Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μια ερώτηση να σας κάνω:

Έχω Εγκαταστήσει πρόσφατα τα windows 7 στον υπολογιστή μου και όταν πάω να δω τα χαρακτηριστικά του συστήματος μου μου λέει εγκατεστημένη μνήμη 4,00GB (διαθέσιμη 3,12GB) τι σημαίνει αυτό ότι κάηκε η μία από κάπου παρακρατείται οι μνήμες που έχει είναι 2 x 2,00BG κάθε πρόταση βοηθείας δεκτή και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:-) :-)

Δημοσ.

Αν το συστημα σου οπως λεει και ο AiWaaa , εχει καρτα γραφικων "ενσωματομενη" , αυτο σημαινει πως το 1 gb που σου """"λειπει"""" , χρησιμοποιειται απο την καρτα γραφικων .Αν γνωριζεις το ακριβες μοντελο της μητρικης (αν ειναι σταθερος Η/Υ ) ή το ακριβες μοντελο του λαπτοπ σου , μπορεις να το εξακριβωσεις και μονος σου , κοιταζοντας ποση μνημη δανειζεται απο το συστημα σου , η καρτα γραφικων σου .

Αν αυτα που περιγραφουμε διαφερουν απο το μηχανημα σου , δωσε μας λιγες πληροφοριες ακομα .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι παιδιά η κάρτα μου είναι xtra έχω την Νvidia Geforce 6600 LE δεν παίζει αυτό το σενάριο που λέτε. σκέφτομαι μήπως και κάηκε καμία αλλά ήταν καμμένη δεν θα μου την αναγνώριζαν τα windows σωστά???

Δημοσ.

Αν ήταν καμμένη πιθανότητα τα ειχες πρόβλημα με BSODs, αυτό που λέει ο antonl δες, μιας που απ'ότι κατάλαβα έχεις παλιό σύστημα είναι πολύ πιθανό.

Δημοσ.

Επειδη αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα ακριβως σε windows 64 bit αλλα σε λαπτοπ η καλυτερη λυση ειναι η εξης

αν τον εχεις κανει φορματ προτου εγκαταστησεις τους drivers της καρτασ γραφικων δες τη μνημη βλεπει ο υπολογιστης αν βλεπει κανονικα την μνημη μην βαλεις τουσ drivers της καρτας γραφικων γιατι αντι να βλεπει 4gb ram θα βλεπει ως 2,98 4gb ram. Γιατι και να κανεις για παρδειγμα αναβαθμιση bios δεν θα σου λυσει το προβλημα.

Επειδη αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα ακριβως σε windows 64 bit αλλα σε λαπτοπ η καλυτερη λυση ειναι η εξης

αν τον εχεις κανει φορματ προτου εγκαταστησεις τους drivers της καρτασ γραφικων δες τη μνημη βλεπει ο υπολογιστης αν βλεπει κανονικα την μνημη μην βαλεις τουσ drivers της καρτας γραφικων γιατι αντι να βλεπει 4gb ram θα βλεπει ως 2,98 4gb ram. Γιατι και να κανεις για παρδειγμα αναβαθμιση bios δεν θα σου λυσει το προβλημα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά εκτός απο αυτό αντιμετοπίζω και άλλο ενα πρόβλημα τα Windows 7 δεν αναγνωρίζουν το ενα μου Dvd-rW ενω και το άλλο που αναγνωρίζουν δεν μπορεί να αναπαράγει dvd - Cd-rom γνήσια αν αντιγράψω για παράδειγμα ενα DVD θα το παίξει αλλά εάν του βάλω πχ cd ήχου δεν πρόκειται σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...