ra62 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τους συγκεκριμένους drivers. Η asus μητρική μου έχει πίσω τρεις θύρες. Μία ροζ, μια μπλε και μία πράσινη. Έχω συνδέσει απλά ηχεία στη μία έξοδο και ένα headset στο μικρόφωνο και την άλλη θύρα που o driver μπορεί να την κάνει είτε είσοδο, είτε έξοδο (έτσι λέει τουλάχιστον). Θέλω λοιπόν ό,τι ακούγεται από τα ηχεία να ακούγεται και από τα ακουστικά. Πράγμα το οποίο το καταφέρνω μέσα από τις ρυθμίσεις της realtek. Το πρόβλημα είναι ότι οι ρυθμίσεις αυτές χάνονται κάθε που σβήνει ο υπολογιστής και πρέπει να τις ξανακάνω. Δεν είναι βέβαια τίποτα πολύπλοκο αλλά ειναι εκνευριστικό. έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? μήπως μπορεί να γίνει κάποια manual ρύθμιση από κάποιο αρχείο? στο startup υπάρχει το realcpl64 -s
tasep Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τι είπες τώρα;;;Τον υπολογιστή μου βλέπεις;Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με την ASUS P8Z68-V LX..Όποιος δώσει λύση θα βοηθήσει κι εμένα λοιπόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα