ToKarotsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για σας και πάλι λοιπόν με λίγα λόγια είχα μια μητρική, ραμ ddr2 και έναν πέντιουμ 4 και αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμηση ένα παλιό μου πσ που είχε ddr. Όλα καλά του πέρασα windows7 32 bit (μην απαντήσετε οτι φτέι σαν λειτουργικό επειδή είναι παλιός επεξεργαστής μιασ και πρίν κατι μήνεσ που τον χρησιμοποιούσα του είχα windows7 64bit μιας και ο συγκεκριμένος πέντιουμ δεν είναι τόσο παλιός είναι 64άμπιτος)και έκανα το πρώτο boot όλα φενόντουσαν καλά έτσι του πέρασα ένα antivirus (avast) και έναν browser (chrome) ε μετά τον άφησα να κάνει ενημερώσεις και τον έκλεισα. Το πρωί λοιπόν που τον ξανά ανοίγω χωρίς να τρέξω κάτι βλέπω το cpu 70% usage και οταν άνοιξα και τον browser ήταν 100% επίσης το ποντίκι λαγκάριζε. Έψαξα και στο google και οι περισότεροι μιλάνε για το svchost.exe που το συγκεκριμένο δεν το βρίσκω πουθενά στις διεργασίες. Τί μπορεί να είναι άραγε. Τέλος σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε :) και καλό μήνα. Ά και κάτι ακόμα... Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το πόστ κολάι εδώ αν όχι παρακαλώ κάποιον administrator να μου το μετακινήσει
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κατεβασε τον Process Explorer, τρεξτον με Administrative rights και δες τι "τρωει" πολυ cpu. Εαν δεν βγαλεις ακρη, ανεβασε μια φωτογραφια οταν δημιουργειται το προβλημα.
ToKarotsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 oka φίλε θα το κάνω και θα σου πώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα