pouli_00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα site εδώ κ αρκετό καιρό... Πατώντας το url σε εναν browser www.enkavolou.gr μου πετάει ένα άλλο www.karaoka! οταν το κάνεις αναζήτηση στο google κυρίως! Μπορεί να φανταστεί κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό κ αν ναι κάποιες πιθανές λύσεις
Xenobius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε τον κώδικα σου και δες αν έχεις μέσα λέξεις όπως (c,r,a,c,k,e,d) και γενικά γραμμές που δεν θυμάσαι να έχεις προσθέσει. Επίσης άλλαξε FTP κωδικό, παίζει να στον έχουν τσιμπήσει... Αν και αν είναι μόνο στο google , απλά κάποιος έχει index το δικό σου site για να ανεβάσει επισκεψιμότητα... Εκεί δεν μπορείς να κάνεις και πολλα..
pOLoS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 malware έχει το site http://sitecheck.sucuri.net/results/www.enkavolou.gr
pouli_00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων! Πρώτον φίλε Xenobius το site είναι στημένο με joomla οπότε δεν έχει σελίδες συγκεκριμένες! Δεν ξέρω που να πρωτοψάξω.. κ Δεύτερον φίλε pOLoS ωραία έχει malware κάποια πιο οικονομική λύση?
Xenobius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχεις τον ίδιο που είχα κι εγώ χτυπάει όλα τα index.php. Δες να μας γράψεις το index.php σου εδώ για να σου πω;
takis1984 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ζήτησε από το πάρωχο σου να σου κάνει ένα site audit. Πιθανώς να σου επιστρέψει πολλά από τα αρχεία που πρέπει να διαγραφούν. Επίσης τσέκαρε την λίστα http://docs.joomla.org/Vulnerable_Extensions_List Αν χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά τα extension στο joomla τότε αναβάθμησέ το στην τελευταία του έκδοση. Συνεχίζοντας τσέκαρε τα core αρχεία και φακέλους του joomla site σου. Τα αρχεία που πρέπει να είναι εκεί είναι standard. Αν δεις κάποια άλλα αρχεία κάντα backup σ' ενα φάκελο στον υπολογιστή σου και ξεκίνα να διαγράφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα