Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ εκανα την μεγαλυτερη βλακεια μαλον εχω ενα λαπτοπ που ειχε 7αρια και ειχε καποτε ενα recovery f11 οτανα παταγα ξανα ερχοτανε στα εργοστασιακα ομως εβαλα λινυχ και την πατισα παταω το f11 και με ξαναβγαζει εκει τη μπορω να κανω?

Δημοσ.

Βάλε το cd Που σου έδωσαν μαζί με τον υπολογιστή.

Αλλιώς κάψε ενα cd των windows που έχεις αγοράσει και κάνε από την αρχή εγκατάσταση με το κλειδί που υπάρχει στο αυτοκόλλητο που έχεις

Αλλιώς παράγγειλε καινούριο cd από την εταιρία.

Δημοσ.

Λοιπων δεν ειχα διαβασει τα ποστ παντος προσπαθισα να ριξω τα 7αρια ultimate (ειχα τα home) και ελεγε οτι δεν μπορω να το κανω εγκατασταση σε αυτο το σκληρω γιατι ειναι φορμαρισμενος σε NTFS τωρα κατευαζω αυτα που ειχα πριν παιζει να εχω το ιδιο προβλημα ακι δευτερον ειχα λαπτοπ οποτε δεν ειχα κανενα cd μεσα drivers?που θα βρω

βρικα τα drivers απο το σιτε για το NTFS Τη λεται?

Λοιπων οι ερωτησις που εχω

1.Θα εχω θεμα με το NTFS ??

2.

Link Αυτα εδω ειναι τα drivers μου πιο θα περασω πρωτο δευτερο....... γιατι εχω ακουσει οτι αμα τα βαλω οπως νανε θα εχω προβληματα

Δημοσ.

Τα win7 δεν έχουν πρόβλημα να μπούνε σε NTFS μάλιστα αυτό είναι το προβλεπόμενο,αν σου ξανά βγάλει τέτοιο πρόβλημα πάρε εικόνα και ανέβασε.

Λογικά ούτε driver θα χρειαστεί για τα 7 αλλά αν χρειαστεί τότε το

Πρόγραμμα οδήγησης - Chipset (‏1)

Βοηθητικό πρόγραμμα εγκατάστασης chipset Intel ►

και ίσως το

Πρόγραμμα οδήγησης - Αποθήκευση (‏1)

Πρόγραμμα οδήγησης τεχνολογίας Intel Rapid Storage ►

για τα 7 δεν υπάρχει πρόβλημα τα βάζεις σε ένα(δεύτερο) usb και στην οθόνη που επιλέγεις δίσκο τα φορτώνεις αν χρειαστεί.

Δημοσ.

σε ευχαριστω θα ξεκινησω σε λιγο την εγκατασταση αμα μου το ξανακανει αυτο με το ntfs θα το ανεβασω

λοιπον ναι εχω παλητο θεμα αλλα εκανα λαθος λεει windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as NTFS.

Windows cannot be installed to this hard disk space.The partition is of an unrecognized type.

total size λεει 435 gb αλλα free space 0.0 mb τι γινεται τωρα?

ολα οκ ευχαριστω ολους για την βοηθεια (τελικα ηθελε drivers :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...