gk13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Αγόρασα ένα Macbook Pro 13" Έκδοση MC700ZH/A (με Lion) τον Δεκέμβριο αλλά δεν είχε μέσα κάποιο CD στην περίπτωση που χρειαστεί να κάνω Format.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τη μπορώ να κάνω;Μπορώ να κατεβάσω το λειτουργικό από κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Όλα τα νέα Mac με λειτουργικό σύστημα Lion δεν περιλαμβάνουν μέσα στην συσκευασία κάποιο DVD με το λειτουργικό σύστημα, αυτή η διαδικασία γίνεται πλέον από το σκληρό δίσκο. Αν χρειαστεί να εγκαταστήσεις πάλι το Lion θα πατήσεις συνεχόμενα το κουμπί "alt" από το πληκτρολόγιο όταν ανοίγει το μηχάνημα και εκεί θα δεις ότι υπάρχουν δυο κομμάτια στο σκληρό δίσκο, ένα είναι το "Macintosh HD" που είναι το κομμάτι με το Lion, τις εφαρμογές και τα δεδομένα σου και υπάρχει και το "Recovery HD" όπου βρίσκονται τα αρχεία για να εγκαταστήσεις και πάλι το Lion. Στην περίπτωση που χαλάσει εντελώς ο σκληρός σου δίσκος και τον αλλάξεις με έναν καινούργιο τότε η διαδικασία της εγκατάστασης του Lion γίνεται μέσω internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου.Ας πάρω την χειρότερη εκδοθεί και χαλάσει ο δίσκος.Σε αυτήν την περίπτωση από το internet από που το κατεβάζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο link όπου κατεβάζεις εσύ το Lion χειροκίνητα, η διαδικασία είναι πολύ απλή και αυτόματη. Όταν ανοίξεις ένα μηχάνημα (που είχε προεγκαταστημένο το Lion) με ένα νέο και άδειο δίσκο θα πρέπει απλά να έχεις μόνο πρόσβαση στο internet (ενσύρματα ή ασύρματα) και αρχίζει να κατεβάζει το Lion αυτόματα και μετά ξεκινά η διαδικασία της εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κι άμα σου έχουν κόψει το internet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο link όπου κατεβάζεις εσύ το Lion χειροκίνητα, η διαδικασία είναι πολύ απλή και αυτόματη. Όταν ανοίξεις ένα μηχάνημα (που είχε προεγκαταστημένο το Lion) με ένα νέο και άδειο δίσκο θα πρέπει απλά να έχεις μόνο πρόσβαση στο internet (ενσύρματα ή ασύρματα) και αρχίζει να κατεβάζει το Lion αυτόματα και μετά ξεκινά η διαδικασία της εγκατάστασης. και αυτο γινετε με χρεωση??? ή η μονη προιποθεση να ειχε προεγγατεστιμενο το Lion??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δωρεάν βέβαια. Όλοι οι κάτοχοι νέων μηχανημάτων με προεγκαταστημένο Lion είχαν αγοράσει το λειτουργικό σύστημα μαζί με το μηχάνημα τους οπότε έχουν φυσικά το δικαίωμα να το κατεβάσουν δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία όλα αυτά,αλλά εγώ θα ήθελα ένα cd με το λειτουργικό Lion,ώστε αν χρειαστεί να μπορώ να κάνω format κατευθείαν μέσα από cd.Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω τα lion σε cd μιας και τα έχω πληρώσει με το macbook που αγόρασα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία όλα αυτά,αλλά εγώ θα ήθελα ένα cd με το λειτουργικό Lion,ώστε αν χρειαστεί να μπορώ να κάνω format κατευθείαν μέσα από cd.Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω τα lion σε cd μιας και τα έχω πληρώσει με το macbook που αγόρασα; Και βέβαια υπάρχει, απλά κάνεις setup ενός Lion Install Disk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία όλα αυτά,αλλά εγώ θα ήθελα ένα cd με το λειτουργικό Lion,ώστε αν χρειαστεί να μπορώ να κάνω format κατευθείαν μέσα από cd.Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω τα lion σε cd μιας και τα έχω πληρώσει με το macbook που αγόρασα; Αν θέλεις να έχεις και σε φυσική μορφή το Lion μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Lion Recovery Disk Assistant της Apple για να δημιουργήσεις ένα αντίγραφο του Lion από το Recovery HD σε ένα εξωτερικό δίσκο USB ή στικάκι USB. Και βέβαια υπάρχει, απλά κάνεις setup ενός Lion Install Disk. Ο συγκεκριμένος οδηγός μπορεί να λειτουργήσει μόνο για τους χρήστες που αγόρασαν το Lion από το App Store ώστε να αναβαθμίσουν από το Snow Leopard. O gk13 είχε προεγκαταστημένο το Lion. Το Lion Recovery Disk Assistant της Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο περιπτώσεις (προεγκαταστημένο Lion ή Lion από αναβάθμιση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ο συγκεκριμένος οδηγός μπορεί να λειτουργήσει μόνο για τους χρήστες που αγόρασαν το Lion από το App Store ώστε να αναβαθμίσουν από το Snow Leopard. O gk13 είχε προεγκαταστημένο το Lion. Το Lion Recovery Disk Assistant της Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο περιπτώσεις (προεγκαταστημένο Lion ή Lion από αναβάθμιση). Ναι, έχεις δίκηο, δεν πρόσεξα το αρχικό post του φίλου. Πάντως, υπάρχει και οδηγός για το Lion Recovery Disk Assistant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, έχεις δίκηο, δεν πρόσεξα το αρχικό post του φίλου. Πάντως, υπάρχει και οδηγός για το Lion Recovery Disk Assistant. Άρα με το Lion Recovery Disk Assistant μπορώ να πάρω αντίγραφο από το Recovery HD και να το έχω σε ένα εξωτερικό δίσκο,ώστε όταν κάνω format να μπορώ να φορτώσω το λειτουργικό από εκεί (εξωτερικό δίσκο); Παιδιά σας ευχαριστώ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα