Προς το περιεχόμενο

Asus U3S6 PCIe x4 Expansion Card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Προσφατα αγορασα την εν λογω καρτα Asus U3S6 PCIe x4 Expansion Card και εγκατεστησα τον OCZ Vertex 3 που ειχα σε Sata 2 στην μητρικη Asus P6T Deluxe Δεν χρειάστηκα Format και επανεγκατάσταση μιας και ολα λειτούργησαν παραδειγματικά .

Ειδα μια σχετική αύξηση τον επιδόσεων αλλά το HD Tune δεν το επιβεβαιώνει.

1η φωτογραφία απο τον εξτρά controller U3S6 και

2η φωτογραφία απο τον SSD καρφωμένο στην μητρική με Sata 2 (x58)

Είναι τελικά Fail η κάρτα Η' χρειαζόταν να κάνω κάτι άλλο ?

Σημειωση οτι ο SSD εχει 30% Free Space.

post-142084-0-44894100-1328198556_thumb.jpg

post-142084-0-74810900-1328198569_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι Fail γιατί ότι ο controller της φτάνει σε bottleneck.Έχω την ίδια καρτα με το corsair force gt σε χ58 P6T WS Professional.Σαν συμβουλή βγάλε τους drivers της Marvell και άσε των Windows.Δουλεύει σφαίρα και έχεις και TRIM.

Δημοσ.

Είναι Fail γιατί ότι ο controller της φτάνει σε bottleneck.Έχω την ίδια καρτα με το corsair force gt σε χ58 P6T WS Professional.Σαν συμβουλή βγάλε τους drivers της Marvell και άσε των Windows.Δουλεύει σφαίρα και έχεις και TRIM.

Σφαίρα ? Δηλ. λές να την πάρω και εγώ και να τις καρφώσω ένα Corsair Force GT ?

Δημοσ.

Αν το Pc της υπογραφής ισχύ ναι.Για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο με το χ58 με λίγα λεφτά και USB 3.Νομίζω όμως ότι θα την βρεις πολλή δύσκολα την κάρτα γιατί δεν την βγάζει πλέον η Asus.Εγώ την είχα πάρει από το e-shop κάπου στα 25 ευρώ.

Η πάμε του χρόνου για X79 :mrgreen:

Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερει και μενα αυτη η καρτα ,μπορεις να ανεβασεις ενα crystaldisk mark?

Δημοσ.

thread starter achi mode on?

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω εχεις bottleneck , οι μετρησεις σου ειναι πιο κοντα σε sata II παρα σε sata III.

Εδω μπορεις τα αποτελεσματα που επρεπε να εχεις σε sata III

attom.th.jpg

Κριμα , η καρτα δεν αξιζει τα λεφτα της.

Δημοσ.

Το έγραψα και ποιο πάνω για το bottleneck εσύ ήθελες να δει πως δουλεύει.Τα ξέρω και για τα αποτελέσματα που έπρεπε να είχα και κάνεις λάθος όσο άφορα της επιδώσεις. Eιναι κοντά σε sata II++ και η κάρτα αξίζει τα λεφτά της.

Η κάτοχοι του χ58 δεν έχουμε και πολλές επιλογές μέχρι αυτή την στιγμή.Όποιος θέλει επιδόσεις τα σκάει κανονικά στην LSI:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816118130

http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=MEGARAID+SAS+9240-4I

Δημοσ.

thread starter achi mode on?

achi mode το εχω ΟΝ ναι.

Τωρα οταν βρω λιγο χρονο θελω να κανω Format + Benchmark σε αδειο Vertex 3 να δουμε τι παιζετε.

Δημοσ.

Μην βάλεις άλλους drivers εκτός των Windows (Default).Αν έχεις πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα με μένα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Μην βάλεις άλλους drivers εκτός των Windows (Default).Αν έχεις πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα με μένα είσαι μια χαρά.

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Εχω βαλει ΗΔΗ τους drivers της Marvell και καθε φορα που τους κανω uninstall και θελω να βαλει τους default τον windows

κανει restart και χαναπερναει τους Marvell (WIN 7 64 )

Υπαρχει περιπτωση να το παρακαψω Η να παω για Format που εχω στον νου μου?

Δημοσ.

Όταν πας να κάνεις Uninstall τσέκαρε την επιλογή Delete the Driver Software for this Device. Κάνε reboot και θα περάσουν αυτόματα των Windows.

capturevco.png

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Φίλε ανέβασε φώτο με bench άπο AS-SSD και crystal disk benchmark, το hdtune δεν μετράει και πολύ επειδή είναι για μηχανικούς δίσκους. Αν μπορεις βάλε δίπλα δίπλα ICH10R - Marvell απο AS-SSD τα αποτελέσματά από 4K/4Κ-6Thrd. Για 35€ η κάρτα είναι too much για τις μηδαμινές παραπάνω επιδόσεις που προσφέρει απλά έχει το ψυχολογικό SATA3 effect στον αγοραστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...