Baggelis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους από ένα νέο μέλος..!! Δεν ξερω αν το εβαλα σε σωστο θεμα για το προβλημα μου αλλα δεν γνωριζω και πολλα απο φορουμ ειναι η πρωτη μου εγγραφη! Λοιπον εχω ενα λαπτοπ το οποιο ειναι ο acer aspire 5542 ειχα κανει πληρες φορματ και περασα τα win7 ενω ειχε ta Vista. Το περασε το προγραμμα ολα καλα. Μετα αφου κανει επανεκκινηση και τα λοιπα ανοιγει ο υπολογιστης κανονικα, αρχινάω και περναω τα πιο σημαντικα προγραμματα που αφορα για εμενα μετα απο λιγο κολαει ο υπολογιστείς και του κανω επανεκκινηση με τα χιλια ζορια. φου κανει την επανεκκινηση μου βγαζει τα εξεις: εκκινησει της επιδιορθοσεις κτλπ (Ν1) και κανονικη εκινηση.(Ν2) οταν διαλεγω το (Ν1) μου βγαζει μαυρη οθονη και κολαει εκει και μου βγαζει μονο ενα βελακι. Οταν διαλεγω το (Ν2) με πεταει σε μια μπλε οθονη με κατι κινεζικα που αυτο κρατάει για κλασματα του δευτ. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταιει? ευχαριστω!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για αρχη απενεργοποιησε το restart σε περιπτωση μπλε οθονης, για να δεις τι μηνυμα παιρνεις στην bsod
Baggelis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 αν μπορειτε να μου πειτε πως το κανω γιατι ειμαι καπως ασχετος ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ριξε μια ματια στο τελος του post, εχω φωτογραφιες για το πως να το κανεις (Windows 7)
Baggelis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 αυτο για να κταταλαβω καλυτερα δεν γινεται μεσω βιος αλλα αφου μπορεσω να μπω στα win? γιατι στα win δεν με βαζει καθολου
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 αυτο για να κταταλαβω καλυτερα δεν γινεται μεσω βιος αλλα αφου μπορεσω να μπω στα win? γιατι στα win δεν με βαζει καθολου Εχεις δικιο, δεν σε ρωτησα ενα μπορεις να μπεις σε ασφαλη λειτουργια. Κατα την εκκινηση των Windows δοκιμασε να πατησεις F8 μερικες φορες, μεχρι τα windows να σου βγαλουν επιλογη για "Ασφαλη λειτουργια (safe mode)"
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ενταξει τωρα να μπω με ασφαλη? Nαι. Και απενεργοποιησε την αυτοματη εκκινηση. Επισης, μια και εισαι ηδη μεσα στα Windows, κανε τον κοπο να αντιγραψεις το φακελο C:\Windows\Minidump σε καποιο εξωτερικο μεσο. Ισως τον χρειαστουμε αργοτερα.
Baggelis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 πατησα ασφαλη εκανε φωρτωσει αρχειων win κολησε για λιγο και μετα μου εδειξε στα γρηγορα την μπλε οθονη και εκανε restart τα καταφερα εκει στην ασφαλη ειχε κ απενεγοπιηση τωρα μου εχει την μπλε οθονη
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ακουγεται σαν προβλημα στον σκληρο, αν και τελειωσες το format και την εγκατασταση των Windows κανονικα. Δοκιμασε να κανεις boot απο καποιο live cd οπως το Ubuntu. Το συγκεκριμενο, αφου το καψεις σε ενα cd, το χρησιμοποιεις για να κανεις boot απο αυτο (το δηλωνεις στο bios αυτο ή στο boot menu, εαν υπαρχει κατι τετοιο στο laptop σου). Αφου ξεκινησεις θα επιλεξεις το "Try Ubuntu". Δεν αγγιζει τον σκληρο σου δισκο, δεν πειραζει απολυτως τιποτα απο τα αρχεια σου και φυσικα δεν κανει εγκατασταση κατι. Στοχος της δοκιμης ειναι να δεις εαν μπορει για αρχη να φορτωσει κανονικα ο υπολογιστης, πως συμπεριφερεται και στη συνεχεια να δεις εαν μπορει να "δει" τον σκληρο δισκο και να τον ελεγξεις. Edit: Προσθεσες ενα μηνυμα. Τι σου λεει στην μπλε οθονη?Αναφερει καποιο αρχειο, εχει καποιο μηνυμα?
Baggelis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γραφει unmountable_boot_volume και στο τελος εχει για ποιο λογο γινεται αυτο με κατι αριθμους
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απο το documentation της Microsoft το παραπανω bug code This indicates that the I/O subsystem attempted to mount the boot volume and it failed. Κανε τον κοπο να δοκιμασεις αυτο που σου ειπα με το Ubuntu. Επισης, εαν παρεις κ αλλες μπλε οθονες, σημειωνε παντα το μηνυμα που σου δινουν, οπως αυτο που πηρες τωρα. Εαν το μηνυμα παραμεινει σταθερο ειναι μια καλη ενδειξη πως ο σκληρος σου πιθανοτατα ειναι στα τελευταια του.
Baggelis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 αρχισα να κανω download το προγραμμα θα το δοκιμασω και θα πω για νεοτερα σε ευχαριστω πολυ παντως!!
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα έλεγα, αν υπάρχει η δυνατότητα, να βγάλει τον σκληρό απ' το λάπτοπ και να τον συνδέσει σε κάποιον "σταθερό υπολογιστή" (κατά πάσα πιθανότητα θα είναι SATA ο δίσκος και θα συνδέεται όπως και οι "κανονικοί εσωτερικοί" δίσκοι των 3.5' ιντσών των "σταθερών υπολογιστών" - χωρίς χρήση κάποιου αντάπτορα δηλαδή). Από εκεί (από τον σταθερό) θα μπορεί πιο εύκολα να χειριστεί προγράμματα ελέγχου του σκληρού, σε σχέση με τη χρήση ενός "live CD". ...Συγκεκριμένα Βαγγέλη, αν την έχεις τη δυνατότητα να κάνεις το παραπάνω, βάλε το Hard Disk Sentinel, πάρε ένα screenshot της αρχικής του οθόνης και ανέβασέ το εδώ να δούμε τί λέει για τον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα