισμα,σίγουρα είναι μηδαμινή με γυμνό μάτι,στα downloads όμως ενώ το δικό μου maxαρει στα 5.1Kbyte/Sec του αδελφου μου με το ζόρι 4.7 με 4.8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookie Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 pantos ego pou mpeno me 44 katevazo me max 5.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2003 1Byte=8bits άρα 44kbits / 8 = 5,5 Έχεις δίκιο,δεν έχεις όμως errors στα πακέτα και πιθανόν μεγάλο compression. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 μη ξεχνάτε ότι το πρωτόκολο έχει τη δυνατότητα να ανεβοκατεβάζει την ταχύτητα δυναμικά ανάλογα με την ποιότητα της γραμμής. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης είναι πιθανόν η ταχύτητα να αλλάξει χωρίς να το καταλαβαίνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 28 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2003 Οι απλές αναλογικές γραμμές του ΟΤΕ είναι ένα απίστευτο μπέρδεμα. Σε καινούργιες πολυκατοικίες μπορεί να έχεις τα μύρια όσα προβλήματα ενώ σε παλιά σπίτια με γραμμές 20ετίας να μπαίνεις σταθερά με 48 έως 50Κ. Μεγάλο ρόλο παίζει πάντα η ύπαρξη φερέσυχνου (pcm) στο τηλ. κέντρο (ΚΑΦΑΟ) της περιοχής σας και παρακαλάτε να είστε τυχεροί και να μην υπάρχει. Προσωπικά σε καινούργιο σπίτι έπιανα σταθερά 38.600 όσες προσπάθειες/προσευχές/δοκιμές και αν είχα κάνει. Ένας γείτονας ακριβώς δίπλα είχε το ίδιο πρόβλημα, έκανε αίτηση για δεύτερη γραμμή και ώ το θαύμα, η δεύτερη γραμμή έδινε σταθερά 50.2Κ. Θέλει να έχεις πολύ τύχη το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 Erwthsh.... Kanw Pc Answer Mode se incoming xall apta windows ola ok. 56k v.90 both modems (Diamond Supra-WinME) Syndeontai alla panta sta 33.6... Why? Otan mpainoun net pianoun 46-49.3 syndesh... Kamia idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 30 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2003 Vasilius said: Erwthsh.... Kanw Pc Answer Mode se incoming xall apta windows ola ok. 56k v.90 both modems (Diamond Supra-WinME) Syndeontai alla panta sta 33.6... Why? Otan mpainoun net pianoun 46-49.3 syndesh... Kamia idea? Γιατί για να λειτουργήσουν σε 56Κ mode πρέπει η πλευρά που καλείται να έχει γραμμή isdn και όχι απλή ψηφιακή.... Στους ISPs οι γραμμές πάνω στους access servers είναι ISDN, γι' αυτό και συνδέεσαι στα 56Κ (περίπου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.