geowizard Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παίδες! Προ λίγου καιρού αποφάσισα να μεταφράσω το The Fate of Atlantis μιας και πιστεύω πως μια τέτοια παιχνιδάρα πρέπει να είναι και στα Ελληνικά! Έτσι προτείνω τη δημιουργία μιας ομάδας μεταγλώττισης! Θεωρώ πως θα πρέπει αρχικά να μεταφράσουμε τα text και ύστερα να ασχοληθούμε με τα fonts. Έχω σκεφτεί να δημιουργήσουμε ένα dropbox account στο οποίο θα ανεβάζει ο καθένας ότι έχει κάνει και ένα changelog. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην ομάδα παρακαλώ να το γράψει σε αυτό το τόπικ άμεσα! Ευχαριστώ! Υ.Γ. το αρχείο .txt το έχω κάνει extract από το παιχνίδι και σε αυτό βρίσκονται όλοι οι διάλογοι! Η έκδοση με την οποία ασχολούμαι είναι η With Speech Edition (θα βάλω το παιχνίδι στο dropbox).
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Κατ' αρχήν εύχομαι καλή τύχη σε όλη την ομάδα που θα συγκροτηθεί. Είναι καλή πρωτοβουλία, και με λίγο μεράκι, καλή συνεργασία και υπομονή σίγουρα θα βγει καλό αποτέλεσμα. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω άμεσα, αλλά ίσως σε κάποια φάση παρακάτω (με εργαλεία, ελληνικά fonts, κάποιο feedback σχετικά με τη διαδικασία της μετάφρασης που είναι σχετικά κοινή σε αυτά τα παιχνίδια της LucasArts). Από όσο γνωρίζω, είχε ξεκινήσει και κάποιο άλλο άτομο τη μετάφραση του παιχνιδιού, αλλά δεν ξέρω τι απέγινε η δική του προσπάθεια... Δοκιμάστε να έρθετε σε επικοινωνία, μήπως μπορεί να σας δώσει έτοιμο το τμήμα από τη δουλειά που έχει ολοκληρώσει. Το thread που είχε δημιουργήσει είναι αυτό: http://mame.gr/forum/viewtopic.php?f=11&t=2255
geowizard Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κατ' αρχήν εύχομαι καλή τύχη σε όλη την ομάδα που θα συγκροτηθεί. Είναι καλή πρωτοβουλία, και με λίγο μεράκι, καλή συνεργασία και υπομονή σίγουρα θα βγει καλό αποτέλεσμα. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω άμεσα, αλλά ίσως σε κάποια φάση παρακάτω (με εργαλεία, ελληνικά fonts, κάποιο feedback σχετικά με τη διαδικασία της μετάφρασης που είναι σχετικά κοινή σε αυτά τα παιχνίδια της LucasArts). Από όσο γνωρίζω, είχε ξεκινήσει και κάποιο άλλο άτομο τη μετάφραση του παιχνιδιού, αλλά δεν ξέρω τι απέγινε η δική του προσπάθεια... Δοκιμάστε να έρθετε σε επικοινωνία, μήπως μπορεί να σας δώσει έτοιμο το τμήμα από τη δουλειά που έχει ολοκληρώσει. Το thread που είχε δημιουργήσει είναι αυτό: http://mame.gr/forum/viewtopic.php?f=11&t=2255 Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την υποστήριξή σου! Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως προσπάθησα να επικοινωνήσω με το παιδί αλλά δεν τα κατάφερα... Τέλος θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν ποτέ χρειαστούμε κάποια βοήθεια να σε ρωτήσουμε διότι απ'ότι βλέπω έχεις μεγάλη πείρα από μεταφράσεις...! Ευχαριστώ!
activex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 εγω να ευχηθω καλη επιτυχια στο εγχειριμα. Μακαρυ να αποδωδει καρπους και να τιμησουμε συντομα την προσπαθια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα